Şimdi Ara

overclock için ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • overclock için ram tavsiyesi ram alıcam bi marka önerirmisiniz?

• ocz öneririm reaper serisi veya bütçe varsa low voltage blade serisi
  • yani overclock içinse ocz ben a-data vitesta kullanıyorum 1066 en son 1141 falan görüyor fazla gitmiyor zaten ne kadar para o kadar mama
  • Sistemin nedir, kaçlık bi ram kiti düşünüyosun ?
  • Selamlar,

Sistemim ve halihazırda kullandığım ramlar imzamda var. 2.1gb kit kullanıyorum, ram artışı yapıcam fakat aynı kitlerden bulamadığım için 2x2gb lık yeni bir kit almayı düşünüyorum.
    Şu an piyasadaki corsair dominator lar okuduğum kadarıyla eski ver. dominator lar gibi o/c potansiyeli yok ve micron chip kullanmıyorlarmış. Zaten fiyatlarının çok düşmesinden de beeliyli birşeyler olduğu.

Yeni alacağım ramlerda 1066 mhz DDR2 olma şartı var. Bu kritelerde o/c potansiyeli yüksek hangi marka modeli öneririsiniz ve nerden bulabilirim.?
    (Nerden bulabilirim diye şu sebeple soruyor: Bazen şu marka şu model al deniyor ama ver. hakkında nerden bulcağım bilgisi verilmiyor.)

Şu anki ramlerim DDR2 800mhz ve 4-4-4-10 çalışabiliyor. o/c ile 5-5-5-8 de 1020mhz çalıştırıyorum.
  • CORSAIR DOMINATOR ve DOMINATOR GT tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturkel34

CORSAIR DOMINATOR ve DOMINATOR GT tavsiye ederim.

Hocam mesajımı okumadınız sanırım.
    Dominator GT DDR3 ram, ben DDR2 arıyorum.
    CORSAIR DOMINATOR ın ise eskisi gibi micron çip kullan ver. 1.1 - 1.2 - 1.4 gibi modelleri artık yok. Olan modeller ise ver. 4.1 ve micron çip kullanmadığında o/c performansı çok kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_

ocz öneririm reaper serisi veya bütçe varsa low voltage blade serisi

reaper reminiz 1066 mı 1200 mü?
  • sana cell shock tavsiye ederim gördüğüm kadarı ile feci o.c oluyor fakat türkiyede satışı yok bunu alamam diyosan dominator gt al gayet iyi o.c oluyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 15 Ekim 2009; 22:32:36 >
  • Herkez onu al bunu al diyor ama nerden alacağımı soyleyen yok :) Yaw mesajımı okumadan mı cevap yazıyorsunuz anlamadım.
    Nerden bulucam 2x2gb yada 4x1gb dominator Gt DDR2 1066
    yada crucial ballistix tracer DDR2 1066 4x1gb twin led
  • Dostum merhaba

Over Clocking için Corsair Ram'i kesinlikle öneririm. Her ne kadar düşünmediğini söylesen de çok kaliteli bir markadır alanında bu konuda güvenebilirsin.

Hepsiburada'da bulabilirsin corsair ürünlerini. Ben uygun olabileceğini düşündüğüm bir modeli gönderiyorum sana. Umarım işini görür.
    http://www.hepsiburada.com/corsair-2x1gb-kit-ddr2-1066mhz-dominator-memory-t2x2048-8500c5d/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72240

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.