Şimdi Ara

OUTLET, TESTER DİYE SATILAN SAHTE PARFÜMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
35.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar uzun süre bekledikten sonra internet üzerinden parfüm aldım. Satıcıyla sık sık iletişimdeydik ve ürünü yolladı beğenirsem havale yapacağımı beğenmezsem iade edeceğimi söyledi ve ürün elimde. Ben bu parfümün doldurmasını kullanıyordum bargello'dan internete gezerken dikatimi çekti alayım dedim, zaten bargelloda 20 tl 50 ml buda 75 ml 50 tl hem milletin yanında çıkarıp sıkabilirim diye hemde bir kereye mahsus denemek süretiyle alayım dedim fakat 1. parfüm orjinalinden açık bir renge sahip 2. parfümün kapağındaki kokuyu sıktığımda hissedemiyorum 3. koku ilk sıkıldığında kolanya gibi sonradan açılıyor 4. parfüm bargellodaki gibi kalıcı değil ama çokta uçucu değil 5. arkasına birşey yapıştırılmış sökmek istesemde sökemiyorum 6. ürün kutusuz geldi. Yani şimdi içinizde 50 tl vermişsiniz çok mu diyenler var ki haklılar ama sırf şişeye para vermekte insanı üzüyor.

• kötü yerden almışsın parfümmekanı com a bak mesela yorumlar olumlu ama hiç alışveriş yapmadım
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz yerde fiyatlar 90-150 arası ben o fiyata orjinalini alırım kaldı ki Diesel fuel for life spirit yok.
  • 40 ₺ ye satılan replika parfümler var. Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz. Ä°nstagram da var böyle sayfalar. Replika olduÄŸunu söylüyorlar zaten. Outlet veya tester deÄŸil. Kutu ÅŸiÅŸe orjinal ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetcanbey kullanıcısına yanıt
    Link atarmısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam outletmiş, testermış hiç uğraşma bence hem vakit hem de para kaybı piyasada tester outlet diye satılan parfümlerin %99'u sahte parfümler. Size tavsiyem piyasada 100 tl'ye kadar satılan bir çok orjinal parfüm var onlara bakın
  • Bur_ak47 B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız sürekli öyle yapardım ama bir kere deniyeyim dedim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burada orijinal tester satıyorum diyen bir eleman var. kendisinden armani ultimate aldım. orijinal diye yolladığı parfüm sahte çıktı. inanılmaz ağır bir alkol kokusu. üstelik parfümü kargoya verir vermez ben de parasını yatırdım. Parfüm gelip sahte olduğunu anlayınca kargo parasını ben ödeyerek geri gönderdim. eleman parfümü almadı, parfüm kargoyla bana geri döndü. İşim dolayısıyla kargoya gidemedim. Kargo şirketi ürünü depoya çekip şüpheli ürün diyerek hukuki takip başlatacaktı. Parfüm kargo şirketinin hadımköy'deki dağıtım merkezine çekildi. Adamların altından girdim, üstünden çıktım parfümü ambardan geri aldım. Olay benlik bile değildi, ben sadece parfümün parasını kurtarma derdindeydim.

Neyse tekrar aynı kargo şirketiyle elemana tekrar karşı ödemeli olarak gönderdim. Bu arada tüm süreçler için elemanla whatsapp'da mesajlaşıyoruz. Arıyorum telefonları açmıyor. Eleman parfümü almaya gittiğinde 10 lira kargo parası istiyorlar. Sonra beni aradı ve "hocam biz kargo parası size ait olarak konuşmuştuk" dedi. Ben de kendisine "Parfümü bir kere yolladım, siz de almadınız ve parfüm bana geri döndü. Nenden ikinci defa kargo parası ödeyeyim. Kargoyu almamak benim hatam mı? Üstelik sizi kocaman bir dertten kurtardım. Olay hukuki boyuta taşınacak ve sahte parfüm satan taraf olarak siz zararlı çıkacaktınız" dedim. Size demem şu ki, burada orijinal tester satıyorum diyen elemanlara inanmayın. (Not: Lütfen satıcı isminde ısrar etmeyin, sadece orijinal tester satıyorum diyenlere inanmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 16 Ocak 2016; 22:58:57 >

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Bende bir adet aldım ve bu gün beğenmedim ürününüzü yollsyscam dedim kadın başladı beddua etmeye ve çöpe at geri yollama dedi bende gittim kargoya vermek için kargo kapanmıştı pazartesi gönderecem alsın gözüne soksun... Orjinal şişeye sahte parfümü dolduruyorlar bari bargello doldursunlar ki değsin.

• Bende almayı düşünüyorum fakat tereddütteyim linkini verdiğim parfüm sizce orjinal tester mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kisisel-bakim-kozmetik-parfum-paco-rabanne-invictus-100-tester-100-ml-erkek-parfum-plus-cesitler-258845623/detay
  • Leonadias L kullanıcısına yanıt
    Tabiki değil! Kullanılmış orjinal şişelere kendi ürettikleri %90 alkol olan sözüm ona parfüm dolduruyorlar, kız arkadaşınız sarhoşmusun alkol mü içtin diye soruyor sebebi parfümün alkol kokması. Yinede almak isterseniz saygı duyarım.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Yok tabi ki bunu duyduktan sonra kesinlikle almam uyardığınız iyi oldu teşekkürler.
  • Hiç sevmem açıkçası parfüm hem masraflı hem de çakmaysa cilt için sıkıntı deo kullanıyorum genelde ikisinin amacı farklı diyebilirsiniz ama axe bence koku konusunda başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZ ÖNCE DOLANDIRILDIM İSTANBUL VERGİ DAİRESİNE ŞİKAYET POSTASI ATTIM :

Kendisi BİNLERCE satış yapmıştır ve fatura kesmemektedir...
    ELİNDE depolarda binlerce şişe parfüm vardır ve bunlar kaliteli çakma İthal mallardır..

Sadece CEMİL İPEK adı altında değil birkaç sahte takma ad ile de satışlarını yapıyor..
    Kendi ekibinin açtığı diğer profillerden kendi alışveriş yapıp olumlu yorum vererek SİTE PUANI ARTIRARAK insanların kanmasını sağlıyor...

TESTER dediği ürünler bildiğimiz CARİ AÇIĞI ŞİŞİREN İTHAL PAHALI PARFÜMLERDİR...

Bana bugün sattığı ürün FATURASIZ geldi ve Bahsettiği gibi orjinal veya TESTER da değildir...

Lütfen bu sahtekarların hem bizi dolandırmasına hem de devlete kelek atmasına izin vermeyin...

Bu ve benzeri kişilere internet üzerinden satışlara büyük denetim geitirlmesini ve,
    GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ ederim.

İHBAR EDİLEN :

Cemil İpek
    Parfümeri internetten kaçak satış faturasız TOPTAN YÜKLÜ SATIŞ da yapıyor.

YURTİÇİ KARGODA görünen iş Adresi ve Yurtiçi kargo abone numarası :
    H.edip adıvar mah. h.edip adıvar cad. no 3/a ŞİŞLİ İSTANBUL

kargoda gözüken Tel: 0212 210 5689

İnternet adresi :
    http://www.sahibinden.com/cemilipekWQQdXQQ507080WQQpXQQdisplayuser
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisaya

Bu mesaja eklenen görseller:

OUTLET, TESTER DİYE SATILAN SAHTE PARFÜMLER

• http://forum.donanimhaber.com/m_114686809/tm.htm

BENİM AZ EVEL BAŞIMA GELDİ HERKESİ UYARIYORUM KANMAYIN İNANMAYIN....Ucuz etin yahnisi olmaz demiş atalar...
  • teo-220 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz satıcıyı tanıyorum kendisi bir kaç ay önce haberlerde görmüş olduğumuz "İstanbul'da 5 ton sahte parfüm ele geçirildi' adlı operasyonda vurgun yemiştir, ama 5 ton onu gördüğünüz gibi zarara sokmamış.

• blackdread kullanıcısına yanıt
    orada sahtemis..sikayet cok...

• En mantıklısı ya indirimleri takip etmek yada guvenilir sitelerden almak ama sunu biliyorumki bi parfum orjinalmi cakmami ayni saniyede anlayabiliyorum ozelliklede alirken edt almaya ozen gosterin cunku icindeki esans orani daha yuksek

• Ben bimden Adidas alıyorum, kokusunu çok beğeniyorum.Barkod ve batch codelarını da sorguladığımda da sorun gözükmüyor.
  • İndirim de diye aldığınız parfümlerde taklit. Bir sürü kurumsal görünümlü firmada bu taklit ürünleri satıyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.