Oyun bugün çıkıyor. Hiç oynamamış biri olarak başlamayı düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KharKhad -- 4 Ekim 2022; 9:59:48 > |
Overwatch 2 [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Saat kaçta açılıyor indirime oyun ?
-
22:00 de çıkacak aynı zamanda indirime açılacak pc dekiler daha erken indirdi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ow1 sahipleri normal bir şekilde battle.net ten indirebiliyor mu şimdi ow2'yi?
-
Eğer 1 yüklü ise otomatik indiriyor. Bende indirdi. Merak ettiğim şey şu benim 1 deki skinlerim vs gelecek mi 2 ye?
-
1deki kozmetikler 2ye aktarılacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsol mu pc mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar pc indirme açılmadımı yav
-
Açılmadı halen pc için indirme.Niye böyle saçma bişey yapmışlar anlamadım
-
Overwatch 1 e sahip olanlara biraz daha öncelik tanımak için yapıldı. İlk oyuna sahip olanlar pre download yaptı ve açıldığında ilk bu kişiler girecek.
-
Yani bunu overwatch 1 sahiplerine 1 hafta önceden erişim verseler oyuna anlayacağımda böyle saçma olmuş.
-
telefon numarası eklemediyseniz açılmıyor,ben 1.oyuna sahip değilim ama indirdim bekliyorum,ilk gün serverlar patates olur bence ama bakıcaz bakalım :D
-
Telefon numarası bende eklı zaten hocam.ama hala ındırme ıcın beklıyorum
-
hocam eger ow1 yüklü ise sizde battlenetin ayarlarından battlenetin beta sürümüne geçiş yapın,sonra oyuna gecelek updateleri indirmenize izin veriyor.
-
ow 1 bende yok hocam.Daha öncede oynamadım.ow 2 indirmek istedim sadece ama ön yükleme falan yapamadım saat 10 da dediler bekliyorum
-
pm den link attım hocam oradan indirebilmeniz lazım
-
Bana da atabilir misiniz ?
-
Bende alabilir miyim hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
overwatch 1 bende var ama yüklü değil 2 yi nasıl indireceğim
-
İndirmeye açıldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X