Merhaba beyler 4 adet program kullandım overclock için fakat şunu gördümki hiçbiri işe yaramıyor sadece msı afterburner 3-4 fps arttırıyor o kadar başka işe yarayan yok bu arada arkadaşlar msı afterburnerı zorladıktan sonra ekranda bi sürü çizgi oluştu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım ve birdaha asla overclock yapmam pişmanım belkide zarar vermişimdir :/
LastfilthL
kullanıcısına yanıt
Bilen arkadaşlar banada dönsün belleklere heatsink takdım overclock yaptım fps farkı olmuyor hemen hemen İş olsun diye yapıyorlar herhalde fps farkı 5-15 için deymez deger şöyle fps 20dir cok cok deger.
quote:
Orijinalden alıntı: Lastfilth
Merhaba beyler 4 adet program kullandım overclock için fakat şunu gördümki hiçbiri işe yaramıyor sadece msı afterburner 3-4 fps arttırıyor o kadar başka işe yarayan yok bu arada arkadaşlar msı afterburnerı zorladıktan sonra ekranda bi sürü çizgi oluştu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım ve birdaha asla overclock yapmam pişmanım belkide zarar vermişimdir :/
dostum eski kartım olan 9500 gt ile aynısını defalarca denedim en iyi oc değerini bulmak çizgilerlede karşılaştım korkulacak birşey yok kart hala canavar gibi çalışmakta