Şimdi Ara

Outlet VGN-FW170J/H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, bi firmada outlet bir VGN-FW170J/H buldum, ama laptopta outlet nedir nasil olur, avantaji dezavantaji nedir bilemiyorum.

Urun uretimden kalktigi icin, iade almayiz diyorlar, bu tam olarak ne demek?
    Tutki alet bozuk cikti, servise gitti, 2 ay sonra biz bunu tamir edemiyoruz seklinde bi cevap aldim, o zaman ne olur

bununla ilgili bana biraz yorum yapin, almali miyim almamali miyim?

• Merhabalar,

İstanbul Bilişim A.Ş. uygun fiyat da Notebook arayan aynı zamanda performans ve üst düzey konfigürasyon içeren modellere değerinin çok altında sahip olmak isteyen müşterilerine özel bir uygulama yaparak OUTLET CENTER gurubu oluşturmuştur. Bu gurupta müşterilerinin beğenisine sunulan Notebooklar standart teşhir indirimi yerine yüksek düzeyde bedeller düşülerek benzersiz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Burada bulunan ürünler taşıma esnasında çizikler oluşmuş, kutu deformasyonu meydana gelmiş veya parça değişikliği olmuş refurbished veya remanufactured ürünlerden oluşmaktadır. Tüm modellerde 1 yıllık arıza onarım garantisi bulunmakta, istenildiği takdirde %5 farkla satın almış olduğunuz ürüne +1 yıl garanti ile toplam 2 yıl garanti altına alabilirsiniz. Her zaman müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen İstanbul Bilişim A.Ş. tarafından tamamen tüketiciye hizmet amaçlı oluşturulan bu OUTLET CENTER da satılan cihazların bedelleri değerinin çok altında olduğu için her hangi bir iade söz konusu olmamaktadır.

• Kesinlikle alabilirsin. Ben geçenlerde ismi geçen firmaya gittim. Hem bu modeli hem de şu an almış olduğum F55-Q502 modelini incledim. Cihaz da en ufak bir çizik kırık v.b olay yok. Bahsettiğin FW170 modeli de inanılmaz temiz. Ben yaklaşık 2 saat kadar bu ürünleri inceledim. Ama oyun için düşündüğümden bu modeli almaya karar verdim. Kesinlikle kaçırma. Garanti şartları da dinlediğim kadarıyla iyi.
  • Verdikleri sıfır fiyatları çok yüksek ve haliyle yaptıkları indirimler çok büyük gibi görünüyor ama ben lades dediğiniz sorun için bukadar bedeli göze almaya değermi diye iki kere düşünmek gerektiğini düşünüyorum. Sıfır ürünlerde bile yarı yarıya arıza ihtimali olduğunu deneyimlerimden biliyorum. Kaldıki sorun garantisiyle size gelen üründeki sorunun ne olduğunu bilmeden neyi aldığınızıda bilemezsiniz. Bence firma daha dürüst davranarak outlet ürünlerdeki defonun ne olduğu ve ne oranda olduğunuda açıklamalılar.
  • Bir arkadaşım İstanbul Bilişim'den refurbished etiketli dizüstü almıştı... Arkadaşım bana danışmadan almıştı... Evet Refurbished diye sadece kapak üstündeki çizik görülsede bence kesinlikle anakart hatta LCD ekranı tamir görmüştür.. Refurbished ürün neresine tamir görülmüştür TÜKETİCİYİ belgeli ispatlı satılmalıdır... Anca bu şartlarda uygun fiyat gözönüne alınarak bazı tüketici kesimlerine cazip gelebilir...

Refurbished olupta anakartı, LCD ekrnaı dokunulmamış sadece dış kapağı çizilmiş olamaz... Vardır birşeyler... O yüzden hang, parçalar değiştirilmiş veya arızası giderilmiş TEK TEK ithal edilen yerdeki firmanın orjinal belgesiyle satış yapılmalıdır.. ŞEFAFLIK özellikle OUTLET ürünler için ACİL GEREKLİ olduğunu düşünmekteyim...

Kısacası bilinçli olunmalı.. Ucuz diye bazı şeyleri göz ardı etmeye yatkın olunacaksa satın alınacak her ürün için de hangi marka ise o markanın arıza bilgileri mümkünse orjinal dilindeki açıklaması ve tercümesi ile beraber satın alınmalıdır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.