Şimdi Ara

Overclocking Failed Mesajı Nedir Yaw !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Overclocking Failed Mesajı Nedir Yaw !

Şu Resimde En Al Kısımda Overclocking Failed Mesajı bazen makinamda Cıkıyor F1 Yapıp geciyorum.Ama Bu msjın Neden Cıktıgını anlaymaadım.Makinemi Toplayan bilgisayarcıya sordum acaba Cpu Voltaj ayarlarında bir sorun mu Var Diye.Yok Dedi Bios Update Yap Cozulur o dedi BEnde yaptım ancak cozulmedi ben kıllanmaya basladım.Makinemin Anakartı P5GV-MX UAYGZ İntel 915GV + ICH6 FSB 800 MHz Bir anakart var.Uzerinde INTEL CELERON D 326 2.53 GHz 533 256K 64 BIT 775p Cpu Mevcut Ram 512 MB DDRAM 400 MHz PC3200 (HI-LEVEL) Kasam AOPEN 300 Waat ES55B .Sizce Neden Boyle Bir Msj veriyor.Makinem Normal Calısıyor.Her hangi bir kitlenme Yok Ancak BEn Kıllandım.Acaba Boyle Msj verice vericek bi gun Bomb Mu olucak Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bios'da Advanced sekmesinin Altında SuperFree Configuration diye bir kısım var Onun'da altında

AI Overclocking Konumu : Standart Pozisyonda Standardı Manual Yapınca Su ayarlar Cıkıyor;

Cpu Freuency : 133 - 240 arası
    Dram Freguency : Auto - 333Mhz- 400 Mhz
    DDR Voltage : Auto - 2.50V 2.60V

Cpu Vcore Over Voltage Control : Eneabled - Disabled

Şu Anki Bios Konumu : AI Overclocking : Standart

Sizce Ben Bunu Manual mi Yapmalıyım Anakart Acaba CEleron Cpu ile uyum sağlamıyor mu ? Yardımlarınızı bekliyorum.Makinem BOMB Lamadan Once !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilgrimage -- 18 Ağustos 2006; 14:15:06 >

• overclock bölümüne yazarsan cevap alabilirsin.
  • Ben Overclock Yapmıyacam ki Bu Anakartımda Veren Msj Neyin NEdiri Onu ogrenmek istiyorum.Anakartımla İlgili Bir Konu Bu O yuzden Dogur Yere Yazdım.
  • bios ayarlarını default a getirip tekrar dene
  • Arkadaşlar merak ediyorum arkadaş BOMB dedi de bu Bomblama sadece ısıyla mı olur yoksa işlemci ısınmadan da bomblarmı!
    (ciddi bi sorudur...)
    Ha birde Everest kullanan arkadaşlar;
    buradaki testlerin açılımında bizleri aydınlatabilirler mi?
     Overclocking Failed Mesajı Nedir Yaw !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.