İşlemcim 2.4 800 fsb ama c olup olmadığını nerden anlıyoruz.
Revisiona bak d yazıyor ama benimkinde c
Eyvallah İyide D ile C arasında ne Fark Var Şimdi.
madem hortlattınız. 1.sayfada oralet_osman nickli biri var koptum valla
intel genel olarak amd den sıcak çalışıyor. mesela d805
hortun bukadarı olur ya
quote:
Orjinalden alıntı: myazgan
madem hortlattınız. 1.sayfada oralet_osman nickli biri var koptum valla
zuhahaaha oralet_osman haaapuahahah
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL
bu yazının başlıkla bir alakasını bulamadım ama eğer p4 işlemci iyi o/c oluyor diyorsan yanılıyorsun presscott işlemciler ısı sebebi ile o/c olmuyor.
nasıl olmuyor ben P4 511 2.8 PRESSCOTT işlemcimi o/c ile 3570mhz e dayandırdım ortada ısı adına hiçbir sorun yoktu 42 dereceyi geçmiyodu işlemci anakart ise 39 derecede sabit çalışıyordu... Sistem stabilite testi yaptım stabil çktı
TABİKİ BU SEFAM BABAMIN O/C Ayarlarını DEFAULT a getirmesine kadar sürdü:'( bidahaa yapcam ama ya kızarsaa:'(
quote:
Orjinalden alıntı: 1111453a
intel genel olarak amd den sıcak çalışıyor. mesela d805
Arkadaşlar sisitemim imzamda görüldüğü gibi. Ancak fsb değerini artırdığımda (mesela, 800 Mhz.değerini 900 Mhz.'e çıkardığımda) sistem genel özellikleri penceresinde yalnızca tek çekirdeğe ait cpu hızının arttığını görüyorum(Birisi hala 3.Ghz diğeri 3.4 Ghz gösteriyor.) Çift çekirdekli intel işlemci kullanan arkadaşlar bu normal mi yoksa benim sistemde mi bir anormallik var? Yardımlar için teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme