outlooka geçtim şimdi eski e-posta adresimden mail alamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun acil tüm kayıtlarım vs. diğer adreste şifre değiştrme şu bu için kullanamıyorum mail gelmediği için
outlooktan pc laptop ipade bağlantı senin onayın dısında imkansız ... virüs yersen bir ihtimal...
Mail gönderiliyor fakat mail alamıyorum gönderdiğim mailler açılıyor da fakat şifre değiştrime yada başka hesaptan kendime yolladığım mailler gelen kutusu gereksizler vs. hiç biyerde yok . Birkaç yerde daha benzeri problemle karşılaşanlar yazmış sonra düzeldiğini söylüyorlar 2. gün hala değişiklik yok bekliyorum zaten çoğu üyeliğimi başka hesaba aktardım teşekkürler yinede ;)
gelen kutusu posta ayarlarında sıkıntı var ...kontrol etmelisin
atacağın kişi haricinde başkalarınında bu konusmadan veya dosyadan haberdar olmasını istediğin kişiler için geçerlidir.
Konu hort olacak ama başka konu bulamadım. Sorunum şu: yeni e-posta ekliyorum. sunucuya bağlanamıyor. şifre ve e-postayı doğru yazıyorum aynı e-posta adres ve şifre ile hotmailden giriş yapabiliyorum. Nette baya bakındım el iile tutulur bi sonuç buylamadım o yüzden buraya yazıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme