Şimdi Ara

Overclocktan sonra oyunda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Yaşadığım sorun birçok konuyu kapsadığı için nereye açacağımı bilemedim, gerekli olursa adminlerin konuyu taşımasından mutlu olurum.
    Yaklaşık bir hafta önce nvidia geforce gt 220 ekran kartıma overclock uyguladım, başlarda hiçbir sıkıntı yoktu ancak iki gün önce oynadığım oyunda (dota 2), oynanılamayacak kadar bir lag oluştu, fps. 40-50 ve ping 60-70 arası olmasına rağmen. Overclock işlemini geri aldım tekrar denedim ama sorun devam etti. Ben de ekran kartını söktüm (inanılmaz derecede sıcaktı, çıkarmak için 10 dakika bekledim) dahili ekran kartıyla devam ettim. Bu sefer de oyuna girdiğimde ya sinyal yok yazısı geliyor ve ekran gidiyor, ya da oyuna girdikten 10 saniye sonra oyundan atıyor. Şuan için her türlü yardıma ihtiyacım var, gerek dahili gerek harici ekran kartımla ilgili, yani sadece oyuna girebilsem yeter. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yazmamış ama neyse ben çözdüm sorunu. Dahili driver'ım tamamen güncel gözüküyordu ancak bir utility programıyl eksik bir güncelleme yükledim, şuan oyuna girerken bir sıkıntı yaşamıyorum, benzer sorunu yaşayanlar deneyebilirler. Konu kilitlenebilir.

• Bendede ati kartta basima grlmosti bi ara karti ilk defa acmistim 3 yildan sonra;))) bellekler tozlanmis termal macun kuruydu macunu yenileyip yozlari tamamen aldiktan ve fani temozledikten sonra anlik kasmalar oyunda fps dususleri vs hepsi sona ermisti velasil kelam kart sicakken oyundan cikinca 1 1.5 dk sonra isi bostaki degerine iniyorsa karta termal macun yenileme gerekli degildir...

• Çok doğru, harici kartımı belki olur da düzeltirim diyerek temizledim, kasayı ve fanları da temizledim, bir de format attım, updateleri de yükledim şuan herhangi bir sorun yaşamıyorum, asıl iş parça temizliğinde yatıyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.