Şimdi Ara

Outlook Salâları ve Aşkları.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: etusch

Yok gibi görünüyor ama henüz gün de bitmedi. Bu arada imzanızı araklamış bulunuyorum. Bilginize...

Yazilarinizi keyifle okuyorum. Özlettirmeyin.

Sonrun degil, herzaman araklayabilirsiniz.
  • Teşekkür ediyorum. Fakat şunu belirtme gereği duydum. Aşağıdaki dışındakilerin tamamı alıntıdır. Son yazdığım ise Arapça bir şiirin Türkçe tercümesinin aklımda kaldığı kadarı.

quote:

Orjinalden alıntı: etusch

Böyle bir deli hikayesi de bizde var. Tabi cenaze ile alakası yok.

Sürekli camiye gelen ve namaz da kılan biriydi. Hareketleri filan belli bir oranda düzenliydi. Belki namazı doğruca kılıyordu belki de kılmıyordu orasını bilemiyorum ama hareketlerini yerli yerinde yapıyordu. Bundan bahsetme sebebim de kendisini genel itibari ile camide görmemden kaynaklı.
    Babamın anlattığına göre bir ara evleniyorum diye dolaşmaya başlamış ortalıkta. Herkese evleniyorum diye konuşuyormuş.
    Bir gün "hani evleniyordun ne oldu demişler" O da " ben deliyim benimle kimse evlenmez ki" demiş.
    Bunu duyduğumda ağlamamak içn kendimi zor tuttum.
    Kalbinize ne kadar çok başvurursanız, oraya hiç başvurmayanların kurduğu şu düzeniyle bu dünyada yaşamak o kadar acı hale geliyor.

• Alinti oldugunu biliyorum. Zaten yazilarda da belirtiyorsunuz. Yorumum daha çok seçtiginiz yazilar içindi.
    Yalniz sadece bu bölümde degil, diger bölümlerde de klavyeniz mükemmel...
  • Teşekkürler, zevkle okudum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.