Şimdi Ara

Overclock Kullanmanın Bir Zararı Var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx 970 için oc yapsam bi sorun olur mu? işlemcinin hava soğutucusu var ayrıyeten almıştım i7 4790k.

FuLL HD de fraps ile kayıt yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 27 Mart 2015; 17:22:53 >

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu soruş tarzınız biraz garip olmuş.Ekran kartına overclock yapmaktan bahsediyorsanız işlemci soğutucusundan neden bahsediyorsunuz?İşlemciye overclock yapmaktan bahsediyorsanız ekran kartının bununla alakası nedir?Overclock,işlemciye saçma sapan voltaj vermezseniz zararsızdır.Ekran kartı ise zaten kendisine zarar vermenize izin vermez.Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurur ve oyundan atar.Ama yine de ekran kartı bellekleri çabuk arızalandığından belleklere fazla overclock yapmayın.Zaten oyunlara etkisi de yok denecek kadar az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Nisan 2015; 3:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Sorunuzu soruş tarzınız biraz garip olmuş.Ekran kartına overclock yapmaktan bahsediyorsanız işlemci soğutucusundan neden bahsediyorsunuz?İşlemciye overclock yapmaktan bahsediyorsanız ekran kartının bununla alakası nedir?Overclock,işlemciye saçma sapan voltaj vermezseniz zararsızdır.Ekran kartı ise zaten kendisine zarar vermenize izin vermez.Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurur ve oyundan atar.Ama yine de ekran kartı bellekleri çabuk arızalandığından belleklere fazla overclock yapmayın.Zaten oyunlara etkisi de yok denecek kadar az.

2sinede ayrı yapıldığını bilmiyodum. Ekran kartına hiç bir sorun olmadan yapabilirim yani dimi?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.