Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.905
Cevap
422
Favori
1.064.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim araç benim üstüme ortopedik engelliyim direksiyonda topuz var. Ruhsatta eş anne baba 1. Derece hısım kullanabilir yazıyor. Fakat notere alırken hiçbir belge vs vermedim. Bu durumda onların kullanmaları veya kazaya karışma durumlarında olumsuz bir şeyle karşılaşma ihtimalim var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaslar benim bir sorum olacakti

Ben bobrek yetmezliginden dolayi 4 yillik sureli %91 oraninda engelli raporu verildi. Ben bununla OTVsiz veya KDVsiz araç ailiyormuyum? Bir arkadaşim bana süresiz olmasi gerek dedi araçicin o yuzden aorayim dedim süreli rapor ile araç alan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Normalde 1 yıılık olması yeterli diye biliyorum, süresinin bitmesine 6 aydan az kalırsa o zaman olmaz. Böbrek yetmezliği için özel bir durum var mı bilmiyorum. Sadece süresi bitince yenilemezseniz MTV borcu çıkar. Araç liste fiyatını 1.8 e bölün ÖTV siz fiyat içşn, KDVsiz diye birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 8 Mart 2025; 21:49:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 18 yaş alti engelliye ait araclarin satışında güvenli ödeme sistemi nasil işliyor acaba, bilgisi olan var midir? Engelli küçük yerine anne veya baba banka hesabi üzerinden guvenli odeme sistemi kullanilabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.