Bildirim
Oval hoparlör ile yuvarlak hop. arasındaki fark??
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence fark yok
sadece arabaların tasarımından dolayı üreticiler araba markalarına uymak için üretmişlerdir. -
bende birşeyler yazıyım
tam ne kastediyorsun önce onu anlamak lazım yuvarlak yada oval hoparlörler coaxsiyel hoparlörlermi yoksa coaxsiyel ve compenent hoparlörlermi tam belirtmek lazım aralarında hem maddi olarak ve ses olarak fark var.
ben aşırıya kacmıycam dersen 6*9 yada yuvarlak coacsiyel alıp bir tane anfi ile yetine bilirsin ses te gayet iyi cıkar
ama biraz yukarı cıkıp compenent ve bir tane bas hoparlör alıp sağlam bir anfi ile ses şiddetini arttırabilirsin
yada detay ararım dersen üst sınıf bir ana ünite kalite bir anfi ve kalite bir compenentle tabiki bas ve kalite bir mono anfi ile sistemini cok yukarı cıkara bilirsin
sonuc her detayda masraf üce beşe katlar
ama ben de en cok coaxsiyel hoparlörleri seviyorum ve hastasıyım sedan bir arabaya iki cift t 595 yada 2 cift 6985 yada cadence cvls 69 takıp dinlemeyi hic bir focal ve audisona değişmem bu tür hoparlörleri sağlam bir dört kanal anfi ile müthiş ses alınır
kapılara takılan compenent hoparlörlerle cevreleyen müzik dinlemektense tek yönden gelen ve tek kaynaktan cıkan stero müzik benim favorimdir
-
quote:
Orijinalden alıntı: sed22
Selamlar daha öncelerde de belirttiğim üzere aracımda iyi ses almak için çabalamaktayım.. Aklıma takılan bir soru var bu da oval hoparlör yuvarlak hop. farkı. Bass ve ses konusunda aralarındaki farkı bilen ark.lar ufaktan açıklarlarsa sevinirim..
şimdiden teşekkür ederim..
sayg.
merhaba
1:compenent hoparlörlerde yuvarlak
2:coaxial hoparlörlerde 6x9 yanı oval
coaxilal hoparlör eskiden vardı yuvarlak artık yok hepsi oval yanı 6x9
ben montajcı olarak ucuz yollu sistem istiyorsan 6x9 oval hoparlör kullan bıraz wattı yüksek
ama dağa pahalı bır sistem yapacaksan ozaman compenent kullan derim acizane fikrim böyle
iyi akşamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X