Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.766
Cevap
420
Favori
1.040.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kujo

Toyota corolla hibrit flame xpack kapora yatırdık. 118 bin tl.
    gezerken honda civic execute eco ya 115 bin e bıraktılar. lpg güven vermedi vazgeçtim. bir sürü kronik sorun okuyunca midem bulandı.
    mercedes a180 d dizel otomatik sedan, on numara araba 155 bine bıraktılar. paramız çok olmadığı için alamadık. nasip değilmiş.
    Yeni a serisi sedan mı? Hangi paket ve bayi neresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gezerken honda civic execute eco ya 115 bin e bıraktılar. lpg güven vermedi vazgeçtim. bir sürü kronik sorun okuyunca midem bulandı.
    mercedes a180 d dizel otomatik sedan, on numara araba 155 bine bıraktılar. paramız çok olmadığı için alamadık. nasip değilmiş.
    hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin. A180 iyi araba güzel araba ama sadece almakla bitse iyi ama 10 bin bakıma gidince 3 bin TL yi duyunca gözler yuvadan fırlama evresine geliyor
  • quote:

2 yıl önce 3.18i yi 115 e bırakmışlardı. Nereden nereye...
    Böyle giderse 2 yıl sonra Egea'yı bu fiyata bırakacaklar
  • ankara mengerler.
    vallahi paketini bilmiyorum. 263 binlik fiyat buralara indi. sunroof da vardı. hanımla baktık en etkilendiğimiz araba oldu. citroen aircross ve suv modellerle başladık önce 135 civarı oluyordu bunlar. klasik aile arabasına karar verdik. hibrit teknolojisine giriş yapalım dedik. 5 yıl sonra da satılabilsin dedik. mercedes uygun kredi imkanı sağlasa alıp gidecektik. 1.39 felan verdiler ulaşılamaz hale geldi bizim için.
    toyota için de 70 bin civarı kredi çekeceğiz.
  • quote:

ankara mengerler.
    vallahi paketini bilmiyorum. 263 binlik fiyat buralara indi. sunroof da vardı. hanımla baktık en etkilendiğimiz araba oldu. citroen aircross ve suv modellerle başladık önce 135 civarı oluyordu bunlar. klasik aile arabasına karar verdik. hibrit teknolojisine giriş yapalım dedik. 5 yıl sonra da satılabilsin dedik. mercedes uygun kredi imkanı sağlasa alıp gidecektik. 1.39 felan verdiler ulaşılamaz hale geldi bizim için.
    toyota için de 70 bin civarı kredi çekeceğiz.
    Mercedes B180d progressive modelini almak istedim fiyatı 251 civarıydı yasa gereği olmuyor dediler. Ama size limitin üstündeki arabayı nasıl verebiliyorlar anlamadım. Bu işin standartı yok mu

• Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Tamamen bayiyle alakalı bi durum sslında. Bayinin elindeki aracın maliyeti ve distribütörden alacağı ekstra indirimle aracı limitler dahiline çekebiliyorlar. A180 için alınan fiyat büyük ihtimalle Style pakettir. AMG olanlar 300’den aşağı olmuyor.

• Tek bayiiyle yetinmeyin sehir disindaki bayilerde deneyin sansinizi.
    Engelinizi bilmiyorum ama mercedes a sınıfı engelli bir birey icin pek uygun olmadığını düşünmekteyim.O fiyata daha geniş ve donanımlı araç alınabilir.Hem yürütme maliyetleri de daha uygun olur.

• Arkadaşlar ÖTV istisnasılı araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Yıllık 20.000km civarında yol yapıyorum. Otomatik vites dizel araç ne tavsiye edersiniz? Limit bu sene için 247.000TL, yılbaşında artacak. ( ÖTV muafiyetli 150.000 TL civarına geliyor. 4 kişilik bir aileyiz. )

1) SUV & Binek tarzı?
    2) Hangi marka? Hangi model?

Nissan Xtrail & Hyundai Tucson(4*4) & Skoda Superb veya binek olarak ne tavsiye edersiniz?
  • bende suv araç bakıyorum sizin gibi ama bir türlü karar veremedim biraz daha bekleyip kasım aralık kampanyalarınımı göriyim yoksa şubatı bekleyip yeni gelecek hybrid araçlaramı bakiyim .Suv olarak zaten şuan kuga kullanan biri olarak 4x4 bir araç bakıyorum, eğer 4x4 bir araç bakmasaydım ya tekrar kuga alırdım yada peugeot 3008 ama 4x4 araya girince pek seçenek kalmıyor.Eğer dizel ve 4x4 şart değil dersen ocak ayında 247.000 sınırı yükselecek volvo xc40 a da bir göz gezdir cidden çok güzel bir araç yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxasparagasxxx -- 1 Ekim 2019; 16:44:7 >
  • Merhaba

Ateca ve benzinli dsg highline tiguan icin fiyat alan var mı acaba?

• Merhaba. Akdeniz anemisi için engelli indiriminden faydalanabilir miyiz? %74 rapor var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

Merhaba. Akdeniz anemisi için engelli indiriminden faydalanabilir miyiz? %74 rapor var.
    Maalesef %90 olması gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gm78

Arkadaşlar ÖTV istisnasılı araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Yıllık 20.000km civarında yol yapıyorum. Otomatik vites dizel araç ne tavsiye edersiniz? Limit bu sene için 247.000TL, yılbaşında artacak. ( ÖTV muafiyetli 150.000 TL civarına geliyor. 4 kişilik bir aileyiz. )

1) SUV & Binek tarzı?
    2) Hangi marka? Hangi model?

Nissan Xtrail & Hyundai Tucson(4*4) & Skoda Superb veya binek olarak ne tavsiye edersiniz?
    Tuscon almayi düşünüyorum 145/150 bin arası full paket ve dizel per alınabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Sadece %90 mı? Başka şartı var mıdır hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

Merhaba. Akdeniz anemisi için engelli indiriminden faydalanabilir miyiz? %74 rapor var.
    Rapora itiraz et hakem hastaneye git oran değişirse alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: unicrocodile16

hayırlı olsun aracınız Allah kaza bela vermesin. A180 iyi araba güzel araba ama sadece almakla bitse iyi ama 10 bin bakıma gidince 3 bin TL yi duyunca gözler yuvadan fırlama evresine geliyor

Alıntıları Göster
    Aynı motoru kullanan fluence 20 binde bir 800 TL dizel için

• zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Evet işte bende onu diyorum sırf Mercedes diye 3 kat fiyat atıyo. Arkadaşımda A180 vardı 2 sene önce rutin yağ değişimi için gittiği bakımda 2.500 TL verince arabasını hemen sattı. Araba güzel olabilir ama bakımları aşırı pahalı. Ben şahsen Audiyi tercih ederim Mercedes A serisindense.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. ÖTV muaf bazı araçların fiyatlarını yazıyorum. Tamamı OTOMATİK viteslidir. Fiyatlar, dün ve bugün alındı. Geneli Ankara bayilerinden telefonla alındı.
    TOYOTA:
    Dream: 98.000, CHR (baz donanım): 117.000, CHR hybrid (baz donanım): 124.500, x-pack: 111.000, corolla hybrid (baz donanım) : 109.000

SEAT
    Leon style: 95.000, fr: 111.000 (ikisi de dizel)

NİSSAN
    Quasqai 2018 model dizel Tekna Plus: 128.000, 2019 Tekna: 135.000

WOLSWAGEN Passat: 1.5 business (benzin): 129.750 (plaka masrafı dahil)

Fiyatlar gerçekten pahalı. Aklıma yatan 3 araba var. Ya düşük fiyatlı Toyota veya biraz bütçeyi zorlarsam, 155.000 tl ye dizel mercedes a serisi. Son düşündüğüm ise, Quasqai

Hangisi hayırlısı ise o olur İnşallah.
  • Bir de Kia Sportage var
    Cool donanım 128.000
    Elegance: 133000
    ikisi de dizel ve otomatik.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.