Şimdi Ara

Oval Hoparlör Tavsiye !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. yeni bir araç alıcam ve cidden güzel bi ses sistemi bağlatmak istiyorum.

Herşeyim tamam sadece oval hoparlör bulamadım. Bana cidden kaliteli sesi ne kadar açarsam açıyım kaliteyi bozmuyacak beni yarı yolda bırakmayacak bir
    hoparlör arlıyorum. Fiyat önemli değil sadece ses kalitesi cidden güzel olsun

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: deppower

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. yeni bir araç alıcam ve cidden güzel bi ses sistemi bağlatmak istiyorum.

Herşeyim tamam sadece oval hoparlör bulamadım. Bana cidden kaliteli sesi ne kadar açarsam açıyım kaliteyi bozmuyacak beni yarı yolda bırakmayacak bir
    hoparlör arlıyorum. Fiyat önemli değil sadece ses kalitesi cidden güzel olsun

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ben infinity ref 9633i alicam ses kalitesi gercekten iyi montajci abimde icten soyledi pioneer 9665s 5 yollu ovalden daha iyi dedi taktim sesi daha net kaliteli veriyor dedi tmm abi dedim alıcam yinede sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deppower D kullanıcısına yanıt
    Hocam hertz in ecx modeline bakabilirsiniz. Bende arayış içindeyim 2 takım alacağım araba almam kesinleşirse. Tercihimi hertzden yana kullanacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • env35 E kullanıcısına yanıt
    Yani aslınba bende infiniti düşünüyodum ama Hertz de iyi sanırım Pıonner zaten hiç düşünmüyorum sadece bu ikisi arasında gidip geliyorum
  • pioneer ts 6965v2 yada 75v2 modelini tavsiye ederim

• Pioner 6923 iş nasıl?

• Oval olarak bunları öneririm
    ECX 690 veya DCX 690

Bütçe sıkıntım yok diyorsan eğer bunlar süperdir HCX 690

• bendede infinity oval var 1 takım sadece yetiyor ama bass performansı beklemeyin sesi çok iyi ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.