outlook taki bütün hesaplarım wündows çökünce gitti benim için çok önemli kayıtlar(e-mailler) içinde mevcuttu o kayıtların aplication data larını kurtardım fakat bunları yeni kurduğum bir windowsa nasıl tanıtabilirim bunun bir yöntemi veya özel bir programı varsa çok iiy olacak.... teşekkürler
buldum :)) önce öylesine doğru olması gerekmeyen bir hesap açıyorsunuz sonra eski maillerinizxin identify dosyalarını o hesabın içine kopyalıyorsunuz (bu sıra outlook kapalı tabii) outlook ı açınca eski mailleriniz karşınızdaaa saygılar...
slm
outlookexpress degilde outlook kullanıyorsan, winxp de kullanıcı hesabının altında
C:\Documents and Settings\KullanıcıAdın\Application Data\Microsoft\Outlook
hesabınla ilgili verilerin kayıtlı oldugu dosyaları bulabilirsin, bunları kopyaladıktan sonra outlook u tekrar kurup kopyaladıgın dosyaları yeni dosyaların yerine kaydedersen veri kaybına ugramazsın. Bu seferlik dosyaları kaybetmiş gibi gorunuyorsun ama, en azından bundan sonra yedeklersen veri kaybına uğramazsın.
İyi günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme