Şimdi Ara

Outdoor bot fikir alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir bot araştırıyorum.bu işin uzmanı timberland dediler.baktım süet ayakkabılar temizliği zor soluyor gidiyor.sonra araştırırken bu outdoorları buldum bot dediğin bunlardır dediler bildiğin bir üst segment gibi bişey.
    fakat fiyatları baya uçuk.ailem bi bota 300-350 tl vermeye değermi diyor.sizlere soruyorum gerçekten değermi:)
    bide bu autdoorlarda marka olarak
    the north face
    salomon
    colümbia
    lomer
    meindl
    salomon
    bu markaları öneriyolar.bu markalar baya pahalı biraz ucuz olanlar başka marka oluyor ve sıkıntı olurmu diye beni düşünceye sevkediyor.
    genel olarak sıcak tutan 3 mevsim giyebileceğim,su almayan bi bot arıyorum.
    2 bot arasında kaldım birisi meindl diğer the north face.meindl nin piyasa fiyatı 380-400 küsür fakat bir yerte tek numaraya bana uaybilecek buldum 334 tl ye satıyolar.
    The north face ise 359 tl.fikirlerede açığım.bukadar para vermeye değermi orasınıda düşünmekteyim.yardımcı olursanız sevinirim.
     Outdoor bot fikir alımı

Outdoor bot fikir alımı

• Chiruca anso arıyorum ben 43 numarasını. İncelemesini falan okudum tasarım olarak da çok hoşuma gitti the north face'e marka parası vermektense onu deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu yardımcı olacak:)
  • Fiyat konusunda sıkıntı varsa, decathlon mağazasına bak derim fiyatlari uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asistanmısın hocam
  • Indoor bot da mı var ki

• North face, salomon, merrel ve jack wolfskin varken columbia önermem.Eğer dağda bayırda kullanmayacaksan da çok kaba birşey alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack Wolfskin öneririm kendim kullanıyoru;

Outdoor bot fikir alımı

Outdoor bot fikir alımı  Outdoor bot fikir alımı

• Bu botların terletme durumu nedir?

Yazın bile giyenler görüyorum.Hiç yanmıyor mu ayaklarınız içinde?Benim kışın bile terliyor ayaklarım.
  • North face çok iyi

• Beyler bu ikisinden birini alacağım artık hangisini seçeyim fikir verirmisiniz hangisi güzel duruyor.

• Benim montlarım falan northface diğerlerine göre pahalı ama hakkını veriyor

•  Outdoor bot fikir alımı

Bunlar benim 3 sene kullandığım bu sene değiştirmek zorunda kaldığım botlar bundan öncekiler de Adidas Outdoor idi fakat onun fotosunu bulamadım. Yaz kış giydim. Adidas'ın botları gerçekten müthiş. Bu sene bota fazla para ayıramadığım için Cat aldım alışamadığım için henüz yürüyemiyorum düzgün. Adidas'ın outdoor ayakkabılarına kefilim. Pahalılar biraz ama mükemmel rahatlar.

Outdoor bot fikir alımı

Bu sene de bunlar var. 450 - 500 tl arasında fiyatları.

http://shop.adidas.com.tr/erkek-terrex-swift-mid-goretex-ayakkabi_72334?d=8148

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 23 Kasım 2014; 19:10:42 >

• yds hakkında bilgisi olan varmı ben ordan almayı düşünüyorum
  • Aniyaku kullanıcısına yanıt
    daha bugün mağazasına gittim pek beyenmedim modelleri aşırı kaba:S

• quote:

Orijinalden alıntı: Aniyaku

yds hakkında bilgisi olan varmı ben ordan almayı düşünüyorum

Babam polis yds marka bot giyiyor. Onlarin ki farkli midir bilmiyorum ama asiri saglam. Ici de termalmis. Ama cok kaba hic estetik durmuyor

• cem1994 C kullanıcısına yanıt
    genelde askeri bot satıyorlar ama sitesinde günlük kullanım için botlarda var
    sen mağazada böyle botlar gördün mü?http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=288
    ona göre bende mağazasına gidicem dostum
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    aynen dostum asker ve polis için sağlam bot üretiyorlar ama sitesinde günlük kullanım içinde botlar var acaba mağazasında da varmıdır
  • Aniyaku kullanıcısına yanıt
    22-BRISA (DERİ) GTX UK3
    ben bunun için gittim bugün vardı mesela.ama aşırı kaba geldi bana.bildiğin araba lastiği gibiydi.hoş değildi yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.