Şimdi Ara

Overclock Yardımmmmmmm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben o/c yapdımda size danışmak istedim yapdıgım yerleri anlatıyım egerf gerekirse ona göre beni yönlendirirseniz sevinirim....

Sistem:Celeron D 320 2.4 ghz 256k 533 mhz prescott main board asus p4p800s_x 256 ddr 400 mhz rwinmos ram daha sonra 512 daha alıcam şimdilik yeni kurdum zaten bu sistemi...

Şimdi benim yaptıklarım:Bıos dan işlemcinin fsb degerini 133 mhz den 140 çekdim bıos da 2 seçenek var idi manuel bir biçimde fsb degerini artırdım ve automatic olarakda overclock yazan yerden de %10 artırdım ve işlemci hızı olarak şimdi 2.4 ghz işlemciyi 2.65 görüyor benim sorunum daha yukarı çıkabilirmiyim sizin yorumlarınız bekliyorum.....VE sürekli kontrol altında tutuyorum işlemcim işlemci bi işlem yapmadıgında 43 derece arasında gidip geliyo işlem yaparken 48 filan arası olyo işlemci fanını da degiştirmek istyiyorum ilerde ama şimdilik sizce iyimi...bazı programlarla test ettim başarılı oldu.....sizce daha neler yapabilirim yada yapan varsa bana acil yardım edebilirmi....birde cpu ya hiç voltaje vermedim auto da duruyor ram de aynı ve ramlerim Pci/agp ayarınıda 66.6/3 yapdım......birde kasamda 2 tane kasa kapagında olmak üzere ve bir tane psunun altında egsoz görevi görmesi için kasa fanı takılı...kasa kapagındakiler aldıgımda vardı ben sadece psununaltına ilave ettim bi tane ekran kartında olmak üzere yardımlarını bekliyorum....tşkler

• senine cpu default değerde kaç derece?? Benim eski celeron 2,0 default 28-32 derece arasıydı. 2,66 yaptığımda 45 dereceye falan çıkıyordu.o da oyun oynarken.orjinal soğutucu ile
  • orjinal sogutucu ile 39 40 arası işlem yapmazken işlem yaparkende 46 filan arası oluyodu bıos default da iken....!
  • bana göre celeron için çok yüksek gerçi celeron D yi hiç bilmiyorum ama sen prescott sıcaklığına yaklaşmışsın sen bence bi fanını kontrol et iyice oturt
  • Bana yardımcı olacak yok mu yaaaaa benim sorunum sıcaklık deil sıcaklık normal tşkler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.