Şimdi Ara

ötv ye hayır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyice çığrından çıkmış olan akaryakıt fiyatları canınızı sıkıyorsa bize katılın

OTVYEHAYIR

ne kadar cok kısı olursak o kadar belırgın bır calısma olur tanıdıklarınızı da bılgılendırın

fikirleriniz için sitenin ilgili bölümü açılana kadar

facebook: AKARYAKITTAKi VERGİLER AZALTILMALIDIR gurubu

modifiyem: son sayfalara bakabilirsiniz

aynı zamanda ben de buradan aldıgımız fıkırlerı ıletecegım

Araçlarınıza asabileceğınız çıktı formatları:

A3:

link:
    A3 format indir

ötv ye hayır!

A4 :

Format 1:

link:
    A4 format 1 indir

ötv ye hayır!

Format 2 :

link:
    Format 2 indir

ötv ye hayır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsez -- 26 Mayıs 2008; 4:18:17 >

• siteye girilemiyor
  • ufak bır yazım hatası yapmısım sıte lınkınde kusura bakmayın duzeltıldı

Evet arkadaşlar beklenen gun geldı 26 Mayıs ilk eylem vaktı

desteklemeyı dusunenler araclarını mumkun oldugunca kullanmasın benzın almasın bu hafta
    araclarınıza sıteyı tanıtan cıktılardan asmanız da onemlı daha cok kısıye ulasmamız ıcın

sıtede gereklı acıklama var
  • ÖTV ye hayır. Kesinlikle destekliyorum. Hatta bu konuda Ulusoyun sahibinin liderliğinde bir çalışma da yapıldı. Türkiyedeki şirket sahipleri Ulusoyun misafirliğinde Trabzonda bir araya geldiler. Otobüsçülüğün sorunlarını enine boyuna tartıştılar. Hatta tüm sorunların başında ÖTV geliyordu. Bakana, başbakana bile gitmeyi düşündüler. Hatta gittiklerini zannediyorum. Fakat bir sonuç çıkmadı. Aksine otobüsçülerin aleyhine bir sürü kanun çıkartıldı. Mesela: Biletlerde eskiden şu yazardı.
    1. Satılan bilet geri alınmaz. Ancak 24 saat önceden haber verilirse başka bir güne tehir edilir.

İşte bu maddedeki 24 saat ibaresi 1 saate indirildi. Satılan bilet geri alınmaz ibaresi kaldırıldı. Kanuna göre 24 saat önceden biletinizi iptal ettirebiliyor, paranızı geri alabiliyorsunuz.

Bu ulaştırma ve maliye bakanı ile hiç bir yere varılmaz. Otobüsçüler çile çekmeye mahkum. Çünkü bakan göreve geldiğinin 2. günü hedefini açıkladı. "Herkes uçağa binecek."

Nah binecek. Binmiyorum işte. Gücü yetiyorsa gelsin beni bindirsin. Bedava dese bile binmem.

Maddi durumu güçlü şirketler bile bu ÖTV karşısında zorlanıyor. Ulusoy gibi bir dev bile havayolu şirketi açmayı düşünüyorsa varın gerisini siz düşünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.