Şimdi Ara

overclock için AOPEN 400WATT psu'mu..?...T.T 480WATT psu'mu..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    makinamın üzerinde şu an GERÇEK EVEREST 300WATT PSU var...400 watt veya daha üzeri psu bakıyorum kendime..bu soruyu sorarken şöyle düşündüm: bir tarafta termaltake 480 watt psu var 72 usd + kdv bir tarafta AOPEN KASA VAR 400 WATT POWER VAR ÜZERİNDE 92 USD +KDV.... aopen olanın poweri t.t.'dan daha iyi ise aopen kasa BEDAVAYA KALIYOR gibi bir şey...kasanın az paraya kalıyor olması benimiçin çok önemli değil aslında...diğer markaları(TAGAN v.s. )lütfen tavsiye ETMEYİNİZ...BAŞKA BİR SEBEPTEN DOLAYI BU 2 SEÇENEK VAR ÖNÜMDE sizce hangisi POWER olarak iyi..AOPEN Mİ...?...THERMALTAKE Mİ..?
    önerilerinizi bekliyorum...

• iki psuda bir birinin aynısı o yüzden kasayı al bence
  • ama biri 480watt biri 400watt ya onun için sordum..zaten şu an kullandığım psu'da iyi 300 watt olduğu için yükseltmek istiyorum...
  • Eğer kasanı değiştirmek varsa aklında aopeni al, ilerde sağlam bir psuya geçebilirsin.

TT 480 ise 400watt fsp'den biraz daha iyi bir psu'dur ama kimseye tavsiye etmem verilen paraya yazık olur.
  • tt nin psu larından forumda çok yakan oldu,o yüzden bende iyi gözle bakmıyorum
  • bende aynı durumda sayılırım şuan elimde 300W Aopen var (H-600B içinde orjinali) ama mesela ramlere yüksek voltaj verince sistem stabilitesini bozuyor ve reset atıyor.. bide sabah ilk açılışta fanlar çalışıyor ama windows bazen hiç açılmıyor reset atınca kendine geliyor.. sizce benimde 400W a mı ihtiyacım var.. sorunumu 400W kalite ve uygun fiyatlı bir psu ile çözebilirmiyim.. hangisini tavsiye edersiniz
  • tt kesinlikle alma

forumda radaR adlı kullancı 2 kez patlattı psusunu

aopen ttden daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bence de kasayı al. En azından şimdilik seni idare eder. Daha sonra daha iyi psu ya geçersin.
  • psu aopen al.tt den vazget.benim tt 2. kez patladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: radaR

psu aopen al.tt den vazget.benim tt 2. kez patladı

ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN
  • 300 wat yetmiyomu arkadaşlar anlamadım gitti. en yoğun sistemlerde bile 300 wat yeterlidir tabi gerçek olmak kaydıyla aopne vs..vs. ama bazıları sırf amper değerleri fazla olduğu için 400-500 watlık pusuları seçiyor. amper değerleri bu kadar önemlimi?
  • Aopen 400 Watt :) bende var bi tane 50$ :)
  • oray sendeki 12 cmlik fanlımı bi bide mavi ledlimi?
  • sadesi ya 8cm lik ledsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Desperatto

300 wat yetmiyomu arkadaşlar anlamadım gitti. en yoğun sistemlerde bile 300 wat yeterlidir tabi gerçek olmak kaydıyla aopne vs..vs. ama bazıları sırf amper değerleri fazla olduğu için 400-500 watlık pusuları seçiyor. amper değerleri bu kadar önemlimi?

En yoğun sistem derken ne kadar yoğun? Mesela imzamdaki sisteme 300 watt yetmez. Nasıl çalışıyor dersen düşe kalka çalışıyor işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.