Şimdi Ara

Overrated-Underrated Futbolcular (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Olivier17

Değeri bilinmeyen ; Giovanni Dos Santos,bu oyuncu gerçekten çok harcandı şuanda kiralık oynuyor Tottenham tarafından La Liga'da bir takımda çok iyi bir tekniğe sahip fakat bir türlü değeri bilinmiyor.

Barça ona deli gibi yatırım yaptı yaw.Messiden bile el üstünde tuttular küçükken.altyapılarda çok iyiydi ama işte geliştiremedi kendini.gs yede geldi hiç verimli olamadı.sırf yetenekle oynanmıyor maalesef artık futbol.
  • Hayatımda gördüğüm en underrated futbolcu Mehmet Scholl. Bayern taraftarı dışında pek popülaritesi olmadı hiç. Overratedları yazmayayım, yine tartışma çıkartmaya hazır arkadaşlar damlar konuya.
  • underrated - Carlos Vela. Arsenal tekrar alacakmış tekrar satın alma maddesi koydurmuş 4M avro ya da sterlin falanmış. Gelirse as oynar. Bizim üç büyükler asla bu adamı almaz. Gider aylarca top oynamamış ya da ikinci baharını yaşaacak topçuları alır gelir. Vela'yı 35 yaşında izlememek istemem , yönetim yolla Almeida'yı al Vela'yı...
  • overrated-busquets hariç tüm barcelona

underrated-ribery/robben hariç tüm munih, juninho pernambucano, sami khedira, juan mata
  • overrated underretadı felan boşverinde gelmiş geçmiş en ballı futbolcu açık ara arbeloadır.adam olmayan yeteneği zekası bi ton hatası tekniğiyle Dünya tarihinin 1 numaralı en başarılı klübü Real Madrid ve milli takımlar konusunda son 20-30 senenin en başarılı takımı İspanyada oynuyor etrafında oynadıgı adamları saymıyorum bile.
  • underrated : diaby

adam 36. kez sakatlandı ve 9 ay yok

sakatlanmasaydı günümüzün en aranılan orta sahalarından biri olmuştu
  • Overrated değil de underrated olarak aklıma Humberto Suazo geliyor. Adam Şili milli maçlarında döktürüyordu. Avrupaya çok geç geldi onda da kiralık olarak.
  • Underrated bölümüne bir kişi daha ekliyorum nasıl unutmuşum utandım kendimden Xabi Alonso.Oynadığı oyundan muazzam keyif alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Underrated : Yaya Toure,Kompany,Juan Mata,Lahm,Khedira,Barzagli,Marchisio,Navas,Alonso
    Overrated : Neymar,Pique,Casillas
  • Overrated : Barcelona 11i
    Underrated : Malaga 11i
  • Overrated:,Neymar,Valdes,Pique,Pedro
    Underrated:David Silva,Mata,De Rossi,Vidal
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Overrated:,Neymar,Valdes,Pique,Pedro
    Underrated:David Silva,Mata,De Rossi,Vidal

David Silva ve De Rossi kadar değeri bilinmeyen bi adam görmedim.

David Silva, adam EPL nin Messisi resmen. O kadar sert futbolun içinde Messilik hareketler, Messi gibi oynamaca.

De Rossi için hiçbir şeu demiyorum. Adam lider, savunmanın ortasahanın kalbi.

• abartılan = messi,neymar,kaka
    hakettiği değeri alamayanlar = robben
  • underrated: Rosicky
  • Underrated:xelcuk sahin

• David Silva nin degeri bilinmiyor

• Danny welbeck - Ağır underrated
    Bale - ağır overrated
  • underrated victor moses

overrated martial

bence
  • Underrated :Coquelin,Monreal,Matuidi,Müller,Willian,Danilo Pereira,Cazorla,David Silva,De Gea,De Bruyne

Overrated : Oscar,Cuadrado,Thiago,James,Mandzukic,David Luiz,Nuri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pogba-overrated
    Alex de souza-underrated

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.