Şimdi Ara

overclock ta en iyi P4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TechnicaL

bu yazının başlıkla bir alakasını bulamadım ama eğer p4 işlemci iyi o/c oluyor diyorsan yanılıyorsun presscott işlemciler ısı sebebi ile o/c olmuyor.

Yapma,olanlar oluyor,,,,
  • E serileri de iyi o/c oluyor ancak c serisi ile arasında tam + %7c--9c arasında sıcaklık farkı var problem burda. bu fark az değil. örneğin 3.0C ile 3.0E default vcore / fsb (200) değerinde +%7 iki işlemci 3.0@3.5 de bu oran %9 a çıkıyor.
  • 2.4 c = 4.2 c

• MSI i875 ve 2.4c versek
  • sadece cpu laızm
  • bitane 3.0c buldum ikinci elden adama pm attık cevap vermedi 1 saat sonra gelmiş satıldı diyor yuuuuhh beee
  • ii şans ama devamı yok nese ben sıfır p4 2.4 c alcam artık tüm umutlar ona kalmış 3.5 c yapsak kardır
  • brandy gözden çıkarmaz onu..
  • 865 pe can satıyodu ona bi sor istersen
  • dostum bana 3.0c lazım ama. candaki c mi? ikinci el deki arkadaş ayıp etti ama.
  • evet candaki 3c ve 4000 mhz ye kadar çıkmış bir cpu ben 3 c arıyodum ama sıfır o bana pm atmıştı ben isviçreden aldım 3c
  • can daki yenimi? kaç aylık canı çıkmamıştır demi
  • e biraz çıkarmıştır 4000 mhz ye vururken
  • Arkadaşlar kızmayın ama P4 lerle Uğraşmayın gelin AMD Dünyasına Oc un Nedemek oldunu görürsünüz Her imparatorluğun Bir Çoküşü Olur İntel de Çöküyor Çırpınıyor (Rise Of AMD)
  • yaw kardesim intelcilerin topicinde yapılırmı bu

harlemde gezen beyaz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Crow

Arkadaşlar kızmayın ama P4 lerle Uğraşmayın gelin AMD Dünyasına Oc un Nedemek oldunu görürsünüz Her imparatorluğun Bir Çoküşü Olur İntel de Çöküyor Çırpınıyor (Rise Of AMD)

bende bı amd kullanıcısıym ama soledgın bence sacmalık:)
  • kasanin on/yan tarafina hava girisi saglayan bir tane fan ekledim ve su anda : P4 2.4a (1mb L2/533mhz) @195x18 3.51ghz kendi box faniyla, gunluk/stabil olarak kullaniyorum (box faniyla 1.11ghz'lik o/c iyi bir potansiyel bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitro -- 30 Eylül 2004, 2:31:39 >
  • Yaw Kardeşim Saçmalıkla ne Alaksı var yaw arkadaşlara efendice Anlatmaya Çalıştım Gerçekleri Kimseye Hakaret Ettiğim Falan Yok Öğle Bir niyetim Hiçbir Zaman Olmadı Allah Aşkına Hepiniz Çok İyi Biliyorsunuz Kim CPU da OC AMD dir Benim Söylemeye Çalıştığım Bu Üstüne Alınan Varsa Şimdiden Özür Dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Crow
    Allah Aşkına Hepiniz Çok İyi Biliyorsunuz Ki CPU da OC AMD dir

niye böle düşünüyosun bizde gayet güzel intelde o/c yapıyoruz.
  • Arkadaşım Bu bir Düşünce değil Bir Varsayım Hiç Değil Bu Bir Gerçek Ben Sadece OC da AMD İntelden Çok daha iyi Bunu herkez Biliyor lütfen Beni Yanlış Anlamayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.