Şimdi Ara

Overrated-Underrated Futbolcular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Abartılanlar; C. Ronaldo, L. Messi
    Bu 2 oyuncu ile diğer futbolcular arasında kayda değer bir fark olduğu malum ama futbol sadece bu 2 oyuncu, takımları ve önlerindeki maçlardaki rakipleri gibi davranılıyor. Bu yüzden abartıldıklarını düşünüyorum.

Hakettiği değeri göremeyenler; Franck Ribery ve Andrea Pirlo

Bu 2 oyuncuyu zaten bilerek abartiyorlar. Pazarlama, reklam, futbola olan ilginin artirilmasi, futbola olan harcamanin artirilmasi gibi faktörler nedeniyle, hem bu 2 oyuncunun abartilmasi, hemde aralarinda sert bir rekabet yaratilmasi normal olarak karsilanmali.

Reklamlar, pazarlama stratejileri tamam. Özellikle aynı ligde ve futbol tarihinin en önemli rekabetinin ayrı saflarında oynuyor olmaları zaten kendiliğinden bir oluşum yaratıyor. Futbol dünyasının her zaman yıldızlar etrafında döndüğü aşikâr. Ama sadece bu 2 yıldızla alakalı durumlar futbol dünyasını oluşturuyormuş gibi davranan ciddi bir kitle var artık.
    Olay öyle bir raddede ki, bugün CR-Messi yerine biri Iniesta ya da Xavi'yi bu isimlerden önce tercih ederim diyen biri mantıklı bulunabilirken aynı adama Pirlo, Sneijder, Ribery gibi Xavi veya Iniesta tarzındaki adamlardan biri için, bunlardan birini CR-Messi'ye tercih ederim dediğin anda seni futbol cahilliği ile suçlarlar. Pirlo'nun Xavi'den ya da Ribery'nin Iniesta'dan kalite olarak ne farkı var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Javalon

quote:

quote:

quote:

Abartılan: Peter Crouch, Robinho, James Milner, Samir Nasri, Sergio Busquets, Karim Benzema, Sergio Ramos
    Hakettiği değeri göremeyen: Filippo İnzaghi, Daniele De Rossi, Fabrizio Miccoli, Gianpaolo Pazzini, Ezequiel Lavezzi, Alan Dzagoev, Jamie Carragher, Wesley Sneijder, Rafael Van Der Vaart

Milner , Nasri , Benzema konusuna katılmıyorum. Saygı duyuyorum sen öyle görüyorsanda..

Belki Nasri'yi tartışabilirim ama Benzema Real Madrid'in ilk 11 forveti olabilecek bir oyuncu değil bence. Real Madrid tarihi boyunca hep dönemin en iyi 5 forvetinden birine sahip olmuştur. Benzema dünyanın en iyi 5 forveti arasında diyebilir misiniz? Çok zor. Real Madrid forvetinde Raul, Ronaldo, Suker, Mijatovic, Van Nistelrooy, Morientes gibi oyuncuları izledikten sonra bana Benzema çok sıradan geliyor.
    Milner ise hırslı ve yetenekli fakat çok az maçta yeteneği kadar oynuyor. Onun dışında hep vasat performansları var.

Belki çok fazla gol atamıyor diye öyle düşünüyorsundur. Kadroda Ronaldo olunca öyle oluyor ki attığı gol maç başı 0.5 falan. Fena değil aslında... Milner konusunda , evet harika bir oyuncu değil ama zaten bel bağlanılan , takım sırtlar denilen bir oyuncuda değil. ben yanlış anlaşılmışım herhalde. Milner Arda Turan'dan kat be kat kötü bir futbolcudur bence.

Fazla gol atamadığı için değil genel performans olarak öyle düşünüyorum. Oynadıkları takımlara, bonservis bedellerine ve kazandıkları paralara göre yazdım. Benzema Real Madrid'in forveti olmayı haketmiyor ama bu kötü oyuncu olduğunu göstermez. Roma'da Milan'da Arsenal'de Schalke'de oynayıp aynı performansı gösterseydi abartılıyor diyemezdim.

Herseyden önce, Milan hakkinda konusmadan önce bir markete gidip, Protex sabun al, ağzini onla iyice calkala ondan sonra Milan hakkinda konus. Moratti konusunda da bu tarz kücümseyici bir mesajin vardi, gecistirdim. Bu forumda fikirleri ne olursa olsun, insanlara saygi gösteriyorum, kimseyi kirmamaya özen gösteriyorum. Ama bir yere kadar. Milani Roma, Arsenal gibi takimlarla yan yana anmakta nedir? Kötü yönetilebiliriz, ''ne gerek var idare ederiz'' Gallianiye sahip olabilirz ama Milani kücümsemek kimsenin haddine degildir. Belki haberin yoktur ama Milanin 7 Clsi var, Dünyada en cok kupa kazanan takimdan bahsediyorsun. Cok büyük Realin son 10 senede Clde finali yokken, kücümsediğin Milanin 2CLsi, 3 finali var. Roma, Schalke ve Arsenalmis?

Dünya futbolunda hic bir takim cok uzun süre futbolu domine edemez. Her takim gecis dönemlerini yasar. Bizde belki 1-2 yil gecis dönemi yasayacağiz ama cok güclü geri döneceğiz. Bundan kimsenin kuskusu olmasin. Yukaridaki mesaji ve Moratti konusundaki mesaji okuduğumda yasinin 15-16 olduğunu düsünüyıordum, Bununla birlikte 26 olduğunu duyunca, hayretler icerisinde kaldim.

Fanatiklik yapmanın alemi yok. Hele ki ahlaksızlığın hiç alemi yok. O sabunla sen önce gözlerini sonra beynini yıka. Şu forumda doğrudüzgün mesajlar yazıyoruz kimseye hakaret etmiyoruz, kimseyi kışkırtacak şeyler yazmıyoruz. 3-5 çapulcu yüzünden birgün yoldan çıkacam ana avrat dümdüz gidecem. Çok merak ediyorsan ben de Milan sempatizanıyım. Milan'ın tarihini bilmemekle suçladığın adam halı sahalarda Milan'ın Van Basten ve Baresi formaları giyiyor...
    Moratti konusunda ne demişim merak ettim. Moratti'yle konuştuğumu mu yazdım? Ona mı inanmadın?

Takımların kadroları tarihlerine göre değil şu andaki maddi durumlarına ve hedeflerine göre şekillenir. Hiçbir futbolcu tarihi iyi diye bir takıma transfer olmaz. Milan küçük kulüp demedim şu an Real Madrid ve Barcelona'nın çok daha gerisinde olduğunu belirtmeye çalıştım. Milan son yıllarda hem hedeflerinden saptı hem de transfere çok fazla para ayırmıyor. Bunu Galliani ve Berlusconi söylüyor. Son 1-2 yıldır Milan'ın kadrosu, performansı Roma, Schalke ve Arsenal ayarında. Liverpool'un Bayern Münich'in Ajax'ın Avrupa Kupaları'nda Barcelona'dan daha başarılı tarihleri var. Messi, Xavi, İniesta o takımlara transfer olsa saçmalık demez misin? Nottingham Forest'ın 2 Şampiyon Kulüpler Kupası var Atletico Madrid'in hiç yok. Transfer teklifi gelse Nottingham'a mı gidersin? Milan'ın durumu da o kadar kötü olmasa da tarihi kadar iyi değil.

Bir daha bana böyle üsluplarla cevap verecekseniz hiç vermeyin.

Herseyden önce ,söylemeliyim ki, uslubum cok hafifti. Kullandiğim İngilizcede de yaygin olarak kullanilan bir deyimdir. Bu deyimde de bir sey yoktur. Cok daha ağir bir uslubta kullanabilirdim.

Milan tarihini de kimseyi bilmemekle suclamadim. Dünyanin en cok kupa kazanan takimini Roma, Arsenal ve Schalkeyle ayni seviyede yazamazsin. N.Forestle Milani bir tutan mantiği da laf anlatmaktan bahsetmek bile ironik olsada, Milanin marka değeri İtalyanin en iyisi. Milan gelirleri italyada en yüksek. Bazi simgeleri kullanarak, laflarla oynayarak kendi hakli cikaramazsiniz.

Milanli olduğunu da bilmiyordum. Milan konusunda hic mesajini görmedim. Milan taraftari olupta, Dünyada futbol bölümünde aktif olupta, oraya mesaj yazmayan bir Milanli benim mantiğima göre olamaz.

Gallaini ve Berlusconiyi benden iyi mi taniyacaksin? Kendimi bildim bileli Milanliyim, Curva Sud Milanoda arkadaslarim var. Milanda GDSde bir kac tanidiğim var. Sen Milan hakkinda 2 kelime söyleyemezken, ben oturur 10 ciltlik roman yazarim. Galliani ve Berlusconi sorunun Milan olmadiğini italyan futbolu olduğunuda söylüyorlar. Galliani ve Berlusconi 2-3 seneye kadar zirvede olacağimizi, 2-3 senelik gecis dönemini kabul etmemiz gerektiğini de söylüyorlar.

Kabul ediyorum, sabun kelimesiyle ilgili deyimi kullanmamaliydim. Hem Moratti konusunda mesaj, hemde buradaki mesaj böyle bir tepki göstermeme neden oldu?

Hakaretlere gelince, benim yaptiğim fanatizm, Milani seviyorum, katlanamiyorum. Bunu da kabul ediyorum. Fakat bu hakaretleri eden kisinin amaci ne? O da fanatizm nedeniyle yaziyor?

Capulcu kelimesi bu forumda aldiğim 2.hakaret. Daha önce biriside kiytirik demisti. Size sunu sormak istiyorum, klavye basindan insanlara hakaret etme hakkini kimden veya nerden aliyorsunuz? Bu insanlari tanimazsiniz, haklarinda fikir sahibi olmazsiniz. Ama bu tarz hakaretlerin amaci nedir? Cidden cok merak ediyorum. En cokta elinize ne geciyor onu merak ediyorum. Unutmadan, capulcu ve kiytirik dediğiniz kisi, su ana kadar karakteri ve kisiliğiyle, klasiyla her statüden insani kendine hayran birakti. Ülkedeki en güzel kizlardan birisnide kiz arkadas olarak sahip. Siz klavye basindan, kiytirik ve capulcu diyorsaniz, sizin demenizle öyleyim. Yeterki siz kendinizi iyi hissedin.

Neyse sabunla ilgili deyimi kullanmamam gerekiyordu, herkesten özür dilerim. Fazla uzatmanin bir alemi yok. Bakarsiniz, bir sonraki mesaja dümdüz gidip, küfür eder, sonra klavye basindan daha önce isitmediğim hakaretleri yazar.

Kişisel tartışmalara girmeyi sevmiyorum fakat hayatımda en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmak ve yanlış tanınmaktır. O yüzden konunun amacı içerisinde kalarak tek tek cevap vermeye çalışıyım

Üslubun hafif değildi.

Konu dünya futbolunda en başarılı tarihe sahip kulüpler olsaydı ilk 3'te Milan'ı yazardım. Olayımız Milan'ın tarihi değil şu anki durumu diye zaten belirttim bir önceki mesajımda. Kulüplerin tarihi saygı duyulması gereken birşeydir ama zaman zaman her kulübün çok kötü, dibe vurdukları dönemler olabilir. Milan da onlardan birini yaşıyor. Ve böyle bir dönemde Milan'ın performans ve transfer konusunda Arsenal Schalke veya Roma'yla bir tutulması çok da garip birşey değil.

Galliani veya Berlusconi'yi çok iyi tanıdığımı falan söylemedim sidik yarıştırmıyorum. İmkanım vardı, senin arkadaşlarım var dediğin tribünde ben 4 kere maç izledim. Milan soyunma odasına Inter atkısıyla, Inter soyunma odasına Milan formasıyla girdim. Olay bu değil. Senin imkanın olmamıştır benden daha çok istemene rağmen gidememişsindir. Bunlar farklı şeyler. Herkesin yaşadığı kendinedir. Konuyla alakası olmayan uç örnekler vermesek iyi olur. Ne yani ben oraya gittim maç izledim diye benim bütün söylediklerim doğru senin bütün söylediklerin yanlış mı. Yok öyle birşey.

Berlusconi ve Galliani de benim gibi şu an kulübün zor günlerden geçtiğini söylemişler. Benim bunu örnek göstermemin neresi yanlış? Sen öyle bir muamele yapıyorsun ki sanki ben Milan tarihi rezaletlerle dolu, bugün dibe vurdular bundan sonra da düzlüğe çıkamazlar demişim gibi davranıyorsun. Onlar da İtalya futbolunun zor durumda olduğunu söylemişler. Futbolcular için de aynı şey geçerli. Şu an yıldızı parlayan başarılı bir oyuncu için Milan Arsenal Schalke Roma aynı seviyede takımlar. Hepsi yakın paralar ödeyebiliyor hepsinin hedefleri birbirine yakın. Futbolun futbolcular ve taraftarlar açısından farklı gerçekleri ve doğruları vardır. Futbolcular farklı düşünür.

Benim fanatizmle yazdığım birşey yok. Zaten Milan düşmanı falan değilim aksine sempatizanıyım. Sana garip gelecek biliyorum o kadar yazdığım şey arasından bunu örnek gösterip "İki rakip takımı da destekleyen birine laf anlatmak ironik olur" diyeceksin ama yalan yok. Ben Inter'e de Milan'a da aynı sempatiyle yaklaşırım. İkisini de severim. Roma'da Lazio atkısıyla dolaştım diye dayak yemekten son anda da kurtulsam ikisini de severim.

Dünyadan futbol bölümüne eskiden takılırdım ama baktım ki olay Messi Ronaldo Barcelona Real Madrid gibi çocukca tartışmalardan başka muhabbet dönmüyor ben de bıraktım. Artık çok az takılıyorum. Bu konuyu da tesadüfen bir bakıyım dedim öyle gördüm. Fikirlerimi yazdım. Senin gibi bir kişi daha hakarete varan sözlerle eleştirince insan ister istemez sinirleniyor.

Fanatizm konusuna gelirsek ben de fanatiğimdir. Mesela Maradona konusunda... Messi Maradona'dan iyi diyen birisini görünce deliriyorum. İnsanların inandıkları değerler vardır ama buna rağmen insanların görüşlerine saygı duyarım... Ben senin Milan değerlerine aykırı birşey söylemedim sen kendi kendine gelin güvey oldun. Bana bu sezon itibariyle Milan Real Madrid ve Barcelona'yla eşdeğer de diyebiliyorsan o zaman onu ayrı tartışırız.

Çapulcu konusunda; sen sabun lafını kullandığına ve üslubun konusunda pişmansan ben de o sözü söylediğim için özür dilerim. Günlük hayatta yaşadıkların beni bağlamaz. Ben seni tanımıyorum. İstersen dünyanın en saygın insanı ol. Benim gördüğüm şey: gayet düzgün, üsluplu, ahlak dışı hiçbir şey barındırmayan mesajıma verdiğin gereksiz ve ahlaksızca cevap. Tanımadığım insanlar hakkında da zaten internet ortamında hakareti geçtim en ufak bir fikir bile yürütmem. Ama sen benim üslubu gayet normal seviyeli mesajım karşısında o şekilde bir cevap veriyorsan peygamber olsa sinirlenir. Beni tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmakla suçluyorsun da benden aşağı kalır yanın yok yani. Yanlış anlama şu zamandan beri üyeyim falan diyen çocuklar gibi övünmek için söylemiyorum. 2007'den beri üyeyim ben de senin gibi 2 tane hakaret aldım 2'si de bugün bu konudan dolayı. Hakaret etsem, aşağılasam anlarım adamlar haklı der susarım. Ama gayet düzgün mesaj yazdıktan sonra hakaretle karşılaşınca aynı karşılığı vermeden duramıyor insan. Evet tekrar söylüyorum bak yanlış anlama çapulcusun demiyorum. Öyle düzgün bir mesaja senin yaptığın gibi cevap vermek çapulcuların yapacağı bir eylem.

Eğer çevrende bu üslupla çok saygın biri olarak kabul ediliyorsan, benden sana tavsiye çevreni bir an önce değiştir. Onlar sana yarardan çok zarar veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 29 Kasım 2012; 2:16:27 >

• Underrated ; David Silva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abartılan: Peter Crouch, Robinho, James Milner, Samir Nasri, Sergio Busquets, Karim Benzema, Sergio Ramos
    Hakettiği değeri göremeyen: Filippo İnzaghi, Daniele De Rossi, Fabrizio Miccoli, Gianpaolo Pazzini, Ezequiel Lavezzi, Alan Dzagoev, Jamie Carragher, Wesley Sneijder, Rafael Van Der Vaart

Milner , Nasri , Benzema konusuna katılmıyorum. Saygı duyuyorum sen öyle görüyorsanda..

Belki Nasri'yi tartışabilirim ama Benzema Real Madrid'in ilk 11 forveti olabilecek bir oyuncu değil bence. Real Madrid tarihi boyunca hep dönemin en iyi 5 forvetinden birine sahip olmuştur. Benzema dünyanın en iyi 5 forveti arasında diyebilir misiniz? Çok zor. Real Madrid forvetinde Raul, Ronaldo, Suker, Mijatovic, Van Nistelrooy, Morientes gibi oyuncuları izledikten sonra bana Benzema çok sıradan geliyor.
    Milner ise hırslı ve yetenekli fakat çok az maçta yeteneği kadar oynuyor. Onun dışında hep vasat performansları var.

Belki çok fazla gol atamıyor diye öyle düşünüyorsundur. Kadroda Ronaldo olunca öyle oluyor ki attığı gol maç başı 0.5 falan. Fena değil aslında... Milner konusunda , evet harika bir oyuncu değil ama zaten bel bağlanılan , takım sırtlar denilen bir oyuncuda değil. ben yanlış anlaşılmışım herhalde. Milner Arda Turan'dan kat be kat kötü bir futbolcudur bence.

Fazla gol atamadığı için değil genel performans olarak öyle düşünüyorum. Oynadıkları takımlara, bonservis bedellerine ve kazandıkları paralara göre yazdım. Benzema Real Madrid'in forveti olmayı haketmiyor ama bu kötü oyuncu olduğunu göstermez. Roma'da Milan'da Arsenal'de Schalke'de oynayıp aynı performansı gösterseydi abartılıyor diyemezdim.

Herseyden önce, Milan hakkinda konusmadan önce bir markete gidip, Protex sabun al, ağzini onla iyice calkala ondan sonra Milan hakkinda konus. Moratti konusunda da bu tarz kücümseyici bir mesajin vardi, gecistirdim. Bu forumda fikirleri ne olursa olsun, insanlara saygi gösteriyorum, kimseyi kirmamaya özen gösteriyorum. Ama bir yere kadar. Milani Roma, Arsenal gibi takimlarla yan yana anmakta nedir? Kötü yönetilebiliriz, ''ne gerek var idare ederiz'' Gallianiye sahip olabilirz ama Milani kücümsemek kimsenin haddine degildir. Belki haberin yoktur ama Milanin 7 Clsi var, Dünyada en cok kupa kazanan takimdan bahsediyorsun. Cok büyük Realin son 10 senede Clde finali yokken, kücümsediğin Milanin 2CLsi, 3 finali var. Roma, Schalke ve Arsenalmis?

Dünya futbolunda hic bir takim cok uzun süre futbolu domine edemez. Her takim gecis dönemlerini yasar. Bizde belki 1-2 yil gecis dönemi yasayacağiz ama cok güclü geri döneceğiz. Bundan kimsenin kuskusu olmasin. Yukaridaki mesaji ve Moratti konusundaki mesaji okuduğumda yasinin 15-16 olduğunu düsünüyıordum, Bununla birlikte 26 olduğunu duyunca, hayretler icerisinde kaldim.

Fanatiklik yapmanın alemi yok. Hele ki ahlaksızlığın hiç alemi yok. O sabunla sen önce gözlerini sonra beynini yıka. Şu forumda doğrudüzgün mesajlar yazıyoruz kimseye hakaret etmiyoruz, kimseyi kışkırtacak şeyler yazmıyoruz. 3-5 çapulcu yüzünden birgün yoldan çıkacam ana avrat dümdüz gidecem. Çok merak ediyorsan ben de Milan sempatizanıyım. Milan'ın tarihini bilmemekle suçladığın adam halı sahalarda Milan'ın Van Basten ve Baresi formaları giyiyor...
    Moratti konusunda ne demişim merak ettim. Moratti'yle konuştuğumu mu yazdım? Ona mı inanmadın?

Takımların kadroları tarihlerine göre değil şu andaki maddi durumlarına ve hedeflerine göre şekillenir. Hiçbir futbolcu tarihi iyi diye bir takıma transfer olmaz. Milan küçük kulüp demedim şu an Real Madrid ve Barcelona'nın çok daha gerisinde olduğunu belirtmeye çalıştım. Milan son yıllarda hem hedeflerinden saptı hem de transfere çok fazla para ayırmıyor. Bunu Galliani ve Berlusconi söylüyor. Son 1-2 yıldır Milan'ın kadrosu, performansı Roma, Schalke ve Arsenal ayarında. Liverpool'un Bayern Münich'in Ajax'ın Avrupa Kupaları'nda Barcelona'dan daha başarılı tarihleri var. Messi, Xavi, İniesta o takımlara transfer olsa saçmalık demez misin? Nottingham Forest'ın 2 Şampiyon Kulüpler Kupası var Atletico Madrid'in hiç yok. Transfer teklifi gelse Nottingham'a mı gidersin? Milan'ın durumu da o kadar kötü olmasa da tarihi kadar iyi değil.

Bir daha bana böyle üsluplarla cevap verecekseniz hiç vermeyin.

Herseyden önce ,söylemeliyim ki, uslubum cok hafifti. Kullandiğim İngilizcede de yaygin olarak kullanilan bir deyimdir. Bu deyimde de bir sey yoktur. Cok daha ağir bir uslubta kullanabilirdim.

Milan tarihini de kimseyi bilmemekle suclamadim. Dünyanin en cok kupa kazanan takimini Roma, Arsenal ve Schalkeyle ayni seviyede yazamazsin. N.Forestle Milani bir tutan mantiği da laf anlatmaktan bahsetmek bile ironik olsada, Milanin marka değeri İtalyanin en iyisi. Milan gelirleri italyada en yüksek. Bazi simgeleri kullanarak, laflarla oynayarak kendi hakli cikaramazsiniz.

Milanli olduğunu da bilmiyordum. Milan konusunda hic mesajini görmedim. Milan taraftari olupta, Dünyada futbol bölümünde aktif olupta, oraya mesaj yazmayan bir Milanli benim mantiğima göre olamaz.

Gallaini ve Berlusconiyi benden iyi mi taniyacaksin? Kendimi bildim bileli Milanliyim, Curva Sud Milanoda arkadaslarim var. Milanda GDSde bir kac tanidiğim var. Sen Milan hakkinda 2 kelime söyleyemezken, ben oturur 10 ciltlik roman yazarim. Galliani ve Berlusconi sorunun Milan olmadiğini italyan futbolu olduğunuda söylüyorlar. Galliani ve Berlusconi 2-3 seneye kadar zirvede olacağimizi, 2-3 senelik gecis dönemini kabul etmemiz gerektiğini de söylüyorlar.

Kabul ediyorum, sabun kelimesiyle ilgili deyimi kullanmamaliydim. Hem Moratti konusunda mesaj, hemde buradaki mesaj böyle bir tepki göstermeme neden oldu?

Hakaretlere gelince, benim yaptiğim fanatizm, Milani seviyorum, katlanamiyorum. Bunu da kabul ediyorum. Fakat bu hakaretleri eden kisinin amaci ne? O da fanatizm nedeniyle yaziyor?

Capulcu kelimesi bu forumda aldiğim 2.hakaret. Daha önce biriside kiytirik demisti. Size sunu sormak istiyorum, klavye basindan insanlara hakaret etme hakkini kimden veya nerden aliyorsunuz? Bu insanlari tanimazsiniz, haklarinda fikir sahibi olmazsiniz. Ama bu tarz hakaretlerin amaci nedir? Cidden cok merak ediyorum. En cokta elinize ne geciyor onu merak ediyorum. Unutmadan, capulcu ve kiytirik dediğiniz kisi, su ana kadar karakteri ve kisiliğiyle, klasiyla her statüden insani kendine hayran birakti. Ülkedeki en güzel kizlardan birisnide kiz arkadas olarak sahip. Siz klavye basindan, kiytirik ve capulcu diyorsaniz, sizin demenizle öyleyim. Yeterki siz kendinizi iyi hissedin.

Neyse sabunla ilgili deyimi kullanmamam gerekiyordu, herkesten özür dilerim. Fazla uzatmanin bir alemi yok. Bakarsiniz, bir sonraki mesaja dümdüz gidip, küfür eder, sonra klavye basindan daha önce isitmediğim hakaretleri yazar.

Kişisel tartışmalara girmeyi sevmiyorum fakat hayatımda en nefret ettiğim şey yanlış anlaşılmak ve yanlış tanınmaktır. O yüzden konunun amacı içerisinde kalarak tek tek cevap vermeye çalışıyım

Üslubun hafif değildi.

Konu dünya futbolunda en başarılı tarihe sahip kulüpler olsaydı ilk 3'te Milan'ı yazardım. Olayımız Milan'ın tarihi değil şu anki durumu diye zaten belirttim bir önceki mesajımda. Kulüplerin tarihi saygı duyulması gereken birşeydir ama zaman zaman her kulübün çok kötü, dibe vurdukları dönemler olabilir. Milan da onlardan birini yaşıyor. Ve böyle bir dönemde Milan'ın performans ve transfer konusunda Arsenal Schalke veya Roma'yla bir tutulması çok da garip birşey değil.

Galliani veya Berlusconi'yi çok iyi tanıdığımı falan söylemedim sidik yarıştırmıyorum. İmkanım vardı, senin arkadaşlarım var dediğin tribünde ben 4 kere maç izledim. Milan soyunma odasına Inter atkısıyla, Inter soyunma odasına Milan formasıyla girdim. Olay bu değil. Senin imkanın olmamıştır benden daha çok istemene rağmen gidememişsindir. Bunlar farklı şeyler. Herkesin yaşadığı kendinedir. Konuyla alakası olmayan uç örnekler vermesek iyi olur. Ne yani ben oraya gittim maç izledim diye benim bütün söylediklerim doğru senin bütün söylediklerin yanlış mı. Yok öyle birşey.

Berlusconi ve Galliani de benim gibi şu an kulübün zor günlerden geçtiğini söylemişler. Benim bunu örnek göstermemin neresi yanlış? Sen öyle bir muamele yapıyorsun ki sanki ben Milan tarihi rezaletlerle dolu, bugün dibe vurdular bundan sonra da düzlüğe çıkamazlar demişim gibi davranıyorsun. Onlar da İtalya futbolunun zor durumda olduğunu söylemişler. Futbolcular için de aynı şey geçerli. Şu an yıldızı parlayan başarılı bir oyuncu için Milan Arsenal Schalke Roma aynı seviyede takımlar. Hepsi yakın paralar ödeyebiliyor hepsinin hedefleri birbirine yakın. Futbolun futbolcular ve taraftarlar açısından farklı gerçekleri ve doğruları vardır. Futbolcular farklı düşünür.

Benim fanatizmle yazdığım birşey yok. Zaten Milan düşmanı falan değilim aksine sempatizanıyım. Sana garip gelecek biliyorum o kadar yazdığım şey arasından bunu örnek gösterip "İki rakip takımı da destekleyen birine laf anlatmak ironik olur" diyeceksin ama yalan yok. Ben Inter'e de Milan'a da aynı sempatiyle yaklaşırım. İkisini de severim. Roma'da Lazio atkısıyla dolaştım diye dayak yemekten son anda da kurtulsam ikisini de severim.

Dünyadan futbol bölümüne eskiden takılırdım ama baktım ki olay Messi Ronaldo Barcelona Real Madrid gibi çocukca tartışmalardan başka muhabbet dönmüyor ben de bıraktım. Artık çok az takılıyorum. Bu konuyu da tesadüfen bir bakıyım dedim öyle gördüm. Fikirlerimi yazdım. Senin gibi bir kişi daha hakarete varan sözlerle eleştirince insan ister istemez sinirleniyor.

Fanatizm konusuna gelirsek ben de fanatiğimdir. Mesela Maradona konusunda... Messi Maradona'dan iyi diyen birisini görünce deliriyorum. İnsanların inandıkları değerler vardır ama buna rağmen insanların görüşlerine saygı duyarım... Ben senin Milan değerlerine aykırı birşey söylemedim sen kendi kendine gelin güvey oldun. Bana bu sezon itibariyle Milan Real Madrid ve Barcelona'yla eşdeğer de diyebiliyorsan o zaman onu ayrı tartışırız.

Çapulcu konusunda; sen sabun lafını kullandığına ve üslubun konusunda pişmansan ben de o sözü söylediğim için özür dilerim. Günlük hayatta yaşadıkların beni bağlamaz. Ben seni tanımıyorum. İstersen dünyanın en saygın insanı ol. Benim gördüğüm şey: gayet düzgün, üsluplu, ahlak dışı hiçbir şey barındırmayan mesajıma verdiğin gereksiz ve ahlaksızca cevap. Tanımadığım insanlar hakkında da zaten internet ortamında hakareti geçtim en ufak bir fikir bile yürütmem. Ama sen benim üslubu gayet normal seviyeli mesajım karşısında o şekilde bir cevap veriyorsan peygamber olsa sinirlenir. Beni tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmakla suçluyorsun da benden aşağı kalır yanın yok yani. Yanlış anlama şu zamandan beri üyeyim falan diyen çocuklar gibi övünmek için söylemiyorum. 2007'den beri üyeyim ben de senin gibi 2 tane hakaret aldım 2'si de bugün bu konudan dolayı. Hakaret etsem, aşağılasam anlarım adamlar haklı der susarım. Ama gayet düzgün mesaj yazdıktan sonra hakaretle karşılaşınca aynı karşılığı vermeden duramıyor insan. Evet tekrar söylüyorum bak yanlış anlama çapulcusun demiyorum. Öyle düzgün bir mesaja senin yaptığın gibi cevap vermek çapulcuların yapacağı bir eylem.

Eğer çevrende bu üslupla çok saygın biri olarak kabul ediliyorsan, benden sana tavsiye çevreni bir an önce değiştir. Onlar sana yarardan çok zarar veriyorlar.

Herseyden önce söylemeliyim ki, hayatimda kimseye hakaret etmedim. Sabunla ilgili söylediğim bir deyimdi, hakaret degildi. Önce deyim-hakaret ayrimi yapmayi ögrenmek gerek. Diğer mesajda, herkese saygi duyduğumu, kimseyi kirmadiğimi ve böyle bir tartismadan dolayi, herkesten özür diledim. Sabunla ilgili söylediğim, hemen herkesin bildiği, normal hayatta sıkca söylenen bir deyimdi. Bir deyimin nesinden pisman olacağim?

Kendini övmen bittiyse, mesajimi 2 kere okumani tavsiye ederim. Orada söylemek istediğim Milanda camiaaya hakim olduğumu belirtiyorum. Maca gitmediğimi vs söylemedim. Bunu nerden cikardiğini sana sormak lazim.

İyide orada yuvarlak bir cümle kurmussun, her yöne cekilebilir. Milani kimse Roma, Schalke ve Arsenal seviyesine alamaz. Milan konusunda objektif biriyimdir, gercekleri biliyorum. Milan Tabarez ve Capello döneminde 2 sezon berbatti, ne oldu? Milan Milandir, Milani Romayla, Schalkeyle ayni satirda alamazsin. Bunu sadece ben degil, o kadar cok kisi söylüyor ki, hepsiyle de ayni fikirdeyim. Kimse Milani Roma, Schalke seviyesinde yapmazken, neden Milan taraftari olduğunu söyleyen birisi bunu yapiyor? Juventus 2.ligde düstü, bir kac gecis dönemi yasadilar, bizler onlari Romanin yanina koymadik?Kimse böyle bir durumda koymazdi da zaten. İtalyadaki sorunu genel, sadece bize özelde degil. Neden İnter ve Juve değilde, Milan o satirda?

Futboldan fazla anlamayabilirsin, buna saygi duyarim. Buna ragmen, kücümsemeden, alay etmeden fikirlerine de saygi duyarim.

''Eğer çevrende bu üslupla çok saygın biri olarak kabul ediliyorsan, benden sana tavsiye çevreni bir an önce değiştir. Onlar sana yarardan çok zarar veriyorlar.'' Bu nedir Allah askina? 2 mesajla benim kisilik profilimi cikarmissin. İlk olarak beni tanimiyorsun, ikincil olarak cevremi tanimiyorsun. Statüden benim kastettiğim farkli, senin anladiğin farkli.

Ayrica, Hakaret edip uslupla ilgili yorum yapan birisinide ilk defa görüyorum, 2 mesajla benim kisilik profilimi cikarmis. Sen ugrasmadan ben söyleyeyim. 1-Kiz arkadasim, 2-Milan. Bu 2 konu da tahammül sinirim yoktur. Uslubumda bir sey yoktu, bu kadar cok takilmana hayret ediyorum.

Gecenlerde kizin teki, bu kiz cok sorunlu, kiz arkadasini degistir demisti. Ertesi gün degistirdim. Sen dedin ya, yarin cevremi de degistiririm. Nasil bir cevre istersin? Profililerini neye göre seciyim? Bos yer ya, bundan daha iyi bir cevre bulunmaz, direk italyaya tasiniyim. Yoksa ABD daha mi uygun olur? İsvec ve ABDlilerle de iyi anlasirim. Franszilari pek sevmem, dilleri de berbat. Hic ögrenmek istemedim ama zorunda kaldim. italyada kriz var. Dahasi, İlerde cocuklar italyada doğarlarsa, Biebers, Selenators, Swifters olma ihtimalleri cok yüksek. İtalyadaki cevreyi de begenmedim. Tüh görüyor musun? Ülke begenemiyoruz.

Mesaji yine iyi okumasssin, kastettiğim farkliydi. Yinede burada bile igneleme yapmadan duramiyorsun. Klavye basinda hakaretten sonra, tanimadiğin insanlarin hayatlarini değerlendirmeye mi basladin? Bir sonraki asama ne? Söyle ya, sevmediğin davranislarin, huylarim da varsa, degistireyim. Klavye basindan sen söyle, hangi hakla, hangi mantikla diye sorgulamam, emir kabul ederim. Bir sonraki asama duygularini manuple et dersin, sonraki asama ne olacak? Bu kadarini kestirebiliyorum.

Neden bu kadar alindin ki? Basit bir sabun deyimini anlamadiğina yanmak yerine, hakaretle cevap verip, daha sonra uslubtan ve cevre degistirmekten bahsetmissin ya, BLOK

Bu mesaji yazdiğima bile pisman oldum. Basindan beri ciddiye bile almamaliydim. Bir daha böyle mesajlar okumak istemiyorum, cevap yazmazsan sevinirim. BLOKladim zaten. Okumam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah_88

Yürümeyi anca beceren Pazzini az değer veriliyor, Benzema fazla. Baska spor izlesene arkadasim sen, Tenis gibi.

Benzema dediğin adam, her macta is yapiyor. CLde zor macta is yapar. Tek basina kac stoperle bas ediyor?

Arsenal, Roma ve Milanda kimler oynadi, senin haberin yoktur. 3 takiminda formalari yeter. Benzema yilda 100 milyon euro maas almiyor. Adam tek forma icin Higuianle mücadele veriyor. İs yapiyor? daha nasil yapsin? Bu forumda futboldan anlayan Bjkli bulmak cölde hazine bulmaktan zor.

Pazziniyi begenip, Benzemayi begenen mümkünse HİC KONUSMASİN.

BUSQUESTSİ DE BEGENMİYORSUN DİMİ? O ZAMAN HİC AMA HİC KONUSMA.

quote:

Arkadasin bir mesajini gördüm, BJKnin formasi sampiyonluğa oynar diyordu. Mesajlari ve mantiği kendiyle celisiyor. Ondan sorguladim.

Afedersiniz Herr Beckenbauer.
    Senin gibi adamlarla muhattap olmuyorum ben. Konuşup konuşmayacağımı da sana sormam. Sabah sabah insanın asabını bozma. Futboldan anlayıp anlamadığıma da sen karar veremezsin. Futbol anlayışı diye birşey vardır senin daha bundan haberin yok insanları futboldan anlamamakla suçluyorsun.
    26 yaşındayım kendimi bildim bileli tenis de dahil hemen hemen her sporu izlerim merak etme.

Ayrıca benim böyle bir mesajımı bulamazsın. Profilim açık. İstediğin kadar araştırabilirsin. Başkasıyla karıştırıyorsun. O sözü etmeyecek kadar futbol biliyorum. Futbol bilmeyi de geçtim öyle iddialı bir karakterim yok.

Bana Herr Beckenbauer demen bile BÜYÜK ONUR VE SEREFTİR.

BENİM GİBİ ADAMLARLA MUHATTAP OLMUYOR MUSUN? NE DİYE ALİNTİ YAZİP, CEVAP YAZDİN. FUTBOLDAN ANLAMADİĞİNA KARAR VERİRİM. ANLAMİYORSUN VE AHKAM KESİYORSUN. TENİS İZLEMEYE DEVAM ET. BESİKTAS BÖLÜMÜNDE BİRİSİNİN İMZASİNDA VARDİ, EVLEN BENLE SHARAPOVA, SENDE BASKASİNA EVLEN BENİMLE DERSİN.

FUTBOL ANLAYİSİ Mİ? RUMMENİGE VE BECKENBAUERDE VAR DA SENDE YOK. ANLAMAYAN ADAMİN ANLAYİSİ OLMAZ.

26 YASİNDAMİSİN? HALİ SAHADA BARESİ VE VAN BASSTEN FORMALARİ GİYİYORMUSSUN? YUKARİDA MESAJDA KENDİN SÖYLEDİN. VAN BASSTENN VE BARESİLİ NESİL, 35-40A DAYANDİ. ABİM 37 YASİNDA, O DÖNEMİ ZAR ZOR HATİRLİO. 26 YASİNDASİN V O DÖNEMİ İZLEYİP, HAYRAN OLDUN? EN AZ 37-38SİN, SİMDİ BİZİ YEME LA. 26 YASİNDAYİM DEDİ YA LA, 26.

DORTMUND FORMASİ GİYDE, BAYERN MACİNA GEL. BEKLERİZ. ATKİ DA OLUR. YETERKİ GEL.

SİMDİ NE ALİNTİ YAP, NE DE MUHATTAP OL. YALVARİRİM BENİMLE MUHATTAP OL. MUHATTAP OLSAN NE OLMASAN NE? COKTA

• Siz kafayı sıyırmışsınız. Takılın kendi halinizde. Lafa bak Dortmund forması giyip Münich'e gidecekmişim. Çoluk çocuk muhabbetine döndü iyice olay. Ben Beşiktaş formasıyla Ankaragücü Bursa Fenerbahçe Galatasaray deplasmanlarına da gittim. Çok sorun olmaz. Bilseydim ilerde böyle mal mal muhabbetlerle karşılaşacağımı Allianz Arena'yı gezerken üstüme Dortmund'la ilgili birşeyler giyerdim neyse artık geçti. Siz Bayern Münich ve Milan aşkınızla başbaşa bırakıyorum. Ahlaksızlığınız da sizde kalsın.
  • overrated = t.alcaranta - neymar - pedro - busquets - benzema - nani - m.gomez - robinho - casillas
    underrated = van der vaart - cavani - david silva - mata - dzeko - diaby - kaboul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 29 Kasım 2012; 22:35:09 >
  • Overrated kesinlikle Neymar. Özel yetenek ve hızdan başka bir şey yok adamda.

Underrated olarak Steven Gerrard'ı gösterebilirim. Uzun yıllar Liverpool'a hizmet etmiş ve takımın orta sahasını hem ofansif hem defansif yönden toparlayan bir oyuncu Gerrard. Dünyanın sayılı çift yönlü orta sahalarındandır benim için. Duran top yeteneğini ve uzaktan şutlarını saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

overrated = t.alcaranta - neymar - pedro - busquets - benzema - nani - m.gomez - robinho - cassilas
    underrated = van der vaart - cavani - david silva - mata - dzeko - diaby - kaboul

Bi an yanlış okudum Overrated'da Casillas var sandım.

Cassilas kim arama yaptım bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

overrated = t.alcaranta - neymar - pedro - busquets - benzema - nani - m.gomez - robinho - cassilas

senimi kırıcam düzelttim
  • quote:

quote:

quote:

senimi kırıcam düzelttim

Yazım hatasından dolayı yazmadım ben eleştiri olarak yazdım Casillas'a overrated demek çok büyük hakarettir bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

senimi kırıcam düzelttim

Yazım hatasından dolayı yazmadım ben eleştiri olarak yazdım Casillas'a overrated demek çok büyük hakarettir bence.

Anladım hocam zaten valla casillas a kötü kaleci demiyorum real madridin kaleciside olabilir dünyanın en iyi 10 kalecisinden 1 ide olabilir ama şu son 5 yıldır hep en iyi kaleci casillas en iyi kaleci casillas ben bu adamın sadece önemli maçlarda yediği hatalı golleri uğraşıp toplasam uzun metrajlı film olur nasıl en iyi kaleci anlamıyorum yoksa hani en iyi 5-10 kaleciden biri dense bende katılırım en iyi dendiği için overrated dedim

• quote:

Anladım hocam zaten valla casillas a kötü kaleci demiyorum real madridin kaleciside olabilir dünyanın en iyi 10 kalecisinden 1 ide olabilir ama şu son 5 yıldır hep en iyi kaleci casillas en iyi kaleci casillas ben bu adamın sadece önemli maçlarda yediği hatalı golleri uğraşıp toplasam uzun metrajlı film olur nasıl en iyi kaleci anlamıyorum yoksa hani en iyi 5-10 kaleciden biri dense bende katılırım en iyi dendiği için overrated dedim

Anladım o konuda biraz haklısın ama ben Real Taraftarı olmasamda yine en iyi kaleci Casillas derdim çünkü yaptıkları - yapamadıklarına oranla çok daha ağır basıyor her futbolcunun kötü dönemleri olabilir Casillas'da o döneminde şu an ama yinede bu haliyle ilk 5'e girer.

Casillas kaleciliğe ilk başladığı günden beri o kadar başarılı bir kaleci ki ekstradan çok sayıda yaptığı kaliteli kurtarışları ile zihnimize öyle bi yer etti ki şu anda her kalecinin yiyebileceği golleri yese de eleştiriyor insanlar, ama o gol yenir mi diye değil sen bu golü nasıl yersin diye.

• Aslında 2 tarafada yazılacak çok oyuncu var ama aklıma gelenleri yazayım.

Overrated : Neymar. Avrupaya gelince ben Robinho gibi biraz parlayıp sonra sönmesini bekliyorum.Gerçekten inanılmaz abartılıyor değer veriliyor.
    Van Persie.Belki çok gol atıyor olabilir ama ben nedense bi türlü beğenemiyorum ve abartıldıgını düşünüyorum.
    Mata

Underrated : Kesinlikle ama kesinlikle Xabi Alonso. Belki hızı gücü çok çok kötü ama bir insanın zekası vücut hareketleri ve ayağı bu kadarmı düzgün yüksek olur. Tek Sorunu Xavinin biraz daha önde olması ve isim benzerliği.Mesela benim çevremde çoğu kişi xabi alonsoya xavi alonso der :) Yoksa Xabi alonso tam efsane bir oyuncu.Liverpoolun orta sahası şuan ortada zaten. Ayrıca Schweinsteiger Neuer YayaToure ve özellikle Cavani'nin underrated oldugunu düşünüyorum. Real Madrid Falcao ve Zlatanı alamıyorsa kesinlikle Cavaniyi almalı. Falcao Portodayken bir çok kişi Cavaninin bir milim önde oldugunu söylüyordu ama Falcaonun albenisi çok yüksekti Atl Madridde tavan yaptı. Birde Cazorla var. Matadan Busquetsden felan çok daha iyi bir oyuncu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 29 Kasım 2012; 23:19:14 >

• Over/Under rated olaylarını abartmayalım arkadaşlar lütfen. Tamam Xabi Alonso iyi bir oyuncu , herkes bu konuda hemfikir ama nasıl underrated olabilir ki ? Adam Real'de 11 oynuyor. Daha ne olsun?! Benim görüşüm bu şekilde , ama siz hala hakkının yendiğini düşünüyorsanız saygı duyarım.

Overrated - Krasic (yetenekli ama göremiyoruz arkadaşı sahalarda , Fener'in 11'ine bile zor girer Stoch , Kuyt olduğu sürece kaldıkı Juve'de hiç bişi yapamazdı.)

Underrated - Yaya Toure (Ben de arkadaşa katılıyorum , adam City'e geldiğinden beri top kapmakla kalmıyor , şut çekiyor , derinlemesine pas atıyor , asist yapıyor , çalım atıyor , esiyor , gürlüyor. Messi-Ronaldo jenerasyonu olup , futbola adını altın harflerle kazıtamayacaklardan. Takipteyiz reyiz...)

- Gökhan Gönül (formda oynadığında Real'de oynayacak adam dersin ama bu arkadaşın sağı solu belli olmuyor. Bir iyi bir kötü. Arsenal'de oynasa overrated diyebilirim , öyle bir durum :) )

• quote:

YURTİCİ:overrated FERNANDEZ, SOW, UMUT,CRİS, AMRABAT VS
    Underrated; Topal, Yobo, Hilbert, Semih Kaya, Dany.

AVRUPA;

Overrated; Messi, Coentrao, Torres vs
    Underrated, Busquets, İniesta, Silva vs

Yukarida birisi, Busquests overrated demis. Busquets gibi adam mi var, komple ön libero adam, Busquets o kadar overrated birisi ki, Barcelona 20 milyon verip bir yedek aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartılanlar: Busquets, Messi, Fabregas, Pedro, Valdes, Khedira, Arbeloa, Di Maria, Benzema, Higuain, Neymar. (La Liga'dan başka ligi pek takip etmediğim belli oldu sanırım).
    Hakettiği değeri alamayanlar: Kaka, Berbatov, bizim Real'in altyapısındakiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

YURTİCİ:overrated FERNANDEZ, SOW, UMUT,CRİS, AMRABAT VS
    Underrated; Topal, Yobo, Hilbert, Semih Kaya, Dany.

AVRUPA;

Overrated; Messi, Coentrao, Torres vs
    Underrated, Busquets, İniesta, Silva vs

Yukarida birisi, Busquests overrated demis. Busquets gibi adam mi var, komple ön libero adam, Busquets o kadar overrated birisi ki, Barcelona 20 milyon verip bir yedek aldi.

Neden güldün? Neresi komik?

NEDEN O ÖVDÜGÜN SOW BUGÜN AVRUPADA DEGİLDE, TURKİYE LİGİNDE OYNUYOR.

ESKİ ARKADASLARİ NEREDE? HAZARD, GERVİNHO, CABAYE NEREDE, SOW NEREDE? HEPSİDE PREMİERDE. PEKİ PREMİER LİGİ DE OYNAMAYİ İSTEYEN SOW NEDEN TURKİYEYE GELDİ. ÖNCE ONU SOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Abartılanlar: Busquets, Messi, Fabregas, Pedro, Valdes, Khedira, Arbeloa, Di Maria, Benzema, Higuain, Neymar. (La Liga'dan başka ligi pek takip etmediğim belli oldu sanırım).
    Hakettiği değeri alamayanlar: Kaka, Berbatov, bizim Real'in altyapısındakiler.

LAKİN İYİ PARA YAPİONUZ O ADAMLARDAN. EN AZ 5 MİLYONA OKUTUYORSUNUZ.

quote:

Siz kafayı sıyırmışsınız. Takılın kendi halinizde. Lafa bak Dortmund forması giyip Münich'e gidecekmişim. Çoluk çocuk muhabbetine döndü iyice olay. Ben Beşiktaş formasıyla Ankaragücü Bursa Fenerbahçe Galatasaray deplasmanlarına da gittim. Çok sorun olmaz. Bilseydim ilerde böyle mal mal muhabbetlerle karşılaşacağımı Allianz Arena'yı gezerken üstüme Dortmund'la ilgili birşeyler giyerdim neyse artık geçti. Siz Bayern Münich ve Milan aşkınızla başbaşa bırakıyorum. Ahlaksızlığınız da sizde kalsın.

Ahlaksiz mi? FUTBOLDAN ANLAMADİĞİNİ SÖYLEMEK Mİ AHLAKSİZLİK, ANLİYORMUSUN? ANLAMİYORSUN. SORUN NE PEKİ? ANLADİĞİNİ Mİ İDDAA EDİYORSUN? ACİK SÖYLEYİM, HİC AMA HİC ANLAMİYORSUN.BU MU AHLAKSİZLİK? COK MU ANLADĞİNİ İDDAA EDİYON YANİ.

SENİN TAKİMİN TURKİYEDE SİRADAN BİR ANADOLU TAKİMİ. HER KONUDA GSNİN ALTİNDA KALDİNİZ, HALA REKABETTEN BAHSEDİYONUZ? GSDEN İYİ YAPTİNİZ BİR SEY VAR Mİ? YOK. GSNİN 30 MİLYON TARAFTARİ VAR ,SİZİN 5 MİLYON VARDİR EN FAZLA. BATMADAN ÖNCE 5 MİLYONDU ARTİK O DA BİTER. SEN TAKİMİNİ GSYLE AYNİ SEVİYEDE Mİ GÖRÜYON? SÖYLE MESELA.

ROMALİLARİN ARASİNDA LAZİO FORMASİ GİYMEKTE MANTİK NE? NEYİ AMACLADİN ANLAMADİM Kİ. ÖDÜL MÜ VERELİM? NE İSTEN?

DEPLASMANA GİDERSİN, TAKİMİNİ SEVERSİN, BİR EY DEMEM. HERSEYİ FARKLİ YERLERE CEKİP, SİVAMA SİMDİ. LAZİO FORMASİYLA ROMALİLARİN ARASİNA GİRMENİN MANTİĞİ NEDİR?

BİR DE BANA SAYGİLİ OL. SAYGİ VE TERBİYE USLUBUNDA YAZİYORUM. HADDİNİ ASMA. ANLADİN Mİ? YOKSA, AGZİNİN PAYİNİ COK PİS VERİR, HADDİNİ BİLDİRİRİM. MAL MAL MUHABETTEMİS. LAFA BAK.

• Bu konu futbol bölümününde kimlerin bloklanması gerektiğini açıkça belli etti.

Casillas, Fabregas ve Rooney e overrated diyenlere saygılar

Casillas, her yıl değişim içerisinde olan (yakın zamandaki) dandik Madrid defansının arkasında neler başarıyor farkında mısınız bilmiyorum.Adamın yediği goller tabiki göze batacaktır çünkü her kalecinin yiyeceği golleri yemiyor.Birazcık saygı bu adama.

Ronney 16 yaşından beri İngiltere nin göz bebeği, yaşadığı sakatlıklar falan derken bi ara bozdu sadece.Onun dışında bu adama söylenecek sözler hakaret olur.

Fabregas şakaydı galiba Adamın oynadığı oyunu görmeyenler ancak böyle saçma konuşabilir

Tek söyleyebileceğim şey overrated ın eş anlamlısı Sergio Busquets tir bana göre.Ama adam sistemin oturduğu anda Yaya Toure yerine takıma girdi, şuan onun üzerinden yürüyor sistem.Yapacak bişey yok.

Alın size yüzyılın overrated oyuncusu: Victor Valdes

Bu adamı alın, herhangi bir takıma koyun.1 sezon dayanırlarsa iyidir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.