Şimdi Ara

outlook ta mail gitmiyor ve gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum. Yanlışsa özür dilerim. Eski firmaya ait interneti ortaklaşa kullanıyorduk. Fakat o firma taşınınca bu internet aboneliği iptal edilip kendi firmamıza internet bağlattık. Eski modem bizim olduğumuz yerdeydi. Sadece kullanıcı adı ve şifre değişikliği ile modem ayarı yapılıp internete bağlanıldı. Outlook ilk açılınca hesap ve şifreyi kaydet gibi bir ufak pencere açıldı ve tamam dedik. Ama ne mail gidiyor ne de mail geliyor. Daha doğrusu outlook hesabımdan şirketteki öteki hesaplara ve kendi hotmail hesabıma deneme mailleri attım. gönder/al yaptım ve mailler gitti gözüküyor ama karşı tarafa ulaşam mail yok. Ayrıca hotmailden outlook hesabıma attığım mailler de ulaşmıyor. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• merabalar bır rıcam olucaktı ben ılk defa bılgısayardan maıl atcam yanlız maılım gıtmıyor smtp bağlantı kuramadı felan dıyor ve benım hesabımın port mu veya ıhhtp mı olduğunu bılmıyorum acıl bı yardımcı olursanız sevınırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.