Şimdi Ara

Overclock Yapacaklar İçin Rehber (Güncel, Core 2 Duo / Quad ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
19
Favori
146.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: chatixx

Ya birde şey sorcam şimdi sıcaklık değerlerinde Cpu Cpu1 , Cpu2 , Cpu3 , Cpu4 var. 1,2,3,4 baya bir yükselmesine karşın sadece Cpu gösteren yer çok daha aşağı değerlerde. Bu durumda hangi yere bakcaz...

hocam cpu1234 dedikleri çekirdek değerleridir.
    önemli olanlarda onlar.
  • quote:

hocam cpu1234 dedikleri çekirdek değerleridir.
    önemli olanlarda onlar.

• süper
  • Öncelikle konu çok güzel olmuş eline sağlık.

Ben sadece işlemciye oc yapmayı düşünüyorum.

Sistem imzada ve panelde yazıyor,voltaj vermeden işlemci mi 3.0 ghz'e kadar çıkartabilir miyim?
  • GüzeL anLatım yapmışsın kardeş. Azına sağLık.
  • quote:

Öncelikle konu çok güzel olmuş eline sağlık.

Ben sadece işlemciye oc yapmayı düşünüyorum.

Sistem imzada ve panelde yazıyor,voltaj vermeden işlemci mi 3.0 ghz'e kadar çıkartabilir miyim?

7200 denemedim hiç aslında ama q6600 2,4 ün 3 ghz de voltajsız çalıştığını düşünerek yola çıkarsak 2,5 li 7200 de 3 ghz de sorunsuz çalışır gibi geliyor ama denemeden bilmessin, önce 2,7 dene sonrada 3 ghz. kolay gelsin, sonucu yazarsın buraya bizde öğrenmiş oluruz..
  • Konu çok güzel olmuş teşekkürler
  • kardeş çok guzel anlatömışssın da anlamadım asus m2n slı deluxe anakart için olanı varsa yardımcı olursan sevinirim
  • Eline sağlık badtr muhteşem bi topic açmışsın. tamda yarama merhem olucak bi konu. seninle ekran kartı dışında tüm iç donanım bileşenlerimiz hemen hemen aynı :) senden rampage formulanın manual değerlerle en fazla ulaşabileceği stabil değeri paylaşmanı istiyorum. resimlere gerek yok başlıklar halinde fsb frekanslarını voltajları yada q6600ve rampage in stabil en yüksek hızda çalışması için gerekli bilgileri paylaşırsan çok sevinirim. bende bişiler yaptım ama istediğim olmadı. dediğim gibi paylaşırsan sevinirim. saygılar.
  • ilk sayfada oc yapılan sistem de ram kaç mhz? yani ben 800mhz lik ram alıcamda...çarpanları kurcalayınca 833 e falan ulaşabilicekmi bu ram.
  • bende işlemcime oc yaptım 2.5 ten 3.0 a çıkarttım.stok fanla.ama işlemci sıcaklığım yükte 75-76 ya çıkıyo busıcaklıklarda çalışırsa bi sorun olurmu sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

ilk sayfada oc yapılan sistem de ram kaç mhz? yani ben 800mhz lik ram alıcamda...çarpanları kurcalayınca 833 e falan ulaşabilicekmi bu ram.

ben hiç kasmadan 800 mhz lik mushkin 5-5-5-18 ramlerimi 1011 Mhz e ulaştırdım. dahada çıkılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iersin

bende işlemcime oc yaptım 2.5 ten 3.0 a çıkarttım.stok fanla.ama işlemci sıcaklığım yükte 75-76 ya çıkıyo busıcaklıklarda çalışırsa bi sorun olurmu sizce

ya bu işler stok fanla falan olmaz.75 neyaptın sen ya. havaya uçurucaksın makineyi. benim işlemcim yüksüz 29 yüklüykende 44 derecede çalışıyor. kullandığım fanda 90 milyon civarı.
  • voltaj vermiyorum ki hem benim işlemci yüksüz zaten 45-50 derece yazın AMD 4800+ 2.5 (brisbane)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

Arkadaş şimdi benim bir sorum olacak:
    benim overclock ile ilgili hiçbir bilgim yok, ben sadece işlemciye (E2160) stok fanı ile overclock yapıp bunu sürekli yüksek mhz lerde kullanabilir miyim?
    anakart gigabyte p35 ds3r
    kasa: thermaltake 400w

rezil :)

1 yere kadar kısıtlı sınırlarda oc yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 11 Temmuz 2008; 1:27:34 >
  • quote:

voltaj vermiyorum ki hem benim işlemci yüksüz zaten 45-50 derece yazın AMD 4800+ 2.5 (brisbane)

ben hiç amd kullanmadım . kullanmadım derken böyle ayrıntılı olarak testti 3dmark dı falan amd ile uraşmadım. ama sonuç olarak yüksüz 50 derece bana fazla geldi. amd kullanan diğer arkadaşlar konuya el atacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: warofblood

quote:

voltaj vermiyorum ki hem benim işlemci yüksüz zaten 45-50 derece yazın AMD 4800+ 2.5 (brisbane)

ben hiç amd kullanmadım . kullanmadım derken böyle ayrıntılı olarak testti 3dmark dı falan amd ile uraşmadım. ama sonuç olarak yüksüz 50 derece bana fazla geldi. amd kullanan diğer arkadaşlar konuya el atacaktır..

yaw ben yanlış olabilir ama aklımda olan bişiy vardı...Sanki amd intele göre daha az elektrik ve enerji tüketiyor diye bişiy okumuştum bu tarz bişiler duyan bilen varmı acaba
  • Bu sisteme OC olur mu ?

E2180
    8400 GS
    1 GB Kingston Ram ( Ya 667 ya 800 MHz )
    Gigabyte GA945GCM Board

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berocan -- 11 Temmuz 2008; 17:24:24 >
  • 945 chipset o/c olmuyor anakart değişmen lazım hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

945 chipset o/c olmuyor anakart değişmen lazım hocam

rampageyi bekle ozaman
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.