Şimdi Ara

Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımın arka kısmına Alpine Spg-69C3 6X9 Koaksiyal 3 Yollu 350W Hoparlör 90 Watt Rms aldım. Taktırmak için elektrikçi direk hiçbi yükseltme kullanmadan montaj uyguladı.Sonra ses sistemciye gittim bunlar böyle olmaz Oval hoparlör altlığı olacak dedi onları taktık. Dün farklı bir ses sistemciye gittiğimde iste bu hoparlörlerin böyle kullanılmadığını bu serilerin yanlış takıldığını oval hoparlör altlıklarının çıkarılıp direk vidalanacağını söyledi ısrarla. Bi türlü karar veremedim ben buna oval hoparlör yükseltmeli mi yükseltmesiz mi takılacak? Birde şuan yükseltme kullanıldığı için bagajdan bakıldığında hoparlörün arka kısmının tam oturmadığı görülüyor resimde ekliycem onuda bakarsanız. Alpine Spg-69C3 bu hoparlörler nasıl kullanılmalı daha net ve temiz bir ses almak adına adeta konserden canlı dinliyormuşçasına ses yüksekliği kriterim değil temiz ve netlik istiyorum. Aracın resimlerinide alta ekliyorum bu arada daha net yorumlar yapabilmeniz adına. Aracın bagajı oldukça geniş bu arada subwoofer görevini çok iyi yerine getiriyor anfi falan kesinlikle ihtiyaç duymuyorum. Teyt sony eski serilerden CDX-GT111 Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?Oval Hoparlör de Oval Yükseltmesi olmalı mı olmamalı mı?

• Yuvaya oturuyorsa yükseltici adaptöre gerek yok.
  • Eski hoparlör yeri 16cm olur, oval için kestirmek istemezseniz,, ovali yukarda tutup montaj için yükseltme yapılabilir..

Önceki yeri oval ise, tekrardan oval yerin üstüne yükseltmek anlamsız.

Bu şekilde hoparlörün açı ile size dönük olması ufaktan avantaj.

Hoparlör ++ ve eksi teybe doğru bağlanırsa, basslarda iyi gelir,, birisi ters bağlı olursa bass sesi yutar..

Teypte mid ses --2,, bass +2,, treble +2 ,, gibi bir ayar idealdir. Bass ++ veya loud ++ gibi ayarlarında ayrıca açık olması, seste gürültüye neden olabilir..

Ses ayarları genelde sıfır ayarda, orta dengede olması önerilen,, biraz tizz biraz mid, biraz bass arttırımı istenmesi veya azaltılması sizin kulak memnuniyetinize bağlı..

Müzik seçerken orjinal cd veya mp3 320kbs olmasına dikkat edin, YouTube de 10 videodan birisi net çalar, onu seçiyorum,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.