Arkadaşlar bende via p4m900 çipset var ve o.c. yapamıyorum .Ama sistemim çok stabil .Sırf bu yüzden bu külüstür anakartı değiştireceğim .Önerileriniz için şimdiden teşekkürler .
intel e4700 2.60 ghz işlemci var . 3.00 Ghz e çıkaramazmıyım işlemciyi . 3.00 ghz yeterdi zaten fazla bişey istemiyorum . 400 mhz arttıramazmıyım G31 çipsetle yukarda verdiğim linklerde öncelikli olarak gigabyte ı almayı düşünüyorum .Ne dersiniz ?
Alıntıları Göster
Dostum 2.8ghz'den 3.0ghz yaparsın da yani bişiy anlaşılmaz ki sen 3.2ghz'e fln zorlarsın ya da şansın varsa 3.4ghz olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Dostum 2.8ghz'den 3.0ghz yaparsın da yani bişiy anlaşılmaz ki sen 3.2ghz'e fln zorlarsın ya da şansın varsa 3.4ghz olabilir.
Alıntıları Göster
Şmdi bu anakartları neye dayanarak fazla o.c yapılmaz diyorsunuz .Açabilirmisiniz soğutması mı kötü ,yoksa ayarları mı kısıtlı ???????????
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Alıntıları Göster
Gigabyte G31 ile 320-330 fsb rahat görürsün. Tabiki diğer bileşenler engel olmazsa. Zaten imzamda da mevcut E5200 ü 4ghz de kullanıyorum. Daha fazla çıkmayı denemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: SinanOz
Gigabyte G31 ile 320-330 fsb rahat görürsün. Tabiki diğer bileşenler engel olmazsa. Zaten imzamda da mevcut E5200 ü 4ghz de kullanıyorum. Daha fazla çıkmayı denemedim...
off ağzım açık kaldı bravo . Nası yaptın o kadar o.c. yi yaw . Sıcaklık durumları nasıl , stabi mi sistem ?
quote:
Orijinalden alıntı: sefa_61_41
quote:
off ağzım açık kaldı bravo . Nası yaptın o kadar o.c. yi yaw . Sıcaklık durumları nasıl , stabi mi sistem ?
Alıntıları Göster
1.475 volt verdim işlemciye. Orthos ta 39 dakika sonunda 65 dereyi görüyor. Oda 28C iken. Dediğim gibi 30 dakikadan fazla test etmedim hangi oyun olursa olsun sorun çıkarmıyor. Stabil durumda şu an. İlerde ne çıkar bilemem tabii
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Yarım saat crysis full ayarlarda oynuyorum ve hemen çıkar çıkmaz sistemimin sıcaklık değerleri şu şekilde ;
SYSTEM : 46 C
CPU : 33 C
quote:
Yarım saat crysis full ayarlarda oynuyorum ve hemen çıkar çıkmaz sistemimin sıcaklık değerleri şu şekilde ;
SYSTEM : 46 C
CPU : 33 C
Alıntıları Göster
SANA TAVSİYEM P35 YERİNE 30 TL EKLEYEREK BUNU ALMAK GIGABYTE GA-EP41-UD3L G41 1333MHz DDR2 Vga 16x Lga775