Şimdi Ara

Overwatch 2 [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
11
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben xbox x kullanicisiyim. Tr telefonuma kod geliyor, bunda sorun yok lakin sabah denedim server hatasi veriyor surekli...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende ps üzerinden girmeye çalışıyorum, sürekli server hatası veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aktif Ow1 oyuncusuydum dün ilk defa oynadım ow2 yi 5 maç ranked attık şimdilik izlenimlerim olumlu yönde. Oyun daha bir akıcı olmuş sanki. Bir de tek tanka düşmesi de güzel olmuş.

• Storwde yok satışa çıktımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xboxtan girmeye çalışıyorum. 20k kişi sıra var. Bu ne saçma şey ya onu bekliyorum şimdi hızlı düşüyor

• Store da OW2 olarak çıkmayacak yanlış bilmiyorsam. OW1 üzerine güncelleme şeklinde gelecek. Oynayacaksanız OW1'i indirip bekleyin, OW2'i de üzerine indirecek. Sunucularda şu an yoğun bir DDOS saldırı var herhalde ondan hemen oyuna giremeyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzard, zamanında giriş yapamadığım hesabıma giriş yapabilmem için yardımcı oldu ve hesabımı kurtarabildim. Bu konuda on numara beş yıldızlar fakat bu sms sistemine sadece çıldıran ben değilim. US vatandaşı olup telefon ekleyemeyenlerin dolu mesajı var nette. Firmaya paso sövmüşler hatta bu şimdiki sms olayı içinde aynı şekilde mesajlar var nette. COD zamanından başlamışlar sövmeye.

US bölgeyi EU bölgesine çevirmek istediğimi belirten mesajıma ek istedikleri dökümanları da ticket ile yolladım Blizzard'a. Oyun açılsa sunucuya bağlanamasam ve oyundan kopsam yine dert etmeyeceğim fakat ayın 30'unda pre-load yapıp oyun hazırken bu sms olayına takılmam fena halde canımı sıktı.

Umarım bu sms koruma sistemi (Blizzard'ın düşüncesine göre) oyundan tacizcileri, ırkçılık yapanları, toxicleri vb. uzak tutar fakat hiç sanmıyorum.

• Beyler server lar acildi mi, acilinca haber edermisiniz, tesekkurler

• Sayko RGB S kullanıcısına yanıt
    Kimliginizin ön tarafı ile country change için ticket atın degiştiriyorlar kısa surede.

• strato026 kullanıcısına yanıt

Zamanında hesabımı kurtarmak için yolladığım gibi aynı şekilde yolladım ticket'da. O yüzden sorun olacağını zannetmiyorum Blizzard ile.

Buradan şahsıma "dolandırıcı olmadığını nereden bileceğim" sorusunu yönelten EA Play yetkilisine de selam olsun. Blizzard ile EA arasındaki zihniyet ve kalite farkını anlamanız için bu bile yeterli.

• Ps den oyuna girdim ama hesabım sıfırlanmış neden böyle oldu anlamadım

• supressor kullanıcısına yanıt

Sadece OW2 ile kalsa iyi sitesinde de sorunlar var. Sistem gidip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Ps den oyuna girdim ama hesabım sıfırlanmış neden böyle oldu anlamadım
    Yeni hesabla mi giris yaptin, yaptinsa eski hesabinla giris yaparsan duzelir diye tahmin ediyorum.

• Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Normal yıllardır olan psn hesabımla girdim

• Blizzard'ın durumu şuan için .... cafer bez getir durumları. Ya sabır, yemin ederim sinirden gülüyorum şu an.

Oyun açılır, sunucular pert, oyuna girdin oyunun düşmeyeceğinin garantisi yok, sms için uğraşırsın ayrı sıkıntı. Ticket'a bakmak istersin site ya açılır ya açılmaz, kimisinin hesap sıfırlanır. Aldık başımıza belayı. Komple PC'nin alev almadığı kaldı xD

• Overwatch 1 den farkı yok. Ayrıca insan daha önce satın alanlara bir kereliğine ücretsiz premium pass verir. Fall Guys alanlara verilmişti.

• Şöyle saçma durum var. Ben daha önceden ps4 de oynuyordum. Şimdi ps5 sürümünü indirdiğim zaman herşey sıfırlanmış görünüyor. Ama ps4 sürümünü indirdiğim zaman sorun yok bu nasıl iş anlamadım

• ow 1 deki bedava oyun içi para alınan tüm skinler paralı artık.tanesi 140 tl.ow 1 de tüm etkinlikleri keşke oynasaydım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Şöyle saçma durum var. Ben daha önceden ps4 de oynuyordum. Şimdi ps5 sürümünü indirdiğim zaman herşey sıfırlanmış görünüyor. Ama ps4 sürümünü indirdiğim zaman sorun yok bu nasıl iş anlamadım
    battlenet hesabin varmiydi ps4 de kulladigin, varsa hesabin ps5 de yeniden battle net heabinla gir, duzelmesi lazim.

• Capcom mantığı grab cash. Hayırlı olsun hepimize. Ayarı bozulmayan firma kalmadı gibi bir şey artık.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.