Şimdi Ara

Overclock düşünüyorum... Benim speedfan sonuçları normalmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Overclock düşünüyorum... Benim speedfan sonuçları normalmi?? Bana fazla geldide...

Anakart Adı : Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)) rev : 2C
    CPU Türü : DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2133 MHz (8 x 267)
    Ram : Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 2*1gb
    Ekran kartı : Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
    PSU : 500W tagan power

Cpu-Z de ...

Sistemim bu... Isı değerlerim yüksek değilmi sizcede ??? üstelik pc de program çalışmezken durum böyle...

Bana overclock hakkında öneride bulunursanız minnettar olurum saygılar...

• 300fps voltaj vermeden çıkabiliniyor . 2.80GHZ

366fps bazen şansada voltaj vermeden oluyor stable buda 3.44Ghz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreIIDuo

300fps voltaj vermeden çıkabiliniyor . 2.80GHZ

366fps bazen şansada voltaj vermeden oluyor stable buda 3.44Ghz

Allah Razı olsun konuma mesaj yazmışsınız ama... Bağışlayın dediklerinizden hiç bir şey anlamadım :) ... Ben overlock konusunda yeniyim...

Lütfen sorularıma daha sade ve basit dillerle ne hakkında olduğunu anlatarak cevap yazarsanız sevinirim...
  • yenisiniz madem voltaj vermek size risk getirir. işlemci 3 Ghz Üstü Voltaj İster. PSU"nuz Oldukça iyi ama Fana pek güvenilmiyor.

Biostan FSB Değerini 333 Yapabilirsiniz 3.20Ghz Voltajsız Çalışabiliyor E7200 Hem 333FSB E8200 İşlemci Değeridir
    3.20GHZ Hem Isıyı Pek Değiştirmiyor 5-8 .C Artıyor.

BİOSTAN OC Ayarlarını Biliyorsunuzdur Sanırım Gigabyte Anakartlar Herzaman OC İçin idealdir.
  • Altta linkini verdiğim videoyu bi izle istersen..İnşallah işine yarar..
    http://egitim.pclabs.com.tr/19/intel-core-2-duo-e8500-ve-core-2-quad-q8300-ile-overclock/
  • boşta sıcaklıklar fazla
  • Valla takip ettiğim kadarıyla boşta 3-4 derece yüktede 4-5 derece daha az gösteriyor speedfan. Bunu gördükten sonra realtemp programını kullanmaya başladım o programda speedfan nın aksine 3-4 derece yüksek gösteriyordu. Sonrada coretemp programına geçtim oda tam 2 programın arasını gösterdi. yükde de boşta da. Takip ettiğim kadarıyla da biosdaki ölçülerle en falza 2 derece oynuyor ondan coretemp i kullanıyorum, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.