Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TM01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.768
Cevap
420
Favori
1.040.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chetyner

Honda civic elegance eco otomatik için, ankarada 111 fiyat aldım ayak üstü. Pazarlık yapılsa biraz daha düşer gibi. Varmı daha uygun fiyatlar bulan bu araç için. Birde indirimli olarak 110 civarında otomatik olarak Honda dan başka tavsiyesi olan varmı acaba.
    Aynı araç için ağustos ayında bana 100.000 tl fiyat vermişlerdi. Eğer o kadar para verme imkanınız varsa, Hyundai Tucson (135.000 tl ) veya Citroen C5 aircorss (131.000 tl) bakın derim. o para civic e çok diye düşünüyorum. bütçeniz az ise, size Corolla flame yi öneririm. Hayalet ekranlı, anahtarsız çalıştırma vb. gibi özellikleri var. geçen hafta 102.500 tl fiyat verdiler bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

132.900 tiguan manuel dizel comfortline alındı.

passat business 141.500 dediler ama beyaz ya da açık renk arac yok,bayinin biride seramik kaplama ile satıyormuş 3 bin kusur fiyat söyledi,hic girmedim.
    Hocam Tiguan 3008 tuscon arasında kaldım niye otomatik olmayan dizel tercih ettiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 lara çıkamam herhalde zaten kredi kullanıcam bir miktar. Honda dan yavaş yavaş hyundai kona ya doğru kayar oldum. Bir iki yerden fiyat aldım kona elite plus pakete 116 dediler. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Hocam Tiguan 3008 tuscon arasında kaldım niye otomatik olmayan dizel tercih ettiniz

Alıntıları Göster
    Çünkü daha önceki aracım tiguandı ve çok memnun kalmıştım.Dizel otomatik seçeneği olmadığı ve benzinli dsg ye daha fazla para ödemek istemediğim için manuel dizele döndüm.

Otomatik araç kesinlikle daha rahat kullanım sağlıyor. Bu sebeple dizel ateca otomatikte çok düşündüm .Onun artıları daha fazlaydı hayalet ekran,dsg,telefon şarj özellikleri falan...ama araç yoktu bulundugum sehirde...

3008 cok güzel zevk meselesi ancak ben tiguandan yanayım .tamamen zevkler renkler durumu...

• quote:

Çünkü daha önceki aracım tiguandı ve çok memnun kalmıştım.Dizel otomatik seçeneği olmadığı ve benzinli dsg ye daha fazla para ödemek istemediğim için manuel dizele döndüm.

Otomatik araç kesinlikle daha rahat kullanım sağlıyor. Bu sebeple dizel ateca otomatikte çok düşündüm .Onun artıları daha fazlaydı hayalet ekran,dsg,telefon şarj özellikleri falan...ama araç yoktu bulundugum sehirde...

3008 cok güzel zevk meselesi ancak ben tiguandan yanayım .tamamen zevkler renkler durumu...

Alıntıları Göster
    Tşk ederim hayırlı olsun 👍

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam tiguan 1.4 tsi dsg mi kullandiniz? yeni 1.5 tsi dsgler hakkinda bilginiz var mi? hicbir inceleme videosu bulamadim. tiguanlerde kronik silindir kirma sorunu var cok masraf yapiyor diyorlar. tuketim degerleri nasildi genel olarak memnun muydunuz? 144 e geliyor su an 1.5 tsi dsg de dusunuyorum ciddi. 3008 mi alsam da diye arada kaldim ama veya kuga

• quote:

Orijinalden alıntı: orss

hocam tiguan 1.4 tsi dsg mi kullandiniz? yeni 1.5 tsi dsgler hakkinda bilginiz var mi? hicbir inceleme videosu bulamadim. tiguanlerde kronik silindir kirma sorunu var cok masraf yapiyor diyorlar. tuketim degerleri nasildi genel olarak memnun muydunuz? 144 e geliyor su an 1.5 tsi dsg de dusunuyorum ciddi. 3008 mi alsam da diye arada kaldim ama veya kuga

Alıntıları Göster
    Kugayı direk eleyin bence...

Dsg düşünüyorsanız tiguan highline alın derim.km cok yapmıyorsanız otomatik düşünün YouTube'dan
    Carviser tiguan peugeot 3008 diye arayın. bu adamın test videolarını beğeniyorum.2016 tiguan testi ama içerik ayni makyaj farklı.

Bir de Citroen C5 aircross ya bakın isterseniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

130 lara çıkamam herhalde zaten kredi kullanıcam bir miktar. Honda dan yavaş yavaş hyundai kona ya doğru kayar oldum. Bir iki yerden fiyat aldım kona elite plus pakete 116 dediler. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.
    Kona da güzel araba. en büyük artısı bence Hyundai nin garanti sistemi. Sistem şöyle: size 3 seçenek sunuyorlar.
    1- 3 yıl sınırsız km
    2- 5 yıl 100.000 km. (önce hangisi dolarsa)
    3- 7 yıl 80.000 km. (önce hangisi dolarsa)

yani Hyundai alırsanız ve 7 yıllık garantiyi seçerseniz, eğer 5 yıl sonra satma durumunuz olursa aracı garantili olarak satarsiniz (tabi 80.000 km den az yol yaparsanız)
    Konayıda inceledim. özellikle dışı falan güzel. yakıtı olsun, görünüşü olsun güzel. Almak istediğiniz araç baya dolu bir araç. Ancak fiyatta biraz daha indirim isteyin derim ben. hatta yakın illerden fiyat alabilirsiniz.

130.000 tl ye çıkamam dediğiniz için başka bir seçenek söyleyemiyorum. Hayırlı günler.

• Cevabınız için çok teşekkürler. Dediğim gibi 130 lara çıkamıyorum. Bir alternatif daha çıktı oda Seat arona. Hafta sonu bayilere gidip ikisinide incelicem bakalım.

• beyler bmw 1.16d 247 binden 257.300 e mi çıktı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba fiyatını

sizce yıl sonunda kampanya olur mu veya ocakta 2019 model alsak
    fiyatta indirime gider mi bayiler
  • Tucson hangi paketi o fiyat hocam dizel mi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5008 allure paket alan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: halisha

Tucson hangi paketi o fiyat hocam dizel mi acaba
    Tucson baz donanım. yani en boş donanım. Style olması lazım. Dizel otomatik., cam tavan. onun dışındaki özellikleri, standart bir arabada ne varsa o vardı. Fiyatı Hyundai ata plaza/ANKARA dan aldım.
  • Fiyat nedir hocam

• Grandland 1,5 lt dizel araçtaki ötv oranı yüzde 50 midir yoksa yüzde 60 mı? Opel'in sitesinde fiyat detayları, vergi oranları yazılmamış.

• ALMAK İSTEDİĞİNİZ ARACIN ÖTV ORANINI BİLMİYORSANIZ 1600cc HACME KADAR OLAN ARAÇLAR İÇİN YAPMIŞ OLDUĞUM HESAPLAMADAN BELİRLEYEBİLİRSİNİZ.

ŞAYET ALMAK İSTEDİĞİNİZ ARACIN KDV ve ÖTV DAHİL SATIŞ FİYATI;

120.000 TL ve ALTINDA İSE ÖTV ORANI % 45

120.000 TL ve 212.000 TL ARASINDA İSE ÖTV ORANI % 50

212.000 TL ve 247.400 TL ARASINDA İSE ÖTV ORANI % 60 ' tır.

ARACIN FİYATINI ÖTV ORANINA BÖLERSENİZ ÖTV MUAFİYETLİ KDV DAHİL FİYATINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. ÖRNEK VERECEK OLURSAK;

247.400 TL'YE SATILAN ARAÇLARIN ÖTV MUAFİYETLİ FİYATI: 247.400 / 1.6 = 154.625 TL
    210.000 TL'YE SATILAN BİR ARACIN ÖTV MUAFİYETLİ FİYATI: 210.000 / 1.5 = 140.000 TL
    118.000 TL'YE SATILAN BİR ARACIN ÖTV MUAFİYETLİ FİYATI: 118.000 / 1.45 = 81.300 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

ALMAK İSTEDİĞİNİZ ARACIN ÖTV ORANINI BİLMİYORSANIZ 1600cc HACME KADAR OLAN ARAÇLAR İÇİN YAPMIŞ OLDUĞUM HESAPLAMADAN BELİRLEYEBİLİRSİNİZ.

ŞAYET ALMAK İSTEDİĞİNİZ ARACIN KDV ve ÖTV DAHİL SATIŞ FİYATI;

120.000 TL ve ALTINDA İSE ÖTV ORANI % 45

120.000 TL ve 212.000 TL ARASINDA İSE ÖTV ORANI % 50

212.000 TL ve 247.400 TL ARASINDA İSE ÖTV ORANI % 60 ' tır.

ARACIN FİYATINI ÖTV ORANINA BÖLERSENİZ ÖTV MUAFİYETLİ KDV DAHİL FİYATINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. ÖRNEK VERECEK OLURSAK;

247.400 TL'YE SATILAN ARAÇLARIN ÖTV MUAFİYETLİ FİYATI: 247.400 / 1.6 = 154.625 TL
    210.000 TL'YE SATILAN BİR ARACIN ÖTV MUAFİYETLİ FİYATI: 210.000 / 1.5 = 140.000 TL
    118.000 TL'YE SATILAN BİR ARACIN ÖTV MUAFİYETLİ FİYATI: 118.000 / 1.45 = 81.300 TL
    Silindir Hacmi Vergisiz Satış Tutarı ÖTV Oranı

1600 cm3'e kadar 70 bin TL'ye kadar %45
    1600 cm3'e kadar 70 - 120 bin TL arası %50
    1600 cm3'e kadar 120 bin TL ve üzeri %60
    1600-2000 cm3 arası 170 bin TL'ye kadar %100
    1600-2000 cm3 arası 170 bin TL ve üzeri %110
    2000 cm3 üzeri %160

böyle olması gerekiyor diye biliyorum ama...

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Sizin yazdıklarınız aracın çıplak fiyatı üzerinden hesaplama. Aracın çıplak fiyatını bilmediklerinden hesaplayamayanlar için KDV ve ÖTV dahil fiyatını yazdım ben. Verdiğiniz dip rakamlara ötv ve kdv eklerseniz benim rakamlarıma ulaşacaksınız. İkimizin yazdığı da doğru yani :)

• ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA...
    ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA...
    ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA...

• 132.900 TL

Comfortline dizel manuel
    Konfor başarılı,dizel ama sessiz ve tüketimi başarılı ankara mersin arası ortalama 120 km hız 5.5 altina düşüremedim .

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.