Şimdi Ara

Overclock yapmadan bu normal mi? 5.21Ghz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar overclock yapmadım işlemciye 3.600ghz (36x100) de çalışıyordu ama benchmarkda 5.2 ghz yazıyor bunun sebebi nedir acaba? işlemcim 3770K.

görüntü;

http://img521.imageshack.us/img521/4021/dsc02041z.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakal-x -- 28 Kasım 2012; 16:37:25 >

• Turbo Boost'la 3.9 oluyor o islemci bi yerde yanlislik var ya oyun yanlis olcuyor ya da win uzerinden anakartin OC falan yapmis olabilirsin farkinda olmadan bilemedim :)
  • işlemci iyi gitmiş 5200mhz
  • yok asusun yazılımı olan AI Suite ile hatta bench alırken denemek için çarpanı 35 e bus speedi de 100 e çektim aslında 3.5Ghz olması lazım bende bilemedim
  • Calisiyorsa elleme :)
  • biosta ai overclock var o otomatikteyse yapar belki kendinden ama o kadar uçmaz sallıyodur o oyun yükte iken cpu-z den bak
  • Sıcaklıklar iyiyse ellemeyin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9600xt ne kadar o/c yapabilirim?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcaklıkları paylaş ona göre bişeyler çıkar ortaya
  • CPu-Z ile fln bakın en doğru sonucu öyle olursunuz. Bakarken birde süperpi fln kasın ozaman çıkar en doğru sonuç kaç ghz 'de çalıştığı.
  • yok işlemci zaten overclock yapılmadı o sırada 3.5ghz de idi (normalde 4.2ghz 1V 42x100 olarak kullanıyorum) cpu-z den de baktım zaten. benim sormak istediğim asıl şey oyunun işlemciyi o hıza çıkarma imkanının olup olmaması çünkü stock fan kullanıom o hıza çıkarsa işlemciyi de yakarız sonra ondan korktum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.