Şimdi Ara

Over clock için en iyi hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • masaüstündeyken sıcaklık değerleri ise şu şekilde ;

SYSTEM : 42 C

CPU : 25 C

NOT : Bilgisayarın bulunduğu odanın sıcaklığı 33 C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa_61_41 -- 20 Ağustos 2009; 19:02:22 >
  • En üstte verdiğim linklerdeki anakartlardan birini alacağım ama hangisini aliym ? Bana bu konuda yardımcı olun lütfen ...
  • hocam ilk sıradaki ile ikinci sıradaki kart aynı zaten bunlardan birini alabilirsin bende şuan g31 es2l kullanıyorum
  • Sana G31M-ES2L yeter arkadaşlar biraz abartmış en az 800mhz rahat artırırsın ama zaten sen max. oc yapmam diyosun.
    Ben p5l-mx le e4300 ü voltajsız 2.6 da kullanıyorum ...
  • İlk sıradaki ile asus arasında kaldım zaten .Gigabyte es2l kullanan arkadaşlar kart hakkında ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa_61_41

İlk sıradaki ile asus arasında kaldım zaten .Gigabyte es2l kullanan arkadaşlar kart hakkında ayrıntılı bilgi verebilirler mi acaba ?

Fazla düşünme sefa, bios menüsünüde gözönüne alarak gigabyte diyorum. Ayrıca malzeme kalitesi de İyi oluyor giga larda.
  • gigabyte g31-es2l kullanıyorum kart genel olarak güzel yalnız anakartın sıcaklığını hiçbir programda göstermiyor bilgin olsun
  • 1. no lu kartı amaya karar verdim fiyatının biraz düşmesini bekliyorum .Düşünce Golda sipariş verecem .
  • Bu sistem sizce over clock a elverişli mi ? Deil se neden ?

Over clock için en iyi hangisi ?

• En alt resimdeki fanı sonradan ekledim .Çok faydası oldu .Sistem sıcaklığı 8 derece , işlemci sıcaklığı 5 derece düştü .
  • Kasadaki kabloları toplasan sıcaklıkta düşebilir.
  • Kasan ile overclock Makul düzeyde yapılabilir. Ama daha ileriye gittikçe artan hız ve voltajla birlikte Isı da artacak. Kasan ufak oldugundan dolayı yüksek overclock a elverişli olmaz. Biraz daha büyük kasa ile ön tarafta içeriye hava veren bir fan ve aynı şekilde arkada da 12CM egzos fan olması durumunda hava sirkülasyonu daha iyi olur. Bu şekilde overclock stabil olur
    Ama senin istediğin hıza bu kasa ile de çıkmanda sorun olmaz büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante38

Kasadaki kabloları toplasan sıcaklıkta düşebilir.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Kasan ile overclock Makul düzeyde yapılabilir. Ama daha ileriye gittikçe artan hız ve voltajla birlikte Isı da artacak. Kasan ufak oldugundan dolayı yüksek overclock a elverişli olmaz. Biraz daha büyük kasa ile ön tarafta içeriye hava veren bir fan ve aynı şekilde arkada da 12CM egzos fan olması durumunda hava sirkülasyonu daha iyi olur. Bu şekilde overclock stabil olur
    Ama senin istediğin hıza bu kasa ile de çıkmanda sorun olmaz büyük ihtimal

Bilgi için teşekkürler ...

• Molex çıkışlı fan çok işime yaradı .Hala tek fan lı kasası olanlara hemen bir fan daha eklemesini tavsiye ediyorum .

• Gigabyte GA-G31M-ES2L fazlasıyla etecek sana.
  • bu kadar lafın üzerine bende alıcam bi gigabyte g31
  • Evet arkadaşlar gold dan 89 TL ye gigabyte g31m-es2l aldım kart mükemmel fiyata göre .E4700 işlemciyi 3.30 ghz ye getirdim .Gayet stabil .Daha da artar belki denemedim .
  • Biraz geç kalmadın mı
  • Napalım ekonomik durum ,anca alabildim .Ama değdi .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.