Şimdi Ara

Outdoor santral hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmart Net kullanıyorum.8 Mb'e kadar olan. AKK dolsa da dolmasa da durum bu. TTNet kullanırken de degerlerim bu şekildeydi. Canıma tak etti ve müşteri hizmetlerini arayıp bina tesisatında da problem olmadıgını belirtmemle outdoor santral kurulması gerektigini söyledi. Net'ten de araştırdıgım kadarıyla pek birşey bulamadım. Nedir bu outdoor santral. Nasıl kurdurtabilirim.

ADSL Hızı(Kb/s): 999 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 1480 852
    SNR Sınırı (dB): 6.6 8.3
    Hat Zayıflaması(dB): 68.0 39.4
    Güç (dB): 14.4 12.4

Bu arada diger TTNet kullanan arkadaşlarımın da değerleri benzer şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyhco35 -- 21 Kasım 2012; 18:29:17 >

•  Outdoor santral hk.

Şu dolabtan bir tane konmalı demek istemişler heralde.
  • Santrale uzaklığınız sebebiyle yaşadığınız bir sorun. Mahallenize Saha Dolabı kurulması gerekiyor. Tabiki saha dolabını kurmak o kadar basit bir iş değil. Milyarlar tutuyor ve bu yüzden yıllık yatırım planları yapılıyor her sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Kasım 2012; 18:46:14 >
  • Desenize benim iş yaş istediğim kadar çırpınayım 60 tl veripte bu hıza mahkumum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkancesur

Desenize benim iş yaş istediğim kadar çırpınayım 60 tl veripte bu hıza mahkumum

Kullanma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Kullanma hocam

iyi hoş söylüyorsun da ne süperonline ne de uydunet var bi tek tt alt yapısı :)
    3g 'ye geçirtçekler onda da kotalar düşük genelde :)
  • quote:

quote:

quote:

Kullanma hocam

Valla yukarıda gördüğüm değerlerden daha kötülerinide gördüm bu bölümde , çoğu kapattırıp 3g ye geçti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerline Seçim Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Superonline Fiber HK.
    3 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi Hk.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanma hocam

Valla yukarıda gördüğüm değerlerden daha kötülerinide gördüm bu bölümde , çoğu kapattırıp 3g ye geçti.

artık taahhüt bitsinde öyle yapıcam hocam eyw :)

• Önemli değil.
  • quote:

Dsmart Net kullanıyorum.8 Mb'e kadar olan. AKK dolsa da dolmasa da durum bu. TTNet kullanırken de degerlerim bu şekildeydi. Canıma tak etti ve müşteri hizmetlerini arayıp bina tesisatında da problem olmadıgını belirtmemle outdoor santral kurulması gerektigini söyledi. Net'ten de araştırdıgım kadarıyla pek birşey bulamadım. Nedir bu outdoor santral. Nasıl kurdurtabilirim.

ADSL Hızı(Kb/s): 999 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 1480 852
    SNR Sınırı (dB): 6.6 8.3
    Hat Zayıflaması(dB): 68.0 39.4
    Güç (dB): 14.4 12.4

Bu arada diger TTNet kullanan arkadaşlarımın da değerleri benzer şekilde...

3g'nin (eğer edge zırt pırt devreye girmiyorsa) bu değerlerden daha berbat olması neredeyse imkansız. 5-10 lira fazla verip 3-4 kat daha stabil ve hızlı 3g paketlerine geçin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.