Bildirim
Overclock fps'i etkilemiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş ekran kartın yeterince iyi değilmi aç gözlümüsün -
hangi oyun bu? 40 fps aldıgın oyunda overclock yaparsın 50 olur sende bunu hissedersin. kalkıp 70-80 fps aldıgın aldıgın oyunda 100-120 olmaz ki. -
İlk Olarak Bir Program Yardımıyla Ne kadar performans alacagınız tartışılır.Fakat Bios ayarlarınızdan yaptıgın overclock işleminden sonra cpu-z gibi bir programla bakın ve overclock işlemi ekran kartı ıcın işlemciniz beslediginide ogrenın az gelebilir besleyemez -
OC'siz hali ilşe benchmark testi yürüt, sonra OC yapıp benchmark testi yürüt. En iyi böyle anlaşılır. -
Pubgde yetersiz kaliyor bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun pubg 50 fps aliyorum 60 ta sabitlemek istiyorum fakat ollmuyor.
Programda hep ayni puani aliyorum hatta bazen biraz puan dusuyor.
Pugb dediğiniz oyun FPS problemi bulunmakta. Oyunda orta ayarlara aldığınızda görüntü kalitesi artıyor FPS düşüyor. Hıgh da ve low da aynı fps. Oyun betası çıkmadan oyundaki FPS değerlerini referans almayın. Ayrıca Ben 980 TI ile bile aynı Fps leri alıyorum Pugb de. Özellikle Uçaktan atlarken 35 FPS.
PUGB oynamayı bırak derim onasıl bbir gereksiz oyun. -
İki gün önce gördüğüm pubg meme'i geldi aklıma , dünyanın en iyi bilgisayarı bile Pubg' i orta ayarlarda çalıştırıyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X