Şimdi Ara

Overwatch 24 Mayısta çıkıyor, ilgenenler için G2Ade harika bir fırsat var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda BLIZZARD gibi kaliteli bir oyun şirketinin yaptığı Overwatch G2A .com da 128.51TL. Pre-orderın şu an 60€ yani yaklaşık 200 lira olduğunu düşünürseniz çok iyi bir indirim. Pre-order la beraber gelen ekstra kostümler ve diğer oyunlarda kullanabileceğiniz ürünlerde yanında hediye.

İlgilenenler attığım linke tıklayarak ayrıntılı şekilde inceleyip araştırabilir. Bu link üzerinden satın alım yaptığınızda bana da ekstra bir geri dönüş oluyor. Beta testini yaptığım ve herkese önerdiğim Team Fortress gibi bir başyapıtın, BLIZZARD tarafından ele alındığı bir oyun.

• Ref link atmasan girip almayı düşündüm.
  • Fiyat yeni bir fiyat değil, bir süredir böyle. Geçen hafta her şey dahil 120 TL'ye aldım. (+5 TL alışveriş masrafı alıyor site.)
    Sanırım dolar yüzünden artış var.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Ben bu tarz güzel fırsatları takip edip insanlarla paylaşıyorum, indirim referansları üzerinden para biriktiriyorum. Yardımcı olmak istemiyorsan eğer referansıma tıklamadan direkt olarak G2A sitesine girip Overwatch yazarak gösterdiğim fırsata tıklayıp değerlendirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noksans -- 10 Mayıs 2016; 15:22:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.