Şimdi Ara

Overclock yaptım 4 ayrı programla sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler 4 adet program kullandım overclock için fakat şunu gördümki hiçbiri işe yaramıyor sadece msı afterburner 3-4 fps arttırıyor o kadar başka işe yarayan yok bu arada arkadaşlar msı afterburnerı zorladıktan sonra ekranda bi sürü çizgi oluştu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım ve birdaha asla overclock yapmam pişmanım belkide zarar vermişimdir :/

• Lastfilth L kullanıcısına yanıt
    Bilen arkadaşlar banada dönsün belleklere heatsink takdım overclock yaptım fps farkı olmuyor hemen hemen
    İş olsun diye yapıyorlar herhalde fps farkı 5-15 için deymez deger şöyle fps 20dir cok cok deger.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastfilth

Merhaba beyler 4 adet program kullandım overclock için fakat şunu gördümki hiçbiri işe yaramıyor sadece msı afterburner 3-4 fps arttırıyor o kadar başka işe yarayan yok bu arada arkadaşlar msı afterburnerı zorladıktan sonra ekranda bi sürü çizgi oluştu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım ve birdaha asla overclock yapmam pişmanım belkide zarar vermişimdir :/

dostum eski kartım olan 9500 gt ile aynısını defalarca denedim en iyi oc değerini bulmak çizgilerlede karşılaştım korkulacak birşey yok kart hala canavar gibi çalışmakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.