Şimdi Ara

outlook yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

masaüstünde bi dosyaya sağ klik yapıp göder diyip posta alıcısında outlook cıkıyodu ve gönderiyodum şimdi olmuyo windows installer yüklemeye hazırlanıyo penceresi cıkıyo kullanmaya calıştıgınız özellik su anda kullanılmayan bi ağ kaynağı üzerindedeir yeniden denemek için tamamı tıklatın veya aşagıdaki kutuya outlookMUI.msi yükleme paketini içeren başaka bir klasör yolu girin diyo sorun nedir napabilirim herkese teşekkürler

• Outlook u kaldırıp tekrar yüklersen sorunun çözülür
  • Bence arkadaşın dediğinin dışında da windows installer 3.1 sürümünü de bir kur.
    Bilgisayarının updatelerini de yapmanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Bence arkadaşın dediğinin dışında da windows installer 3.1 sürümünü de bir kur.
    Bilgisayarının updatelerini de yapmanı öneririm

Bunu ya guest hesapta yükleme yapmaya çalıştığında ya da yükleme yarım kaldıysa verir. Dolayısıyla temiz kurulum sorunu çözecektir diye umuyorum.
  • Kesinlikle outlook unu birdaha kursun zaten, buna tezat birşey demiyorum ama outlook kurulumu sırasında windows installer sorunundan kaynaklı bir durum olabileceğini düşünerek söylemiştim.
    Yani fazla windows installer kurulumu göz çıkarmaz di mi :)
  • arkadaşlar çok sağolun sorun halloldu office servie pack3 yükledim olay bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    excel yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.