Şimdi Ara

Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.001
Cevap
189
Favori
257.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yds mağazası da bir alternatif olabilir ama sanırım 2000 tl ye daha yakınlar.

decathlonda özellikle avcılık kısmına bakın, ben motosiklette bile kullanıyorum polarlı pantolonlarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ba2pac B kullanıcısına yanıt

Yağmurla boğuşmayacaksanız kaz tüyü montlara yönelebilirsiniz ama bütçenize uygun modeller decathlon ya da karspor mağazasının sas markası olabilir.

aksi takdirde üçü bir arada montlara bakmanız gerekecek ama onlar size konya kuru soğuklarında yetmeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jack Wolfskin 1207681_A0029_A06 ATHER DOWN JKT M seal  4601 ( KİRLİ BEYAZ )

Yukarıda ki seri ( Boynerde Kirli Beyaz renk diye geçiyor ) sanırım kaz tüyü mont alınabilir mi ?

10.799 TL indirim yazıyor ama satış temsilcisi 9000 TL Kasada indirimle alabilirsin dedi.

İnternette biraz araştırdım ama Jack Wolfskin ATHER DOWN JKT M seri montun Kirli Beyaz rengini başka satıcılarda göremedim.Sadece Boyner mağazada gördüm ve denedim.Büyük firma olduğu için çakma satacak değildir herhalde ve fiyatıda biraz yüksek geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 30 Eylül 2024; 1:58:38 >

• Columbianın oldum olası grandtrek modelini sevmişimdir ama fiyatından ötürü pek yanaşamadım. Hadi indirim olunca alayım dediğim ürünün S bedenini indirime bile girmeden hep bitti. Bu arada hep M giyerim ama bu ürünün kalıbı çok geniş. Şimdi yeni sezonda yine favori rengim geldi ama fiyata bak!! Türkiye fiyatı 24000₺, amerika fiyatı 230 dolar yani 8000₺, tam 3 katı fark var. Nedir bunun izahı? Vergiler mi, cokumbia türkiyenin adam mı silkelemesi??! Hele bide abd de kara cuma,11.11, chrismas vs derken feci indirimler yapıyorlar. Bizdeki gibi sezon sonuna kalmıyor indirimler. Kardeşim abdye gidecek. Kısmetse ona aldıram diyorum şu ürünü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Hiçbir izahı yok, tamamen beyaz yaka silkelemece.

Ancak Columbia ABD, dubai vs. harici (yani Avrupa-Güney Amerika-Afrika-Asya) pek ucuz değil. Gene de en pahalı ülkelerden biri biziz.

Düne kadar burada 7000 bine satılan ayakkabıyı amazon almanya'dan kapıya teslim 3000-3500 liralara alıyorduk.

• Ohzman kullanıcısına yanıt
    Söylemesi ayıp biradere aldırdım hocam montu. Şaka gibi yani. Bi de tadımlık arcteryx’ten şapka bere tşirt aldırabildim, malum o markadan mont almak iphone parası vermek demek😅

• TNF 3n1 mont yıkama talimatına en doğru nereden bakabilirim ?

Nikwax ürünlerinden aldım idi yurtdışından.Kullanma zamanı geldi :)

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

İçi zaten polar, 30 derecede kısa programda/outdoor'da ok.

Nikwax ile de gene outdoor program + en düşük sıkma devri (200-400)

outdoor yoksa Kısa program (15-30 dk) + en düşük sıkma devri (400-600)

Outdoor plus gibi ön yıkamalı varsa DWR için ön yıkama haznesi + temizlik için deterjan haznesi

3in1 ceketler için klasik outdoor ürün temizliği yeterli. Outdoor programı olan bir makine bulmanızı tavsiye ederim, Nikwax'ın yıkama önerileri daha önemli burada.

Zaten önerilerine bakmıştım,ama deneyim daha önemlidir diye düşünerek sorayım demek istedim.

Outdoor program neymiş, bir araştırayım .

Teşekkürler.

• Selamlar herkese;

Kısa süre önce bir ameliyat oldum bu sebeple ayaklarımı mükemmelle yakın sıcak tutmam gerekiyor. Bunun için bot önerilerinize ihtiyacım var. Konya da yaşıyorum soğuğu ayrı dert yağmuru karı ayrı dert. Bu kadar ihtimal varken ayağımı sıcacık tutacak yağmur geçirmeyecek ve şehir içinde kullanacağım içinde tabanı ona göre olacak. Ofiste çalışıyorum ancak konyanın dondurucu gecelerinde dışarıya çıktığımda ayağımı soğuktan ve yağmurdan koruyacak bir bota ihtiyacım var. Fiyata gelecek olursak aslında fiyat konusunda normalde dikkatli davranmam gerekiyor ancak soğuk yüzünden haftalarca ameliyat bölgem ağrıyor bu yüzden bir maaşımı dahi verebilecek duruma geldim. Herkese şimdiden teşekkürler.

Bunu botu buldum :

amazon
    Merrell Moab FST 2 Ice Thermo Erkek Bot Siyah 46
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XMDJL6X?tag=akakceprime-21&psc=1

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Merell in bu modelini kullanmadım ama kullandığım Merrell yazlık ayakkabılar konfor ve sağlamlık bakımından çok iyiler. Seçtiğiniz modelin yorumlarını okuduğumda sizin başta sıcaklık ihtiyacınız olmak üzere kışlık ayakkabı kriterlerini karşılayacağını düşünüyorum. Birde kışın bence ilaveten en önemli bir unsurda termal çorap kullanmanız sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum. 👋

• BABACAN17 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam bugun yün çorap aldım hali hazırda geçen sene aldığım botla deniyorum

Gönderdiğiniz ürün yürüyüş botu/ayakkabısı olarak geçiyor. Bende benzer bir ürün kullandığımda bazen yetersiz kalıyordu sıcak tutma konusunda.

Belki Columbia Bugaboot III, TNF Chilkat V gibi kar botu bakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    salomon
    Salomon Toundra Pro Waterproof Erkek Outdoor Botu - Siyah
    https://www.salomon.com.tr/toundra-pro-cs-wp-erkek-outdoor-ayakkabi-l40472700
  • Tnf Bettaforca mont tavsiye eder misiniz?

Hocam Norrona ürünlerini nereden alabiliriz? Kendi sitesinde pay pal olmadığı için ödeme yöntemini kabul etmiyor malesef.

• jonassss J kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aktif bir TR sitesi uzun süredir yok, Haglöfs için Ersinoutdoor vardı ama onlar da sadece elde kalan malları bitirmeye çalışıyor.

EU için exxpozed.eu deneyebilirsiniz (içinde amazon payment var, bizim kartlarla çalışıyor) ya da doğrudan amazon.se üzerinden (isveç) bakabilirsiniz, amazon.de üzerinde de mevcut olabilir.

Ancak 30 euro üstü kargoları TR'ye getiremeyeceğinizi unutmayın. Teoride mümkün de pratikte mantıksız. 50 euroluk kargo size 250 euroya mal olur.

Teşekkür ederim hocam sağolun.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Guzel modeldir cok hafif bende de var s bedeni ama grand trek 3 un kaliplari daha iyi 2 satip 3 almak istiyorum bende

üstad istanbulda yasiyorum ama yasadigimiz yer sariyerin tepesi karadeniz sogugunu asiri hissediyoruz.boyle asiri sicak tutacak mont onerisi alabilir miyim? Biraz yapi olarak usuyen birisiyim asiri sicak tutaak bir model arayisim var mcmurdo lar uzun oldugu icin alamiyorum

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.