< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler (100. sayfa)

-
-
Rab Valiance ceket atletik kesimdir, sizi tatmin edebilir.
Marmot Shadow gene iyi bir seçenek
Helly Hansen reine parka gibi modellere de bakabilirsiniz.
Özellikle Rab bakın derim ama kutupayısında bolca model vardı, gerçi kara cuma indirimleri sonrası stok sıkıntısı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalip farki var . 2 nin s bedeni m hatta L gibi ama 3 un s bedeni s giyene cok guzel oturuyor sariyor vucudu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu urunleri pek bulamadim stok sorunlari var dediginiz gibi hh reine de muhtemel boy olarak uzundur.Kendim kisa boylu oldugum icin uzun montlar hoş durmuyor.Peki gunluk kullanim goretex ne tavsiye edersiniz ayakkabi olarak istanbulda yagmurda isimi gorecek
Gore-tex kısa ayakkabı bakıyorsanız
Millet
La Sportiva
Scarpa
Asolo
öneririm.
Bunlarda bulamazsanız
Helly Hansen
Salomon
Merrell
bakabilirsiniz ama alt üçlüyü özellikle tavsiye etmem.
Mont olarak su geçirmezlik sizin için kritik değilse Rab'ın kısa modelleri de var kaz tüyü, onlara da bakabilirsiniz.
-
Tesekkur ederim.Bakacagim mont olarak mountain light var 2-3 yildir aktif kullandigim ama degismek istiyorum acikcasi .Salomonlar ayakkabilar goruntu olarak biraz şık mesela alphacroos 5 modeli gtx 3700₺ gibi fiyatlara mevcut.
Marka, model ve fiyat farketmeksizin Bolu’da giyebileceğim sıcak tutacak, yağmur ve kar suyu almayacak 3 tane mont marka ve modeli ne önerirsiniz? Türkiye’de olması önemli değil, Avrupadan alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 25 Aralık 2024; 12:15:11 >
Karışık sıra ile:
Norrona (Norveç)
Haglöfs (İsveç)
Mammut (İsviçre)
Rab (İngiliz)
Bulabilirseniz
Arc'teryx (Kanada)
Canada Goose (Kanada)
Hiç biri denk gelmezse
Millet (Fransız)
Helly Hansen (Norveç)
Marmot (ABD)
Rab Resolution Jacket sizin derdinizi çok iyi çözebilir
rab.equipment
Men's Resolution Waterproof Down Jackethttps://rab.equipment/uk/resolution-jacket?srsltid=AfmBOop5DKKzPvBscpvGxzBZ5s6OSgAa_m_Ri3L-azKX_xg8aqcOo1dFİndirim için idealo sitesine bakınız. Uzantısı .de, .fr gibi değiştirip bakabilirsiniz.
https://www.idealo.co.uk/mscat.html?q=rab%20resolutionwww.idealo.co.uk
-
Scooter için şehir içinde üşütmeyecek,rüzgar geçirmeyecek mont ne önerirsiniz? (Korumalı olması önemli değil)
-
Rab Electron Pro 800 coin
teşekkür ederim.Kapüşonsuzu varmı? Birde alternatifi varmı? stokta yok sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahmelik -- 6 Ocak 2025; 23:34:38 > -
Alternatifini bilmiyorum çok marka kullandım Jack wolfskin Columbia vs ama Rab montun koruyuculuğu rüzgar geçirmeme olayı bambaşka Bende motosiklet üzerinde kullanıyorum
Teşekkür ederim.Tr de maalesef kalmamış
-
https://www.kutupayisi.com/urun/rab-namche-gore-tex-paclite-erkek-ceket-s-gri.
Dün gece 5800 tl ye bu ürünü aldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilgili üstatlar yorumlarsa sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar hocam. Ayağı çok üşüyen biriyim. Kampta ve günlük hayatta kullanabileceğim ayrıca ülkemizdeki site veya mağazalarda bulabileceğim kar botu tavsiyeniz ne olur? Ayrıca soğuk havalarda kullanabileceğim çorap tavsiyesinde de bulunursanız sevinirim 😊🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonassss -- 25 Ocak 2025; 3:10:27 >
+1
Decathlon sizi memnun edecektir.
Kar botları kampta iş yapmaz ama, biz outdoor bot içine termal çorap öneriyoruz.
Decathlon'un yünlü kayak, yünlü avcılık çorapları iyi olsa da çok uzun kalabiliyorlar. Bu yüzden üst seri ve gene yünlü outdoor çoraplarını alabilirsiniz.
YDS markasına bakın outdoor bot olarak, şehirde kullanıp hiç kampa götürmeyecekseniz kar botu alın. Onda da Decathlon yeterli olacaktır gene.
Ancak indirim yakalarsanız SPX'te merrell, salomon, north face de bakabilirsiniz.
-
Sağolun hocam
Kutupayısı sitesinde birçok üründe %50-60 indirim devam ediyor.
İyzico altyapısı kullandıkları için %15 e varan para iadesi (sonradan kullanılabilir bakiye olarak/paraya çevrilmiyor ama doğrudan para olarak kullanılıyor) alabiliyorsunuz.
www.kutupayisi.com
Kamp Malzemeleri - Outdoor Bot - Doğa Sporları | Kutupayısıhttps://www.kutupayisi.comBen marmot limelight çadır aldım 10.500 tl ye (ABD fiyatı 300 dolar) 1000 lira iade geldi (iadede 1000 lira maks. limit var)
Aldığım para hemen hesaba işlendi sonrasında da 2 tane marmot tişört aldım bu 1000 lirayı kullanarak bir tanesi bedavaya geldi.
Bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohzman -- 7 Şubat 2025; 15:6:19 > -
Doğada yürüyüş botu olarak hangi markaları önerirsiniz arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X