Outlook takvimimi ofisteki arkadaşlar ile paylaşmam gerekiyor. Bunun için Takvimimi Yayınla tuşuna basarak yayımlama ayar penceresini açıyorum. Burada izinler kısmında "yalnızca davet edilen kullanıcılar takvimi görüntüleyebilir" seçeneğini seçerek kaydediyorum. Ayarlar kaydedildikten sonra Takvimi paylaşmak istediğim kişiler soruluyor, emaillerini yazarak gönderiyorum. Not olarak bu maillerin live id'ye kayıtlı olması gerektiği söyleniyor outlookta... Takvim paylaşımı gönderdiğim maillerin hepsini live id ye kayıt ettik. Kişiler kendilerine gelen takvim paylaşım mailini açtıklarında ve takvimi kabul ettiklerinde bir k.adı şifre kutusu çıkıyor. Buraya live id ye kayıtlı mail adreslerini ve live id şifrelerini girmelerine rağmen: "Takvim doğrulanamıyor ya da Outlook'a eklenemiyor; Bağlantının geçerli olduğundan emin olun" uyarısı çıkıyor. Public olarak herkesin görebileceği şekilde takvim yayınladığımda ise aynı maili alan kişiler takvimi kendilerine ekleyebiliyorlar. Ancak public şekilde yayınlamam mümkün değil, benim davet ettiğim kişilerin takvimi sorunsuz açmalarını nasıl sağlarım?
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme