Şimdi Ara

Ötvsiz araç alma (avukat arkadaşlar içeri )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum. arkadaşlar benim dedeme kalp pili takıldı ve başka sağlık sorunlarida var doktordan bunun için sağlık raporu aldık ama kafamiza birşey takıldı dedem çok yasli 84 yasında ve 7 çocuğu 20 den fazlada torunu var şimdi biz ÖTV indirimli bir araç aksak misal dedem 5 yıl dolmadan oldu aracı mirascikardan koruyabilirmiyiz yani noterde belge imzalatsa yahut vasiyet bıraksa olum halinde otvyi ödeyerek aracı üstümüze alabilirmiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomobil genele aç konuyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh artık bu nasıl yasa, oha
  • Yapamazsınız o araç dedenin olarak kalır o süre boyunca.İstediğin kadar vasiyet hazırlarsın.Türkiyede vasiyet diye bir şey yok onu hiç düşünmeyin bile gizli hak diye bir şey var mirasçılar dava ile söke söke alır.Ötv indiriminden yararlanarak araç almak istiyorsan diğer mirasçılarla ya anlaşacaksın yada oluruna bırakıp dedenizin 5 boyunca ölmemesi için dua edeceksiniz.
  • beyler benim pederin de bir gözü tamamen görmüyor, kalp sorunu var ve sağ ayağının 4 parmağının yarısı kesildi. bi ayağımız hastanede. engel düzeyi ötv'siz araç almaya yeterli mi sizce?
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi raporumuz var ama afedersiniiz halalarımın hepsi yamyam gibi dedem vefat ederse direk dava açarlar şuanda jettamız var üstüne biraz daha ekleyip passat almayı düşünüyordul ama bu 5 sene olayı kafamızı karıştıtdı mazallah bizim arac arada güme gidecek bunu nasıl aşabiliriz varmı yapabileceğimiz bişey dedem 5 sene yaşamaz muhtemelen bu riski almak mantıklı olurmu ?@Aléister Crowley@Aléister Crowley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QWERTYUUIP -- 1 Haziran 2015; 23:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QWERTYUUIP kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem akrabaların dediğin gibiyse hiç bulaşmayın.Her hangi bir çözümü yok çünkü alırken 5 yıl boyunca satışı devri olamaz diyerek veriyorlar aracı ve 5 yıl içinde deden ölürse akrabalarının hakkı olmuş olur araçta masraflarınızda boşa gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.