Şimdi Ara

Öve öve bitirelemeyen egeada depo kapağı kilidi olmaması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maliyetle alakalı olay bunlar. 2003 model stiloda olan özellikleri yazsam ağzınız açık kalır.

4 cam + sunroof anahtardan kapatılıp açılıyordu. camlarda sensor vardı. sıkışınca açıyordu kendini.

sürücü ve yolcu güneşlikler ışıklıydı.

depo kapağı kilitliydi içerdeki benzin kapağı değil. arabayı kilitleyince dış depo kapağı da kilitleniyordu...

• FFFaust F kullanıcısına yanıt

Bu videoyu geçen ay izledim keyifli araç tanıtımı / sohbeti olmuş.

• Arabayı üretirken aceleye gelir ya onun gibi örneğin önde başka arkada eski logo olması bile

1 kişi tasarlasa neysede kimse demiyor mu aga bu böyle olsa olmaz mı diye?

Yine diyorum elektrikli ısıtmalı koltuk deri döşeme sunroof vs olan premium bir paketi Türkiye'ye için satışa sunmaları gerekiyordu ki samimiyet alayım yerli üretim lafından

• Açılmaz, dökülmez, kilit vardır diyen arkadaşlar var.

Yakıt dolum hunisiyle depo girişindeki mekanizma açılıyor veya o genişlikte bir boru ile veya uğraşırsan parmak ile de açılıyor. Bu huni de öyle devlet sırrı falan değil, herkes temin edebilir.

Sıvı ve toz madde ne isterlerse doldurulabilir.

İçteki mekanizma kapılarla beraber kitlenmeliydi.

Hadi onu yapmadın, en azından dış kapak kilitlenmeliydi.

Yakıt çekilmez, dolum hattında engel olması lazım, ford için araştırmıştım. Boruyu depoya kadar indiremiyorsun. Deneyeceğim bir ara, aynı sistem Fordla.

Sonuç kilit falan yok.

Bende bu videoyu izleyince kontrol etmiştim şok yaşadım, bugüne kadar üzerine düşünmemiştim, kilitleniyordur sanıyordum. Büyük bir hayal kırıklığı.

Tekrar söyliyim hala anlamayan vardır eminim, kilit falan yok kardeşim yok, .ıçınızdan element uydurmayın "nokta"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza283 -- 20 Ocak 2023; 16:24:0 >
  • Linea da bile içeriden açılıyor sadece :)
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Linea bazı detaylarda Egea'dan daha iyi. Bagaj kapağı mesela Egea'da kollar bagajın içine doğru giriyor Linea'da bagaj ağzında ayrı bir mekanizması var.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Linea emotion/plus pakette kadife koltukar, bagaj sistemindeki özen, çift renk iç mekan, arka koltuk havalandırma çıkışı, perdesi, blue-me sistemi vs vs 2007 yılı için bakarsak epeyce iddialıydı.

Egea teknoloji olarak daha iyi, daha modern ve rafine bı üretim ama bu tarz konularda lineadan geride.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Bir araç tasarlanırken en ufak bir vidadan dahi kar edilmesi amaçlanıyor. Bunlar üç beş tane satan ürünler değil. Egea şimdiye dek 500 bin satışı aşmıştır diye düşünüyorum. Ayrıca konu 3-5 koddan fazlasını barındırıyor.

C segmentinde bu otomobil fakat hala daha bunları büyük eksiklik olarak görmüyorum. Bir Qashqai kullanıyorum ve saydığınız şeyler benim kullandığım araçta da yok. Hatta beni en sinir eden dörtlü tuşunda basit bir led olmaması. 2002 Doblo'da bile vardı, bunda yok.

Kısacası, maliyet maliyet maliyet...
  • yakuza283 kullanıcısına yanıt
    Hocam onunla uğraşıp yanında huni taşıyan adam diğer arabaların kapağını da açar. Onları tutan da küçük plastik bir pim.
  • Egeayı kim övüyor arkadaş? Fyatı ve bulunabilirliği yüzünden çok satıyor o kadar. Millet keyfinden mi alıyor sanıyorsunuz?
  • egea ne zamandir piyasada bilmiyorum ancak fordun da depo kapagi sistemi en az 2008den beri oyle.

2012den beri aktif olarak yerli yabanci ford forumlarini aktiften ote takip ediyorum, ayrica babam ve amcam hala kullaniyor kendim de 6 sene kullandim.

bunca zaman ve takipte bir kere bile depoma bir sey attilar ya da yakitimi caldilar diyeni gormedim duymadim.

evet bunu yapmak kolay, depo girisi kilitli olsa da kolay.

ancak bunu yapmak istedikten sonra kilitli olani acmakta zor degil, insan kotu niyetli olduktan sonra her turlu yapacagini yapar.

ozetle teoride guvenlik eksikligi olarak gorenler olsa da pratikte, istatistiki olarak herhangi bir zarari yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 21 Ocak 2023; 13:43:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.