Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.766
Cevap
420
Favori
1.040.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leon xellence kaporasını verdik hayırlısıyla bu ay alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeCuTioN66

leon xellence kaporasını verdik hayırlısıyla bu ay alacağız
    Hocam öncelikle hayırlı olsun ne kadara anlaştınız?
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatını veriyorlar genelde , feel advanture dizel oto. 141 bintl , shine dizel için 154 bin TL verdiler ama hiç indirim vs yapmadilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avenue_M kullanıcısına yanıt
    Yeni çıktıya tok satıcılık yapıyorlar ama tabi ay sonuna kadar talebe göre fiyatı da artabilir bence 5-6 ay içinde 245 bin liralık model 300 ü görür gibime geliyor

Hani 5008 allure paket mi yoksa bunu almak mı mantıklı insan kararsız kalır ikisi de çok güzel araba

Peki citroen de kpg uygulaması var mı diğer firmalar gibi lpg opsiyonu oluyor mu citroen firmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 5 Ekim 2019; 15:9:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    LPG uygulaması yok dizel için konusuyorum zaten .

• comfortline manuel dizel tiguan 132.900 kaporayi verdik.ama passatta aklim kalmadı değil

• Bende hyundai tucson da karar kıldım. Ötv muafiyeti sonrası 4*4 elit 1.6 dizel otomatik 147750 TL ye geldi. Ayrıca seramik kaplama, cam filmi, ön arka koruma, yan basamaklar, bagaj havuzu ve paspas hediye ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

comfortline manuel dizel tiguan 132.900 kaporayi verdik.ama passatta aklim kalmadı değil
    Highline için 220k diyorlardı.

220/1.6= 137k civarı.

Comf. Ötv li fiyatı ne kadar ki?

• Başlıkta ki engelli indirimi ibaredini düzeltin. Ötv istisnası olan başka kişilerde var. Sadece ötv muafiyetli yazın. Parantez içine yazacaksanız diğer grupları da yazalım

• Eşimin Abisinin üzerinden araba almayı planlıyorum.(%90 rapor var) Dizel araç bakıyorum.otomatik 1.ci tercihim.Nakit 80 bin tl var elimizde krediye hiç bulaşmak istemiyoruz en mantıklı seçenek ne olur sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyd21

merhaba
    vw golf almayı düşünüyorum
    1.6 tdı dsg comfort katlanır ayna siyah tavan hız sabitleme ışıkpaket
    145bin tl
    sizce mantıklımı zaramı ederim karmı
    Koy bankaya bin taksiye. Yok sigortası, yok ikinci sigorta kaskosu, yok benzin ötv si. vergisi vergisi vergisi...……
  • titan321 T kullanıcısına yanıt
    Dsg masrafını unutmuşsunuz
  • Honda Civic Eco Executive+ için engelli indirimli (ÖTV muhafiyetli) fiyat nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

220/1.6= 137k civarı.

Alıntıları Göster
    Dizel tiguan highline manuel turkiyede yok.siparis etsem beklerim zam gelir kesin.tek tek bayileri aradım bu fiyat altına inen yok aracta yok.biraz bekleyeyim dedim.passat business icun de fiyat alacağım kısmet artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Dizel tiguan highline manuel turkiyede yok.siparis etsem beklerim zam gelir kesin.tek tek bayileri aradım bu fiyat altına inen yok aracta yok.biraz bekleyeyim dedim.passat business icun de fiyat alacağım kısmet artik.

Alıntıları Göster
    3008 sahibi olarak tiguan öneririm. Ancak manuel için istenen rakam çok yüksek. 3008 içinde fiyat alın.
    Passat içinse bence makyajsız kasa bakın. Çok daha uygun olur.

• quote:

3008 sahibi olarak tiguan öneririm. Ancak manuel için istenen rakam çok yüksek. 3008 içinde fiyat alın.
    Passat içinse bence makyajsız kasa bakın. Çok daha uygun olur.

Alıntıları Göster
    Vallahi her bayiyi aradım. 135 134 bandında bayiler fiyat veriyor.blöfte cok yaptim.otomatik dizel Tiguan yok benzinli otomatik Tiguan var Onun fiyatı da 150.000 bandında daha önce Tiguan kullandığım için ve memnuniyetimden dolayı ateka ya da tiguana bakmıştım ancak cam tavanlı Tiguan da karar kıldım. Belki cam tavan sebebiydi bu kadar yüksektir fiyat...

Teşekkürler cevabınız için

• quote:

220/1.6= 137k civarı.

Alıntıları Göster
    Kdv de var galiba hocam.o yuzden fiyat farklı cikiyor.

• maksimum 135 bin tl'ye suv bakıyoruz.

opel grandland x 120.yıl özel seri bana en mantıklısı, en donanımlısı geldi.

kia sportage(4x2 otomatik dizel elegance) de baktılar fakat hem ötv oranı düşük hem donanımı daha az opele göre. hemen hemen hemen aynı paraya geliyor. kia'yı seçmek mantıksız gibime geldi.

quashqai hakkında pek bilgim yok, araştırıyorum.

peugeot 3008 de malesef pahalı.

edit: hyundai kona 1.6 elite smart çok güzel ve uygun fiyatlı gözüktü. şimdilik ilk tercihim.

yalnız asıl sorum şu; muafiyet için tavsiye edilen liste fiyatına mı bakmak gerekiyor yoksa tavsiye edilen kampanyalı fiyata da bakabiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 7 Ekim 2019; 2:26:21 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    opel grandland x 120.yıl özel serisi ne kadar fiyat aldınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.