İstanbul Opel globalde var hocam 1.2 GS her renk mevcut. |
ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (457. sayfa)
-
-
Ötv indirimli alımlarda firmalar 0 faizli kredilerinden yararlandiriyorlar mı? -
ben alırken ötv muaf alışlarda kredi kullandırmıyoruz demişlerdi ama benim aldığım markaya ( honda) özel olabilir.
-
Citroen almıştım ben, istesem "0" faiz kredi imkanı vardı, kullanmadım.
-
Herkese selam, bir konuda yardım rica edeceğim; bugün yarın ötv muafiyeti ile araç satın alacağım, babamızın ikametgahını aracı kullanacağımız şehir e alacağız... Fakat ikametgah iki yerde de sanırım olabiliyor, ikametgahı iki yerde gösterince de vergi dairesi veya noterde işlemler onaylanır mı? Yoksa tek bir yerde, aracın kullanılacağı şehir de mi olmalı sadece?
Çok teşekkürler
-
Bende de aynı durum vardı garanti olsun diye direkt ikametgahı aldırdık. Gördüğüm kadarıyla maliyede ikametgaha dikkat ediyorlar. Size tavsiyem başlangıçta ikametgahı bulunduğunuz yere alın. Daha sonra ikinci adres olarak diğer şehri de eklersiniz. -
teşekkür ederim cevabınız için🙏🏻
-
bir soru daha sormak isterim size; ikametgahı e devlet üzerinden yapabiliyor muyuz? Şu an ikametgahı alacağımız adreste hali hazırd ben ailemle oturuyorum, yani dolu olarak mı görünecek. Sistem izin verecek mi merak ediyorum.
-
Farklı bir ile ikametgahı alabilmek için kişinin o ilin nüfus müdürlüğüne şahsen başvurması gerekir. İkametgahını taşıyacak kişi eğer ikametgahını sizin yanınıza alacaksa onunla beraber sizinde nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor. -
🙏🏻 teşekkürler
-
gri renk grandland 1.2 gs v2'yi ötv muafiyeti ile 930bin liraya veriyorlar. Honda civic bakıyorduk ama hiç bir bayide kalmamış. Fırsatlar kaçıyor ve 2025'te ne olacağı belli değil. O yüzden opel grandland'i alacağız sanırım. Başka bir alternatif var mı sizce c sınıfı?
-
boya problemleri olmasa kötü araba değil..
-
Aracı olmadan şu an alabileceğiniz tek c suv grandland sanırım. Aslında donanım olarak oldukça dolu bir araç. Çoğu ihtiyacı karşılıyor fakat 1.2 benzinli modeli için kayışın yağ içinde dolaşmasından dolayı sıkıntılı olduğunu okumuştum. -
Civic elegance+ modelinin lpg+benzin olan modelini 1 milyon 100 bin liraya veriyorlar. Fakat lpg'li araca soğuk baktığımız için ve grandland 930 bin lira olduğu için hala opel'e niyetliyiz.
Civic Elegance+ LPG'li ile Grandland GS V2 arasında hangisi sizce?
-
Selamlar, burada bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bugün itibariyle grandland gs siparişimizi verdik ödememizi yaptık; ist bayilerinde en düşük aldığım fiyat 920bin oldu; fakat yanında seramik kaplama, renkli cam kaplama vs gibi çeşitli özellikler olmadan verilen fiyattı. Sonrasında 930bin tl ye başka bir bayiden yanındaki ekstralar ile almayı tercih ettik; renk gri ama sadece tavan siyah değil, boya atması sorunundan, şikayetlerinden çekinerek böyle bir karar aldık.
Süreç ile ilgili sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalşılırım. -
fabrikasyon lpg ye neden soğuk bakıyorsunuz?
almaya çalıştığınız diğer aracın motoru honda nın motorundan çok daha fazla sorun çıkarmaya meyilli bir motor.
biri suv biri sedan zevkinize bir şey diyemem ama japon ve fransız araçlarını mukayese etmeyin sağlamlık sorunsuzluk açısından
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Ekim 2024; 17:42:6 > -
Merhaba hocam 15 gün önce bu dediğiniz süreçlerden geçmiş biri olarak size tavsiyem aracı test etmeniz , içinize sinmediyse kesinlikle almayın .
Nissan qq ile başlayan sürecimde illa suv olsun modundaydık ama ford focus ile neticelendi. Buradaki en önemli kriter fayda olmalıdır sonuçta bu araca 5 yıl bineceğiz .
Aracın ücretini ödemeniz birşeyi değiştirmez muhtemelen ellerinde yoktur beklemenizi söylemişlerdir . Son ana kadar size en en faydalı olacak aracı seçmenizi tavsiye ederim. Bu arada grandland ile test sürüşüne katıldım ve 5 yıl boyunca aracı kullanacağıma olan inancım oluşmamıştı . -
İkisi aynı fiyat olsa, veya biraz yakın olsa ben de hiç düşünmezdim sürekli civic kullanan biri olarak. Bir de üstüne opel'in v2 modelinin GSR uyumluluğu farkı var. Ama hala son kararı veremedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: MobilAİkisi aynı fiyat olsa, veya biraz yakın olsa ben de hiç düşünmezdim sürekli civic kullanan biri olarak. Bir de üstüne opel'in v2 modelinin GSR uyumluluğu farkı var. Ama hala son kararı veremedim
civic te honda sensing olması lazım yanlış bilniyorsam
gsr den daha öte bir güvenlik paketi.
-
Çoğu Japon'da yıllardır GSR2 ve fazlası standart olarak var zaten. Volkswagen, PSA Opel, Renault, Kia/Hyundai ve Ford'da yoktu yada 80-120K opsiyon ile satılıyordu 1 Eylül GSR2 zorunluluğuna kadar. Elden fazla para veremeyeceğiniz bir seçim mantıklı, hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 25 Ekim 2024; 11:33:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X