Şimdi Ara

Overclock sonrası belleklerin memtest86'da hata vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve yeni toplamış olduğum bilgisayarım ile sorunum var.Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Predator RGB DDR4 2933MHz CL15 1.35V XMP sistemimde kullanmış olduğum ramlerim problemim ramleri oc ettim 3333mhz 15-17-17-39 1.35 volt ile çalıştırıyordum.Aida64 ile stres testi yaptım.Bir sorun çıkmadı.Tomb raider oyununda belli bir süre sonunda oyundan atıyor ve ara sıra mavi ekran vermeye başladı bende memtest86 ile test ettim ve program hata verdi.ayarları biostan defaulta çekince tekrar test ettim.ve bir sorunla karşılaşmadım anakrtım msi b450 mortar 3466 mhz ram desteği var işlemcim ryzen 5 2600 ramlerimde bir problem varmıdır garantiye yollamalı mıyım ya da daha esnek ayarlarla tekrardan oc denemeli miyim.Overclock sonrası belleklerin memtest86'da hata vermesiOverclock sonrası belleklerin memtest86'da hata vermesi

• Anakartınızın OC desteği olması düzgün çalışması için yeterli değil. Belleklerin de OC'a elverişli olması lazım.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    hocam şuan 3333 mhz de sorunsuz çalıştırıyorum timingleri yükseltince düzeldi.Ama bendeki ramler hynix çipli yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla b-die çip kullanılmış anlamıyorum nasıl aynı model bellekler de farklı çipler kullanılıyor kaliteli çipleri kendileri mi kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.