Şimdi Ara

Overrated-Underrated Futbolcular (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ŞLde son 16ya kalan takımlardan birinde rahatlıkla oynayabilir. Aaa bi dk lan orda oynuyo zaten.
  • Sizlerden utaniyorum.Türkceyi mahfettiniz.overratetin türkce karsiligi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için;
    Overrated: Neymar
    Underrated: Dario Srna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Şu forumda doğru düzgün, mantıklı bir şekilde yorum yapan Barcelonalı gördüm ya artık ölsem de gam yemem. Fanatizme yenilmemişsiniz tebrik ederim sizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 9 Aralık 2012; 15:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Şu forumda doğru düzgün, mantıklı bir şekilde yorum yapan Barcelonalı gördüm ya artık ölsem de gam yemem. Fanatizme yenilmemişsiniz tebrik ederim sizi :)

Hocam objektif olmayıp, fanboy luk yapıp, insanları tahrik edici düzeyde trollemenin ne anlamı var?

Bunu yapanlar çocuktur daha.Aklı başında insan her konuda yorumlara açık olmalıdır.

Son olarak o Barcelona taraftarı arkadaşların en eskisinin ben olduğumu görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 9 Aralık 2012; 18:48:58 >

• quote:

Son olarak o Barcelona taraftarı arkadaşların en eskisinin ben olduğumu görebilirsin

İşte bu olay zaten herşeyi özetliyor :) Eski taraftarlar zaten mantıklı yorumlar getiriyor konulara, ama popüler kültür etkisiyle takım tutanlar çirkeflikte sınır tanımıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

İşte bu olay zaten herşeyi özetliyor :) Eski taraftarlar zaten mantıklı yorumlar getiriyor konulara, ama popüler kültür etkisiyle takım tutanlar çirkeflikte sınır tanımıyorlar.

Onlar ve karşı takımın taraftarları yüzünden fazla girmiyorum zaten bölüme.

Birkaç adam akıllı konuşan adam var forumda.Onlar da bilir zaten beni.Odinn kardeşimle mesela iyi anlaşırız

• quote:

Onlar ve karşı takımın taraftarları yüzünden fazla girmiyorum zaten bölüme.

Birkaç adam akıllı konuşan adam var forumda.Onlar da bilir zaten beni.Odinn kardeşimle mesela iyi anlaşırız

Evet o da olaylara düzgün yaklaşıyor gördüğüm kadarıyla :)
  • overrated: pepe. yetenekli bir oyuncu ama kesinlikle üst düzey bir defansif yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum, fizik var ama baskı anında panik yapması onun lider bir defans olamayacağını gösteriyo. bence real defansına yakışmayan bi oyuncu, gerçi mevcut kadroda pepe gitse kim oynayacak derseniz haklısınız, o da ayrı mesele vesselam.

underrated: aslında Defoe yi yazacaktım ama son zamanlarda milli takımda da yer bulmasından dolayı ondan daha fazla bu ünvanı hak eden birini yazmaya kadar verdim: Steed Malbranque, tothenam da yaptıkları ve attığı süper gollerle nekadar üst düzey yeteneğe sahip olduğunu gösterdi, bu adam büyük takımlardan birinde formda giymedi ama bana göre çok rahat ilk 11 oynardı eğer gitseydi büyük bi takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

overrated: pepe. yetenekli bir oyuncu ama kesinlikle üst düzey bir defansif yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum, fizik var ama baskı anında panik yapması onun lider bir defans olamayacağını gösteriyo. bence real defansına yakışmayan bi oyuncu, gerçi mevcut kadroda pepe gitse kim oynayacak derseniz haklısınız, o da ayrı mesele vesselam.

underrated: aslında Defoe yi yazacaktım ama son zamanlarda milli takımda da yer bulmasından dolayı ondan daha fazla bu ünvanı hak eden birini yazmaya kadar verdim: Steed Malbranque, tothenam da yaptıkları ve attığı süper gollerle nekadar üst düzey yeteneğe sahip olduğunu gösterdi, bu adam büyük takımlardan birinde formda giymedi ama bana göre çok rahat ilk 11 oynardı eğer gitseydi büyük bi takıma.

overrated çok var ama underrated diyince aklıma bi ter jermain defoe gelir

• Değeri bilinmeyen ; Giovanni Dos Santos,bu oyuncu gerçekten çok harcandı şuanda kiralık oynuyor Tottenham tarafından La Liga'da bir takımda çok iyi bir tekniğe sahip fakat bir türlü değeri bilinmiyor.
  • Overrated:Neymar,Dogru düzgün ortada başarısı yok basın Pele falan verip duruyor gazı.
    Valdes,Barca klübü gözünde overrateddir en azından cogu futbolsever durumun farkında
    Arbeloa,biraz kişisel davranacağım sevemedim isinamadim su adama gitti Real ve İspanyada o kadrolara yavan kalıyor sanki.

Underrated:Yaya Toure,adamı ilk yil 10 numara oynatıyorlar diye cok yadirgamistim City'i ama adam o gorevi cok iyi yaptı.Diger yaptıklarını söylemiyorum.
    Xabi Alonso:Xaviesta ve Realin o kadrosu içinde daha az kıymetli gözüküyor ama Liverpool o gittikten beri ne halde bence bu Xabi Alonsonun onemiyle direkt alakalı.
    Juan Mata,underrateddan ziyade hakkı az verilenlerden.İspanya milli takim kadrosuna giremiyor adam

Sergio Busquets ise bana kalırsa underrated overrated arası ince çizgide cok zor yorum yapıyorum onun hakkında.Yaptigi cok iyi şeyler var ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

overrated çok var ama underrated diyince aklıma bi tek jermain defoe gelir

defoe cidden inanılmaz bi oyuncu, tothenam da okadar iş yaptı ve büyük takma gider derken bi baktım tothenam dan gönderildi, gitti portsmouth a ortalığı dağıttı, hem 10 numara gibi crouch a goller attırdı, hem kanat oyuncusu gibi geriden top atıp uzun koşularla rakibi deldi, hem forvet olup goller attı, hem de gerektiğinde 10 numara gibi ceza sahası dışından süper vuruşlarla goller attı. sürekli olarak üst düzey oynadı, bu süper performans sonrası sadece tothenam a geri dönmüş olması bile az kalır kesinlikle.

beni asıl şaşırtan bu adamda birçok farklı yeteneğin birlikte üst seviyede bulunması. 10 numara gibi pas atabilmek olsun, kanat oyuncusu gibi delici driblingler yapabilmek olsun, uzaktan şutlar olsun, nokta santrafor olarak son vuruşları net olarak gole dönüştürebilme olsun, yardımcı forvet rolünde yanına yerleştirilen pivot santrafora servis yapıp uyumlu bi şekilde oynayabilme olsun, adam herşeyi yapıyo.

• quote:

quote:

quote:

defoe cidden inanılmaz bi oyuncu, tothenam da okadar iş yaptı ve büyük takma gider derken bi baktım tothenam dan gönderildi, gitti portsmouth a ortalığı dağıttı, hem 10 numara gibi crouch a goller attırdı, hem kanat oyuncusu gibi geriden top atıp uzun koşularla rakibi deldi, hem forvet olup goller attı, hem de gerektiğinde 10 numara gibi ceza sahası dışından süper vuruşlarla goller attı. sürekli olarak üst düzey oynadı, bu süper performans sonrası sadece tothenam a geri dönmüş olması bile az kalır kesinlikle.

beni asıl şaşırtan bu adamda birçok farklı yeteneğin birlikte üst seviyede bulunması. 10 numara gibi pas atabilmek olsun, kanat oyuncusu gibi delici driblingler yapabilmek olsun, uzaktan şutlar olsun, nokta santrafor olarak son vuruşları net olarak gole dönüştürebilme olsun, yardımcı forvet rolünde yanına yerleştirilen pivot santrafora servis yapıp uyumlu bi şekilde oynayabilme olsun, adam herşeyi yapıyo.

bitiricilik. özellikle bitiricilik. bildiğimiz golcü... hatta bence golcü kelimesinin karşılığı. tam pozisyon bitti, şansı azaldı derken bi şekilde o topu 3 direğin arasına sokuyor arkadaş... bilmiyorum bu son vuruş becerisi messi falcao zlatan vs haricinde çok az oyuncuda var. benim yılardır quaglieralle ile birlikte hayalini kurduğum oyuncudur (beşiktaş için ) ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bitiricilik. özellikle bitiricilik. bildiğimiz golcü... hatta bence golcü kelimesinin karşılığı. tam pozisyon bitti, şansı azaldı derken bi şekilde o topu 3 direğin arasına sokuyor arkadaş... bilmiyorum bu son vuruş becerisi messi falcao zlatan vs haricinde çok az oyuncuda var. benim yılardır quaglieralle ile birlikte hayalini kurduğum oyuncudur (beşiktaş için ) ...

belki portsmouth a hiç gitmemiş olsa onun golcülük dışındaki işleri de aslında nekadar iyi yapabildiğini bilemeyecektim. halbuki oraya gittiğini duyduğumda nekadar da sinirlenmiştim adamın hakkı bu değil diye, herşeyde bir hayır vardır demişler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belki portsmouth a hiç gitmemiş olsa onun golcülük dışındaki işleri de aslında nekadar iyi yapabildiğini bilemeyecektim. halbuki oraya gittiğini duyduğumda nekadar da sinirlenmiştim adamın hakkı bu değil diye, herşeyde bir hayır vardır demişler

valla ben portsmouth dönemlerini izlemediğimden; e tottenham'da da santrofor dışında bi mevkide kullanılmadığından bitiricilik dışındabi özelliğini bilmiyorum pek hatta çok göz önünde olmamasınıda buna bağlıyordum; hani çok yönlü değil herhalde falan diyordum. ama öyle değilmiş ama bitiricilik gerçekten olağanüstü seviyede

• Messi'ye overrated diyen gördüm ya neyse :))

Overrated:Pedro(oynadığı takıma hiç yakışmıyor),Neymar,Mario Gomez
    Underrated:Klose,David Silva,Aguero
  • Overrated pedro Alexis Sanchez valdes coentrao benzema de gea pato dany....
    Underrated kaka der giderim.

• quote:

overrated: pepe. yetenekli bir oyuncu ama kesinlikle üst düzey bir defansif yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum, fizik var ama baskı anında panik yapması onun lider bir defans olamayacağını gösteriyo. bence real defansına yakışmayan bi oyuncu, gerçi mevcut kadroda pepe gitse kim oynayacak derseniz haklısınız, o da ayrı mesele vesselam.

en son lyonda güzel bi vole ile gol attı

ben de beğenirdim kendisini..özellikle gösterişsizz futbol oynamasına rağmen attığı paslar süperdi

• Overrated:Neymar,Pedro,Karim Benzema,Robinho,Victor Valdes

Underrated:David Silva,Rafael Van der Vaart,KAKA,Alessandro Del Piero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 22 Mart 2013; 3:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.