Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.832
Cevap
422
Favori
1.050.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isobay

100.000TL ye kadar başka öneriler var mi
    2 farklı önerim var. Suv tarzında Suzuki Vitara ya bakabilirsiniz. bir çok güvenlik donanımı standart. ayrıca cam tavan, anahtarsız çalıştırma vs. var diye biliyorum. bir de, 2. tavsiyem, corolla dream. 1 ay önce 97.500 tl fiyat vermişlerdi bana. hiç indirim falan yapmadılar. satıcının tavırlarından dolayı almadım.
    son tavsiyem, Hyundai Elantra. güzel, dolu ve sorunsuz bir araç. en güzel yanlarından biri de garanti sistemi. 3 seçenek var. 1: 3 yıl veya sınırsız km. 2- 5 yıl veya 100.000 km, 3- 7 yıl veya 80.000 km. hangisini seçerseniz ücretsiz.
    Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.t.1357

2 farklı önerim var. Suv tarzında Suzuki Vitara ya bakabilirsiniz. bir çok güvenlik donanımı standart. ayrıca cam tavan, anahtarsız çalıştırma vs. var diye biliyorum. bir de, 2. tavsiyem, corolla dream. 1 ay önce 97.500 tl fiyat vermişlerdi bana. hiç indirim falan yapmadılar. satıcının tavırlarından dolayı almadım.
    son tavsiyem, Hyundai Elantra. güzel, dolu ve sorunsuz bir araç. en güzel yanlarından biri de garanti sistemi. 3 seçenek var. 1: 3 yıl veya sınırsız km. 2- 5 yıl veya 100.000 km, 3- 7 yıl veya 80.000 km. hangisini seçerseniz ücretsiz.
    Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah

Alıntıları Göster
    eğer dizel derseniz, o fiyat aralığında peugeot 2008 var. deneme sürüşü yaptım. şanzumanı tam otomatik Aisin marka sorunsuz Japon şanzuman. bana 102.000 tl vermişlerdi. Ankarada bir bayiden aldım bu fiyatı.

söylediklerimin tamamı otomatik. manuel vites için fiyat almadım.

• Arabadan pek anlamam dostum, bu araçlar dizel mi, ya da bu fiyat aralığında (100.000₺)dizel olanlar var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat imp 119
    Passat business 149 can tavanli
    Golf highline cam tavanlı 129 opat mersin den alındı ellerinde araç yok kasımda gelecekmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ötv den engelli araç alımı konusunu geçen konuştum. Bir bayan dediki aaa egealar ucuzmuş 81 bin deidm benzinlisi düşün bu çalışan düz basit biri az dedi 80 bin tl yani yemese içmese 2 sene çalışması lazım anca alıyor. Ben 8 ayda alıyorum yinede o araba o kadar para çok diyorum. İşte kadınlar sadece para olarak düşünüyor. 200 300 binlik araba al. Ne aldığının önemi yok. Ona araba diyorlar. Hiç eski fiyatları hatıtlayan yok ya o kadar normalleşmişki. 350 bin tl olmuş bmw nin 3.20 boş paketi 350 bin tl lan bu avrupada şahin diye geziyor. Yani karılı kocalı devlette çalışan normal düzeyli bir vatandaş yemese içmese en az 36 ayda 3 yılda alabiliyor. Peki orda kaç ayda karı koca asgari ücretli biri 4 ay belkide daha az 8 ayda audi a6 aldığını söylemişti belçikalı biri bizde rahmetli kemal sunal kdv için film içermişti gönderme olması için. Şimdi ötv yi görse ne derdi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 24 Ekim 2019; 7:6:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bvrgndz

Passat imp 119
    Passat business 149 can tavanli
    Golf highline cam tavanlı 129 opat mersin den alındı ellerinde araç yok kasımda gelecekmiş
    Passat business Adana osmaniye 142.500 cam tavansız,ankara etimesgut doğuş 141.500 TL fiyat vermişti.

Mersin 134 demişti tiguana tabi araçta yoktu.Sonra ankaradan aldım diyince 750 TL daha düştü.

Ben vazgeçmedim tabi gittim hazır araç varken Ankaradan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 24 Ekim 2019; 10:35:11 >
  • Kuga dizel.oomatik nasil bir araçtır arkadaşlar tavsiye eder misiniz

• quote:

Kuga dizel.oomatik nasil bir araçtır arkadaşlar tavsiye eder misiniz
    Merhaba,

Bence iç ve dışı ticari görünümlü suv,benim tercihim olmazdı.Siz otomatik dizel alacaksınız galiba....

Ateca yı elemiştiniz galiba...

Yeni çıkan citroen c5 aircross'a bir bakın isterseniz. GrandlandX ve 3008 de olabilir.

İlave...

Ben tiguan kullanıcısı olduğum için tiguana öncelik verdim.Ancak test sürüşü yapmadan ya da detaylı incelemeden bir araç almayın.Şimdiden hayırlı olsun ne alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 24 Ekim 2019; 10:55:16 >
  • SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt
    Tiguan benzinli otomatik mi.aldiniz?

• quote:

Tiguan benzinli otomatik mi.aldiniz?
    Dizel manuel comfortline

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Merhaba,

Bence iç ve dışı ticari görünümlü suv,benim tercihim olmazdı.Siz otomatik dizel alacaksınız galiba....

Ateca yı elemiştiniz galiba...

Yeni çıkan citroen c5 aircross'a bir bakın isterseniz. GrandlandX ve 3008 de olabilir.

İlave...

Ben tiguan kullanıcısı olduğum için tiguana öncelik verdim.Ancak test sürüşü yapmadan ya da detaylı incelemeden bir araç almayın.Şimdiden hayırlı olsun ne alırsanız.

Alıntıları Göster
    bende düz vites benzinli 4x2 kuga sahibiyim,benim bindiğim arabada dahil c5,grandlandx,3008,tiguan bunlar suv değil bence,bunların 4x4 lerine suv demek lazım diye düşünüyorum.kuga konusunda katılıyorum iç dizaynı vasat bana görede 3008 haricinde diğerlerininde çokda güzel olduğu söylenemez,iç dizayn dedinmi 3008 tek geçerim,dış görünüşte ise kuga daha bi suv gibi duruyor bana görede, mesela tiguan ateca karoq bunların birbirinden görüntü olarak pekta farkı olmadığını düşünüyorum sanki yükseltilmiş hatcback araba gibi duruyorlar.burda araçtan ne istendiğide önemli 4x4 olsun benzin çok önemli değil diyorsanız kuga 4x4 benzinli otomatik ve tucson 4x4 dizel otomatik alabilirsiniz,yok yakıt benim için ön planda derseniz kuga dizel yerine 3008 derim bende.

• Yeri burası değil belki ancak konu sürekli güncel olduğu için soruyorum,aranızda skolyoz ameliyatı olup da %90 rapor alan var mı veya ötv muafiyeti alabilen var mı?

• VW Arteon için ÖTV muafiyetli alabilme durumu devam ediyor mu fiyat alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytim

Arabadan pek anlamam dostum, bu araçlar dizel mi, ya da bu fiyat aralığında (100.000₺)dizel olanlar var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim....
    peugeot 2008 dizel, diğerleri benzinli. ama lpg ye uygun motorları var.
    bunun dışında citroen C3 aircorss için de 96.000 gibi bir fiyat almıştım. Ata Citroen Ankara dan. bu da dizel otomakikti.ama peugeot daha güzeldi. gerek malzeme kalitesi, gerekse panoramik cam tavanı bana hoş gelmişti.
  • Clio 0,9 tce 90 bg touch 65.000TRY
    cLİO 1,5 dci 75 bg joy 75.000TRY

Sizce hangisi alınır...
  • Corolla vision otomatik fiyat alan oldu mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: truvacity

Clio 0,9 tce 90 bg touch 65.000TRY
    cLİO 1,5 dci 75 bg joy 75.000TRY

Sizce hangisi alınır...
    Merhaba teklifi hangi bayiden aldınız

• Trakya İstanbul karışık
  • Seat Ateca dizel otomatik alan var mı?

• Abiler nasıl bu fiyatları alıyorsunuz? Konu başında üst sınır 247K denmiş. Passat Business liste fiyatı 263K. Neyi kaçırıyorum ben?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.