Şimdi Ara

Outlook Express de e-maillerin yedeklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara format atacağım .Gelen sakladığım e maillerim var bunları saklayıp tekrar yüklemek istiyorum ama bir türlü nasıl yapılacağını bulamadım bilen ve tarif edecek olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalender -- 13 Temmuz 2005, 17:33:01 >

• programfilesdeki outlook express dosyasını kopyala yedek oluşturacagın sayfaya yapıştır..
    daha sonra istedğinde açabilirsin maillerini..
    büyük bi ihtimal olur..
  • mechul teşekkür ederim verdiğin bilgi için dediğini deneyeceğim ama kesin bir çözüm bulursan gene ilgini beklerim
  • gelen ve giden mail ,adres defterinin orda olduğuna eminmisin. Bak adam format atacak sonra geri dönüşü yok.

@Kalender, sen eşşeği sağlam kazığa bağla. klasör seçeneklerini gizli olanlarıda görünür yap.

C:\Documents and Settings\...............\Local Settings\Application Data\Identities\{B62B6C20-AEF1-427C-9FEE-56B8E8959489}\Microsoft\Outlook Express

yukarıda yolları takip et ve orda gördüğün bütün *.dbx uzantılı dosyaları başka biyere kopyala. *.dbx uzantılı dosyaşarın hepsi senin outlook expresin içindeki herşey

...... olan yer senin ismin yada pc deki kullanı ismindir
  • Outlook expreste ben denemiştim bu işi maalesef Outlook kurup export yapmak zorunda kaldım. Ama pratik bir yöntem var. Masaüstüne yeni boş bir klasör oluştur ve Gelen kutundaki tüm maillleri seçili yapıp sürükleyerek bu klasörün içine bırak.Tüm maillerin oraya gececektir emin olabilrisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.