Şimdi Ara

overclock bilinmeyenler detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • overclock overclock, arkadaş güzel şey hız ama transistorlerin bir tetikleme elemani oldugununi unutmayalim, bazen gerilim yukseltir op-amp olur, bazen anahtarlama elemani olur mosfet igbt olur, bazende işlemci olur milyonlarcası bir arada calısır simdi bu durumda yarı iletkenlerin omürleri yipranma paylari goz ardi edilerek yapilan bu islemler yarin birgun overclock yaptiginiz islemcide performans kayiplarina neden olur. sonra topiclerde demeyin efendim benim windows hata mesaji veriyor mavi yesil ekran cikiyor fff100x0000, dffe00X00001 gibi seyler yaziyor gibi sacma sorularla cikmayin :)))
    herseye dikkat etmelisiniz overclock sanat degil, ustalik degil ezberdegil bilgi isi, frekans nedir clock palsi nedemektir, senkronizasyon nedir, bilinmesi gerekir. ayrica aldiginiz urunu almadan once sorun lutfen...

• teşekür ederiz kimsenin bilmediği şeyleri yazmışsın..[bgdnc2][krl][bore][bore][bore]
  • [clps][pray][spam]
  • harala gürele :)
  • miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
  • Why be..
  • Overclock suz kullanılan islemcilere yazık bee.[bore]
  • gorunen o ki bazi arkadaslar bu topic in bu satirlarla kalacagini sanmislar. isinmadan ve fsb sorunlarindan kurtulmak icin size tavsiye edebilecegim msi kt4av anakarti piyat/performansta cok iyi bence bedavadan ucuza cpu ratio ve vcore voltajlarini gorebiliyor islemcinin isisini msi in driver cd sindeki ek yazilimlardan gorebiliyorsunuz. tamam sicaklik cok gercekci degil ama fikir veriyor ben 2000i islemciyi 2500 clk da sorunsuz calistirdim 333 mhz 256 oem ram ile... carpanlari iyi ayarlamak gerekiyor. gerci uzman arkadaslar biliyordur:)))) bilmeyenlere fisildadim... (oyle kucumsemeyelim faydali olacagima inaniyorum 14 yildir elektrik elektronik ve pc ile ugrasiyorum) topicler bitmeyecekk..
  • Yürü be [:p]
  • malesef yanlış yerde at koşturmaya çalışıyorsun kardeş.
  • maksadımızı aşmayalım bize yeter...
  • doğru aşmamak lazım!
  • bu olay sadece işlemcilerde değil herşeyde böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.