Şimdi Ara

öve öve bitirilemeyen joker filminin çöp oldugu gerçegi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu prim kasma olayını bırakın abi ya. Facebooktaki ateizm-Müslümanlık sayfaları bir burda ki primciler iki.
  • Sacma berbat abartı bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi beğenmeyenler Türkçe dublaj izlemiştir.

• You wouldn't get it.
  • Ben izlediğimde beğendim ama imbd listelerinde uzun süre üst sıralarda kalmayı hak edecek bir film de değil bence.

• Recep ivedik serisini öneririm. Efsane.

• beğenmek zorunda değilsiniz. joker filmi dram olayını abartırken bokunu çıkartmadan abartmış. birçok dram filmi aşırı bokunu çıkartarak abartır. joker filminde sahneler arası geçişler, sahnelerdeki çekim ayrıntıları, müzikler, genel olarak dram olayını diğer filmlere göre biraz daha iyi iletmiş. bir dram filmi olarak iyi bir film bence joker. ben beğendim. kötü film değil ama abartmaya da gerek yok tabi. kötü film değil diyorum çünkü buna berbat film dersem o zaman hangi dram filmini beğeneceğim ben?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Filmi anlayamamış olman bir filmi kötü yapmaz.

2) Boş dediğin sahneler boş değil, sinema görsel sanattır, diyalog ne kadar azsa ve görsel ne kadar fazlaysa yönetmen işini o kadar iyi yapmış demektir.

3) Kopuk dediğin sahnelerin amacı filmin deliliği anlatması, mesela Joker'e gerçekten silah verildi mi bilemezsin. Kafasında mı uydurdu yoksa bunlar yaşandı mı bilemezsin. Bu deli olma halidir ve filmin amacı da budur.

4) Joker hiçbir zaman salt kötü olmadı, o nedenle duygusal gerilim olarak gayet başarılı bir filmdir. Aksiyon arıyorsan Batman izle.

5) Bir film parça parça izlenmez, izlenip de yorum yapılırsa da yorum sağlıklı olmaz. Önce film izlemeyi öğrenmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 21 Nisan 2020; 4:49:26 >
  • toplum tarafindan begenilen biseyi, 3 5 kisinin begenmeyip bi araya gelmelerini izlemek benim cok hosuma gidiyo
    ev yapimi cakma marjinallerin boyle dikkat cekmeye calismasi falan asiri komik kcxjsj
    kotu film knk haklisn

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Ne demek o senin çöplüğün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

en fazla 6'lık bir film ama işte süper kahraman fanı bir sürü ergen türedi son yıllarda, onların abartması...
    Hehehe öyle öyle 6lik kafalar için 6lik film.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Sacma berbat abartı bir film.
    Kapasitesi yetmeyen biri daha..

• Konusu açmıştım zamanında.Medyanın öve öve bitiremediği, sürekli reklamı yapılan filmler balon çıkıyor. Parasite de bunlardan biri...
    https://forum.donanimhaber.com/bence-joker-filmi-guzel-sisirilmis-bir-balondur--141053514

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 21 Nisan 2020; 6:20:33 >
  • Kötü film değil, izlenebilir. Ama abartıldığı kadar da iyi bir film değil. Ortanın bir tık üzeri kalitede bir film.
    Bol miktarda medya şişirmesi ve insanlarında o gazla algılarıyla oynanmasından ibaret.
  • çok iyi bir filmdi. size recep ivedik 6 müstehak. konya yerine kenyaya gidelim hahahaha
  • Şu "bırakın da profesyoneller karar versin kalitesine" düşüncesi o kadar saçma geliyor ki. Kim kardeşim bu film kritikleri? Yönetmenler mi, kameramanlar mı, senin benim gibi yılda 300 tane film izleyen insanlar işte. Şu şarap tatan uzmanlar gibi... Film hakkında fikir ayrılıkları var ama nedenini açıklayamıyorlar, sanki bilimmiş gibi bir de "uzmanlarına bırakalım."

Filme başyapıt diyenleri de, şişirilmiş balon diyenleri de anlamıyorum. Baban çekti filmi de mi savunuyorsun, babanın rakibi mi çekti filmi de yeriyorsun? Abartı diyenlere salak, çöp diyenlere de kapasitesi yetmiyor deniliyor. İki taraf da angut bence.

Film de ortalamanın bir iki tık üstünde bir film. Şişirilmesinin nedeni Amerika'daki incel ve okul vurma kültürü. İki taraftan da ya fazla nefret ya da fazla sevgi topladığı için bu kadar gündeme gelmişti zaten, yani burda çöp diyenler de sorunun bir parçası.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Aklını yitirmiş bir adamın hareketlerinde mantık mı arıyorsunuz cidden? Ne izlediğinizi kavrayın önce, sonra eleştirebilirsiniz.
  • Tamamiyle boşa zaman kaybı..
    Aynı şekilde queeni de öyle..

Bu arada recep 6 ve cem yılmazın karakomikte rezalet sınıfında şeyler.. Film diyemiyecem..

Zaman yok diye izleyememiştim hiç bişi kaybetmemişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

joker basyapittir. jason statham filmlerini agzindan salyalarak akitarak izleyen mahlukat anlamaz.
    o filmlerde güzeldi kötü değil ama joker baş yapıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Nisan 2020; 8:0:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

joker basyapittir. jason statham filmlerini agzindan salyalarak akitarak izleyen mahlukat anlamaz.
    Sen cidden ilkokul terksin kanka baska aciklamasi olamaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.