Bildirim
Outlook yardımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mesajin konusu
Konu:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu bölümü farklı bunda ek olarak bilgi diye bir alan var resmi yüklüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Créw
Mesajin konusu
Konu:
Onu ogrenmek lazim
Outlook'a facebook ve twitter hesaplarini bagla
7 gb lik skydrive. Bulut disk hizmetinden faydalan
Daha bir suru ozelligi var outlook'un ben cok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun devam ediyor arkadaslarquote:
Onu ogrenmek lazim
Daha bir suru ozelligi var outlook'un ben cok memnunum -
Bilgi kısmına birşey yazmana gerek yok. Bilgi kısmı sadece bilgilendirme amaçlı mail geldiğini gösterir. Okur geçersin gibi düşün.quote:
Orijinalden alıntı: corrocombo
sorun devam ediyor arkadaslar
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak.
Bilgi kısmına birşey yazmana gerek yok. Bilgi kısmı sadece bilgilendirme amaçlı mail geldiğini gösterir. Okur geçersin gibi düşün.
burak bey sizin anlatmanız üzerine deneme yaptım kime bölümüne bir mail adresimi bilgi bölümüne diğer mail adresimi yazdım belge yüklenmiş mail attım. 2 adresimede birebir aynı mail geldi. İllaki farklı bir noktası olması ama ne -
quote:
quote:
Bilgi kısmına birşey yazmana gerek yok. Bilgi kısmı sadece bilgilendirme amaçlı mail geldiğini gösterir. Okur geçersin gibi düşün.
burak bey sizin anlatmanız üzerine deneme yaptım kime bölümüne bir mail adresimi bilgi bölümüne diğer mail adresimi yazdım belge yüklenmiş mail attım. 2 adresimede birebir aynı mail geldi. İllaki farklı bir noktası olması ama ne
Şirkette birine mail atıp başkasına bilgi geç,onunda haberi olsun diye yapılmış bir uygulama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
burak bey sizin anlatmanız üzerine deneme yaptım kime bölümüne bir mail adresimi bilgi bölümüne diğer mail adresimi yazdım belge yüklenmiş mail attım. 2 adresimede birebir aynı mail geldi. İllaki farklı bir noktası olması ama ne
farklı bir notkası olmaz. her iki kişiyede aynı mail gelir. kime kısmına maile cevap verecek kişi eklenir.bilgi kısmıda ilgilenmesi gereken değil bilmesi gereken kişi eklenir. Örnek bir fatura var ödenecek. Fatura tahsilatunı ahmet yapıyor. Ahmet kime kısmına eklenmeli. Ahmet in müdürü mehmet var konu hakkında bilgi edinmesini istiyorsunuz. Mehmeti de bilgile eklemeniz gerekmekte. Amacı o başka bir amacı yok. Umarım açıklayıcı olmuştur.
-
quote:
quote:
quote:
farklı bir notkası olmaz. her iki kişiyede aynı mail gelir. kime kısmına maile cevap verecek kişi eklenir.bilgi kısmıda ilgilenmesi gereken değil bilmesi gereken kişi eklenir. Örnek bir fatura var ödenecek. Fatura tahsilatunı ahmet yapıyor. Ahmet kime kısmına eklenmeli. Ahmet in müdürü mehmet var konu hakkında bilgi edinmesini istiyorsunuz. Mehmeti de bilgile eklemeniz gerekmekte. Amacı o başka bir amacı yok. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Kesinlikle aradığım cevap bu son iki mesajda var yardımlarınız için teşekkürler
-
bir maili birden fazla kişiye atmanın yöntemlerinden biridir. Orjinal adı CC (Carbon Copy) demektir ki bu da ne olduğunu anlatır zaten bilgi hanesinde ismi geçen kişiye mailin gittiği diğer alıcılar tarafından da görülürken gizli hanesine yazıp gönderirsen o zaman kendisinden başkası onu göremez.quote:
Orijinalden alıntı: corrocomboquote:
quote:
quote:
Kesinlikle aradığım cevap bu son iki mesajda var yardımlarınız için teşekkürler
Alıntıları Göster
"kime bölümüne birden fazla yazabiliyorum buna ne gerek var dersen" o zaman bir yazışmada "gereği", "Bilgi" kelimelerinin anlamlarını araştırman gerekir ki bu da teknik bir konu değil tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: safsalak
bir maili birden fazla kişiye atmanın yöntemlerinden biridir. Orjinal adı CC (Carbon Copy) demektir ki bu da ne olduğunu anlatır zaten bilgi hanesinde ismi geçen kişiye mailin gittiği diğer alıcılar tarafından da görülürken gizli hanesine yazıp gönderirsen o zaman kendisinden başkası onu göremez.
"kime bölümüne birden fazla yazabiliyorum buna ne gerek var dersen" o zaman bir yazışmada "gereği", "Bilgi" kelimelerinin anlamlarını araştırman gerekir ki bu da teknik bir konu değil tabi.
Çenem düştü bişey daha diycem;
alıcı taraf "Tümünü yanıtla" derse kime ve bilgi satırlarındaki herkese yanıt mailini göndermiş olur. sadece "yanıtla" butonuna bastıysa sadece gönderen kişiye gider.
-
quote:
Onu ogrenmek lazim
Bu dedikeriniz nasıl yapılıyor?
Ben gönderdiğim maillere imza eklemeyi bile beceremiyorum da. -
quote:
quote:
bir maili birden fazla kişiye atmanın yöntemlerinden biridir. Orjinal adı CC (Carbon Copy) demektir ki bu da ne olduğunu anlatır zaten bilgi hanesinde ismi geçen kişiye mailin gittiği diğer alıcılar tarafından da görülürken gizli hanesine yazıp gönderirsen o zaman kendisinden başkası onu göremez.
Çenem düştü bişey daha diycem;
alıcı taraf "Tümünü yanıtla" derse kime ve bilgi satırlarındaki herkese yanıt mailini göndermiş olur. sadece "yanıtla" butonuna bastıysa sadece gönderen kişiye gider.
ek bilgi için teşekkürler mehmet bey
-
quote:
Orijinalden alıntı: iapetosster
quote:
Onu ogrenmek lazim
Ben gönderdiğim maillere imza eklemeyi bile beceremiyorum da.
Outlook işlevlerini verimli kullanmak için ilk tavsiyem en ucuzundan bile olsa bir outlook kitabı ile başlamandır. Arkadaşın dediği gibi çok fazla özelliği olan bir yazılımdır
-
İş yerinde outlook üzerinden bilgi paylaşımı yapıyoruz, bir süre sonra iş yeri dışındaykende maillerime ulaşmam gerekince ipadime kuruldu outlook.quote:
Orijinalden alıntı: safsalakquote:
Orijinalden alıntı: iapetosster
quote:
Onu ogrenmek lazim
Ben gönderdiğim maillere imza eklemeyi bile beceremiyorum da.
Outlook işlevlerini verimli kullanmak için ilk tavsiyem en ucuzundan bile olsa bir outlook kitabı ile başlamandır. Arkadaşın dediği gibi çok fazla özelliği olan bir yazılımdır
Alıntıları Göster
Yalnız şimdi bende bi endişe oluştu, sonuçta kişisel bi eşyam ve kişisel + özel amaçlarla kullanıyorum, outlooktan ipade laptopa v.s baglanılabilirmi ?
-
outlooka geçtim şimdi eski e-posta adresimden mail alamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun acil tüm kayıtlarım vs. diğer adreste şifre değiştrme şu bu için kullanamıyorum mail gelmediği içinquote:
Orijinalden alıntı: ozanturna
İş yerinde outlook üzerinden bilgi paylaşımı yapıyoruz, bir süre sonra iş yeri dışındaykende maillerime ulaşmam gerekince ipadime kuruldu outlook.
Yalnız şimdi bende bi endişe oluştu, sonuçta kişisel bi eşyam ve kişisel + özel amaçlarla kullanıyorum, outlooktan ipade laptopa v.s baglanılabilirmi ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: esracetin
outlooka geçtim şimdi eski e-posta adresimden mail alamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun acil tüm kayıtlarım vs. diğer adreste şifre değiştrme şu bu için kullanamıyorum mail gelmediği için
mail atabiliyormusun peki. test eder misin? -
quote:
outlooka geçtim şimdi eski e-posta adresimden mail alamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun acil tüm kayıtlarım vs. diğer adreste şifre değiştrme şu bu için kullanamıyorum mail gelmediği için
outlooktan pc laptop ipade bağlantı senin onayın dısında imkansız ...
virüs yersen bir ihtimal... -
quote:
Orijinalden alıntı: karatasb
quote:
outlooktan pc laptop ipade bağlantı senin onayın dısında imkansız ...
virüs yersen bir ihtimal...
Mail gönderiliyor fakat mail alamıyorum gönderdiğim mailler açılıyor da fakat şifre değiştrime yada başka hesaptan kendime yolladığım mailler gelen kutusu gereksizler vs. hiç biyerde yok . Birkaç yerde daha benzeri problemle karşılaşanlar yazmış sonra düzeldiğini söylüyorlar 2. gün hala değişiklik yok bekliyorum zaten çoğu üyeliğimi başka hesaba aktardım teşekkürler yinede ;)
Benzer içerikler
- 12 aylık gelir gider tablosu excel
- pdf i link olarak paylaşma
- stok takip programı full+crack
- son kopyalananları görme
- word sayfa ayırma
- office 2024
- klavye kısayolları
- office ltsc nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X